GOd Posted March 20, 2010 Report Share Posted March 20, 2010 I ja isto nishta nisam izgubio u importu :D Nemam pojma sve lepo radi bez ikakvih problema. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 20, 2010 Report Share Posted March 20, 2010 Ova ekspanzija se svodi na goli fajt :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 20, 2010 Report Share Posted March 20, 2010 Mislim da bi bilo vreme da i ja krenem da se sigram Dragon age-a konacno! Sad cu skinem addon i sve lepo od pocetka da krenem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted March 20, 2010 Report Share Posted March 20, 2010 Ja sam u importu izgubio sve bonus iteme iz Originsa. Embriz nešto nešto opasač i neki prsten za dobru žetvu, pa čak i Blood Dragon Armor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted March 20, 2010 Report Share Posted March 20, 2010 Ekspanzija je sve sto se od nje dalo ocekivati :).Ima nekih stvari koje nerviraju npr. stalno ti storyline menja party membere,nikako da se naviknes na neku grupu (necu bre onog justice smaraca,ocu oghrena da divlja sa sikirom i podriguje :P).Nema smisla i sto ti na svakom koraku ispadaju brutalni itemi,izostaje ona draz kad nabasas na neki epic item ko u prvoj igri al dobro,tako sam nesto i ocekivao od ekspanzije.U sustini ekspanzija je do jaja samo ja mnogo serem :)) Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted March 20, 2010 Report Share Posted March 20, 2010 Bah, ja preshao .... Opsti utisak: - U odnosu na DAO ... jednostavno prelako, prekratko, deluje zbrzano. - Nema razgovora sa party memberima po volji, nego samo ponekad kad imaju sta da kazu. - Nema te "dubine" koje je imao DAO. - Ima nekoliko stvari koje nerviraju jako - Moze se naci tu i tamo neki specijalni item/materijal koji mozete dati Wade-u da kraftuje. I onda on ti da listu/spisak sta mu je potrebno od ingredienta. I sad... lupam, za neki item ti treba flawless ruby, neka runa, oil, catgut. Poenta je sto taj jebeni Catgut moze da se nadje samo na jednom mestu u celoj igri (barem sam ja naisao na jedno mesto samo) i to na nekoj mrtvoj kravi negde, nebitno... Oil na primer nisam ni nashao. Znaci ti glupavi itemi koji verovatno vrede 2 silvera ne mogu se lako naci, dok naravno... "glavni" itemi za taj krafting dolaze od boss-ova te ih ne mozete promasiti. --- Zatim... u "Silverite Mine-u" sam istrazivao, i naravno... uvek ceo dungeon istrazim i sve to.. medjutim ovde samo u jednom trenutku dodjes do Boss-a, sabijes bossa.. i ne mozes nazad da se vratis.. vrata zakljucana.. a pola dungeona ostalo ne istrazeno... nego samo dobijes Exit negde na povrsinu. I nema leba da se vratis... mislim lol. Overall... ocekivao sam vise posle prvog dela u kom sam uzivao. Major spoiler Od morrigan ni traga... koji krsh Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 21, 2010 Author Report Share Posted March 21, 2010 razmisljam i da igram uopste ako kazete da je tako kako jeste da mi menja npc-eve po zelji ??? i da je plitka prica? to cu tesko da progutam, a ostalo mi i nije frka jer je samo expanzija u pitanju Dragon Age 2 u februaru 2011, potvrdjeno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted March 21, 2010 Report Share Posted March 21, 2010 Posle ovog sto je pesma napiso ne vidim zasto bi trosio vreme igrajuci expanziju. Kontam da je plagijatorima ponestalo odakle da kradu, a maste ni trun i prc milojko. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted March 21, 2010 Report Share Posted March 21, 2010 (edited) ma nije da ti menja po zelji nego ti cesto nametne da moras nekoga da imas u grupi sto smara.ne vidim razlog zasto neko ne bi odigrao ako mu se svideo prvi deo o_O.nije kao da je bilo koja ekspanzija nadmasila prethodnika. Edited March 21, 2010 by Hell Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 21, 2010 Report Share Posted March 21, 2010 Jbt ja sam i zaboravio koliko je ovo zahtevna igra, secka mi na medium ladno na 8800 gt... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 21, 2010 Report Share Posted March 21, 2010 ma nije da ti menja po zelji nego ti cesto nametne da moras nekoga da imas u grupi sto smara.ne vidim razlog zasto neko ne bi odigrao ako mu se svideo prvi deo o_O.nije kao da je bilo koja ekspanzija nadmasila prethodnika. A NWN i Hordes of the Underdark, a NWN2 i Mask of the Betrayer? :Pbtw sa nfohump-a Did no one notice how Bioware hommaged The Witcher? Ser Wolf of Rivain* The Dark Wolf* The white wolf* Geralt of Rivia* Awesome :D lol :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted March 21, 2010 Report Share Posted March 21, 2010 Ako im povecas approval, dobiju isto ko i u DAO... zavisno od kolicinee approvala na primer, warrior dobija od "minor" do "major" constitution boost-a kroz 4 ranka. Meni na primer nije smetalo kad ti igra nametne npc-ja.. posto je to uvek na nekom mestu gde prvi put dolazis u kontakt s NPC-jem i radis quest koji je tesno vezan za njega, to mi je skroz ok + sto tera igraca da malo menja svoj stil i iskusi malo vishe igre. Ima nekoliko konfuznih momenata vezanih za Vigil's Keep (zamak u kome se pocinje i koji sluzi kao homebase), moze da ga upgradeujes kroz razne kvestove, trgovina, vojska, utvrdjenje itd. Skroz je kul odradjen deo sa upgradeovanjem, i zaista imas neki osecaj da radis nesto za zamak.... ali deo gde treba da vidis rezultate.. i ne bas (: Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted March 21, 2010 Report Share Posted March 21, 2010 Taj fazon,kao dao sam 80 zlatnika samo da bi video na kraju igre 2 dodatne recenice koje govore o tome za sta sam dao te pare.Al dobro,ja sam ostavio vigil da izgori,tako da boli me dupe :))).Evo presao sam inace,kratka je i laka,to stoji.Glavni lik mi umro samo jednom u toku cele ekspanzije xD.Mene je odusevilo to sto su povezali ono sto si uradio u originu sa awakeningom,npr ako si postavio Alistaira za kralja on ce se pojaviti u awakeningu,ako nisi nece i sl.U svakom slucaju,nisu ostavili bas puno mesta za jos neku ekspanziju. @vudu : nemam pojma,igrao sam samo nwn 1 :) Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted March 21, 2010 Report Share Posted March 21, 2010 i u originalu postoji deo kada ti igra nametne Wynne Zevran, Alistair, Oghrim i Wynn imaju deonice gde moraš da ih izabereš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted March 21, 2010 Report Share Posted March 21, 2010 Meni je ovde vise smetalo zato sto je 4 puta kraca igra :) Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted March 21, 2010 Report Share Posted March 21, 2010 Mozda zato sto nije igra vec add-on ili ekspanzija? Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted March 21, 2010 Report Share Posted March 21, 2010 doh Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 21, 2010 Report Share Posted March 21, 2010 Jbt ja sam i zaboravio koliko je ovo zahtevna igra, secka mi na medium ladno na 8800 gt... Wat? E5200 @ 3.3 GHz i GeForce GT 240 (koji je slabiji od 8800GT), radi glatko u 1280x1024 high sa postprocesingom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 21, 2010 Author Report Share Posted March 21, 2010 ja ne znam o cemu pricate Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 21, 2010 Report Share Posted March 21, 2010 Ne čuješ nas od ventilatora svoje kartice od šesto marona Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 21, 2010 Report Share Posted March 21, 2010 Wat? E5200 @ 3.3 GHz i GeForce GT 240 (koji je slabiji od 8800GT), radi glatko u 1280x1024 high sa postprocesingom. Mozda zbog rezolucije 1680x1050 ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 21, 2010 Report Share Posted March 21, 2010 Ma brate, ne može rezolucija toliko da utiče... nego možda ti je sjeban Windows, možda koristiš neke drajvere od pre 100 godina, itd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
draxd Posted March 25, 2010 Report Share Posted March 25, 2010 Treba mi pomoc uzeo sam obe origins + awakening.E sad pri instalaciji awakeninga nikad mi ne trazi cd-key[samo za origins] e da kad pokrenem igru u downloadable contentu vise ne vidim stone prisoner,blood-dragon armor,etc zasto?plz help[inace igra fura cool sve na max] hvala unapred Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 26, 2010 Report Share Posted March 26, 2010 poceo da igram najzad uzeo dwarfa fightera commonera jako mi se svidja, ne pamtim kada me je neka igra ovako zakovala lepo mi radi sve na medium idem sada da igram poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted April 7, 2010 Report Share Posted April 7, 2010 Bogumi, moram i ja pohvaliti igru, krenuo sam sa Human Warriorom, i zaista je odlicno, prvi rpg u kom mi odgovara i kamera odozgo i u trecem licu (iako vise volim trece lice zbog navike (mmos...)) Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts