SavKe Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 More i umoran i malouman У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 eeee al ne mozhe pivo da ti se ugreje na ovakvoj temperaturi ;o) Ne znam za tebe ali meni ne stigne da se ugreje ni na 40 stepeni ^^ Craziness is directly related to having a vagina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 kaćuška [:D] You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 nene bacushka je rekao al zato "koji pravac pokazuje igla na kompasu?" "sever" "...." [ne priznaju mu zbog tehnikalije jer igla ne pokazuje samo sever zar ne ;o)] i onda biser: "severoistok"!?!?!?!?! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!! onda sam slushao jamesa nesbitha malo na b92 da se smirim =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 sad bio po sestru na stanici, dosla smora, napolju bas smor od vremena, nasao sam nesto sto sam trazio 100 godina i skidam od jednog jedinog lika pa mi se ne prekida, a ne znam sta da radim, mozda zabodem neki film Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 Juche ortaku bio rodj ,popio sam 1L rakije, sad sam ustao :D ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 nene bacushka je rekao al zato "koji pravac pokazuje igla na kompasu?" "sever" "...." [ne priznaju mu zbog tehnikalije jer igla ne pokazuje samo sever zar ne ;o)] i onda biser: "severoistok"!?!?!?!?! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!! onda sam slushao jamesa nesbitha malo na b92 da se smirim =o) Ali ipak 3 skocka pik i pogodi zena 3 komada crveno-zuto. I ja tu krenem da se smejem i vicem "gle sad curku kad kaze tri pika skocko OLOLOLO" Zena :"tri pika skocko" ja dozivljavam gusenje od smeha Voditeljka :"bravo sva 4 na svom mestu" ja odlazim u pravcu najblize gasne komore da se ubijem You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 odo da spavam Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 ceo dan presedeo u kuci,igrao cs i blejao...uopste nije bilo lose :)))... sutra radim drugu,pa bih voleo da odem da se oshisham pre podne,mada ne znam da li cu ustati... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 24, 2008 Report Share Posted July 24, 2008 ccc i kad putujesh ustajesh ko vampir ;oP Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 24, 2008 Report Share Posted July 24, 2008 dobro jutro radni narode, u vitjane boli te uvo, tako bi mi prijalo jedno bar nedelju dana mora aaaaah, ali vratimo se realnosti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted July 24, 2008 Report Share Posted July 24, 2008 jel ima neki softver koji broji koliko sma puta pritisnuo F5? da vidim koliko sam produktivan na poslu. Evo ti krule plug in za FF koji to radi autmacki Sada sam ti podigao produktivnost na poslu za 10% :) https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/115 Ustao i jebeno me mrzi bila sta da radim :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 24, 2008 Report Share Posted July 24, 2008 Samo da dodje jebeni ponedeljak! :( . Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 24, 2008 Report Share Posted July 24, 2008 sta ponedeljak, prvo treba petak :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 24, 2008 Report Share Posted July 24, 2008 Zato shto mi se u ponedeljak vraca sestra za BGD!! Pa ce neko drugi da trpi njena histerichna sranja tamo! Retard jebeni!!! FFS :((((( . Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 24, 2008 Report Share Posted July 24, 2008 (edited) ne volis svoju sestru ffs :( Edited July 24, 2008 by pil Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 24, 2008 Report Share Posted July 24, 2008 Pa kad je razmazeni retard! :\ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 24, 2008 Report Share Posted July 24, 2008 uh, uh, nije to lepo, iskenjaj se njoj, kevi, al pred nama autlenderima nemoj da prozivas svoju svecu brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 24, 2008 Report Share Posted July 24, 2008 kako sam ekspresno ozdravio, vrh. još samo kad bi i onah hard od 250gb (koji je juče umro) oživeo, pa da kažem da i nisam imao nedelju iz pakla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted July 24, 2008 Report Share Posted July 24, 2008 ne znam kako da kazem ovo, ali vidimo se najivcine ja otisao na more. 22+ sata . ima da riknem : ) ali zato kad stignem jao jao kunglao brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 24, 2008 Report Share Posted July 24, 2008 kako sam ekspresno ozdravio, vrh. još samo kad bi i onah hard od 250gb (koji je juče umro) oživeo, pa da kažem da i nisam imao nedelju iz pakla. lol ja slinim, kasljem i boli me grlo vec tipa 12 dana:( brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 24, 2008 Report Share Posted July 24, 2008 Zena :"tri pika skocko" ja dozivljavam gusenje od smeha Voditeljka :"bravo sva 4 na svom mestu" ja odlazim u pravcu najblize gasne komore da se ubijem Ma kako bre ja uvek propustim te najbolje slagalice? I pod zhena mislite na onu shto je sa matematickog faksa sa crnom kosom sto je vec tri puta ucestvovala na primer? Nju sam gledao prekjuche kad je imala 100, 4, 5 ili tako nesto, trebalo da dobije 125 a prijavila 124 ;) koja bi bila prilagođena srpskom tržištu, Znachi ima da razvale po ceni iphonea kod nas :)) Ustao, popio onaj neki Balans jogurt sa zhitaricama sto mi ostao od juche, i put pod noge! Ali je fino vreme napolju, nije ni toplo ni hladno vec bash kako treba :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 24, 2008 Report Share Posted July 24, 2008 hahahahah nisam izvalio :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted July 24, 2008 Report Share Posted July 24, 2008 Zato shto mi se u ponedeljak vraca sestra za BGD!! Pa ce neko drugi da trpi njena histerichna sranja tamo! Retard jebeni!!! FFS :((((( Welcome to my world. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 24, 2008 Report Share Posted July 24, 2008 Pa kad je razmazeni retard! :\ I have a solution for dat! :} lol ja slinim, kasljem i boli me grlo vec tipa 12 dana:( A ja mogu volu rep da iščupam trenutno. To vam je od preteranog buržujstva, obojici! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts