Malatrolapunakontrolora Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 Posle neupelog pokusaja da masakriram rumune i ostalu bagru koja se zeza na gradjevini od pola 8 (koja je inace prekoputa moje zgrade) , pokusavam da nekako se smirim od manjka sna koje mi i ovo pogano vrelo vreme oduzima takodje , a ovi su mi samo jos dosli kao neki prokleti bonus... Ajde sto su sad prestali da buse vec ce da nastave oko 4-5... Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 vodio sam borbu sa jebenom muvom koja me je maltretirala i probudila ovako rano iz jutra jebem je sve po spisku morao sam se umotat skrzo po ovoj zhegi da bi dobio jos 10 minuta sna i opet sam se probudio AAAAAAA Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 bedak za dachu : ( lol ustao lol i naspavao se ako nista drugo brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 odo da potpisem akcije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 ko'i raspad... 6 godina sam na ruru a danas prvi put otišo na rhh hvala na gostoprimstvu shta bre, koji si ti bio od sve dece? Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 Brate,sam ti rekao madjarski,sto me ne slusas :( ja rekao caletu za madjarski i rumunski,on krenuo sam pricom "nemoj to,zbog nacionalnih manjina odande...oni ce svi to...blablabla" :((( sinoc sam ga zvao,mislim da nikad u zivotu nije ni za sta vise zazalio... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 shta bre, koji si ti bio od sve dece? Onaj sto vas je pwnovao pod mojim imenom :))) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 ja rekao caletu za madjarski i rumunski,on krenuo sam pricom "nemoj to,zbog nacionalnih manjina odande...oni ce svi to...blablabla" :((( sinoc sam ga zvao,mislim da nikad u zivotu nije ni za sta vise zazalio... :) a zar ne mozes navesti jos jednu ili 2 zelje?? tipa ako ne upadnes ovde na budjet onda tamo i sl.. ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 zelje su jedno a mogucnosti drugo :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 od ujutru radim, a uveche na zurku kod ortaka Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 @daki moglo je valjda da se prijavi prijemni 2 puta,ali to naravno zahteva duplo placanje...a i cini mi se da su prijemni za ove jezike u isto vreme(sto znaci da ipak nije moglo za ova dva smera). @kali true :D ma idem tamo u ponedeljak da pitam da li odmah mogu da radim za slovacki ili madjarski...ako ne,pitacu cim izadju rezultati,da ne cekam septembarski rok... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 DIJABLO FAKING 3 AAAA sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 (edited) shta bre, koji si ti bio od sve dece? prvo se menjao sa junkijem a posle sa nemketom i boletom :) Onaj sto vas je pwnovao pod mojim imenom :))) Edited June 28, 2008 by trooper Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 Danas je malo opusteniji dan, ali i dalje toplo, tako da videcemo kako cemo izdrzhati :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 lol ko da nemke zna sta je pwn ;o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 rami vas 3 banane ste dosli dobrih 10-15 min ranije tako da niste ni stigli da se upoznate realno s medicom kida, ja i ostatak ekipe se nikad nije onako stekao po tjoskovima dok healuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 sto meni ljudi vole da prave sacekusu ispred splava... bila sinoc posle posla kod ivane sa wcg-a na rodjendanu u s&g, vratila se jutros, a za manje od 3h opet na posao omg O.o For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 jebem ti i izlaske i alkohol i sve u kurac...opet sam ostao do 6 u gradu, malopre se probudio i osecam se kao govno...necu vise da pijem ovoliko... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 dule ne seri sledece nedelje ces opet isto uraditi :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 @daki moglo je valjda da se prijavi prijemni 2 puta,ali to naravno zahteva duplo placanje...a i cini mi se da su prijemni za ove jezike u isto vreme(sto znaci da ipak nije moglo za ova dva smera). a koliko primaju? koliko na budzet?? kod nas polazes matematiku pa navedes smerove koje zelis, tipa 1. zelja racunarstvo, 2. telekomunikacije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 bila sinoc posle posla kod ivane sa wcg-a na rodjendanu u s&g pffft, ne zoveš Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 prvo se menjao sa junkijem a posle sa nemketom i boletom :) ja ni dzankija nisam video O.o tebe jesam, ali nisam znao da si to ti. nije greh javiti se kad vetj dodjesh na taj rhh :] bila sinoc posle posla kod ivane sa wcg-a na rodjendanu u s&g ccc :] Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 ja ni dzankija nisam video O.o tebe jesam, ali nisam znao da si to ti. nije greh javiti se kad vetj dodjesh na taj rhh :] ccc :] 19:50 stator i doca su dosli.. doca- troopsy troopsy-stator 20:00 ostatak ekipe .. isto 20:15 3 banane kasne 15 minuta i zabadaju pravo za komp bez ikakvog pozdrava ... jbg igrali ste svi, samo sam mu pokazao ko je ko od vas i to je to Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 (edited) ja sam prishao choveku, pitao ko je, tebe, nisam dobio odgovor, i to ej bilo to. i pozdravio sam se sa svima, kao shto to uvek radim. Edited June 28, 2008 by Urgh No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 pffft, ne zoveš pa, nisam ni ja htela da idem, samo su me pokupili posle posla. nisam se ni spremala nista.. For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts