jasamnepismen Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 Raspremam svinjac! :(((( . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 ^^ haha, isto, nisam raspremio od prijemnog, papiri na sve strane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 Koji crni papiri? Ja se ovde plashim da se nije sakrio neki alien! ;\ Boze koliko prashine!!! ;( . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 vamos rafa... idemo samo jos malo ! Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 Danas bio na rostilju na adi... mmmm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 Statore mrzim te shto si pustio ovu sliku!1 У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 statore zasto covece ? :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 sta, niste nikada videli rostilj? Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 daj neke slike bro :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 ladno mi puko lanac na bajsu, a ja u punoj brzini :| malo je reci da sam se razbio kao picka, potopio sam se u jod. Ja bih taj bajs na tvom mestu bacio u ciganmalu pa nek se oni zabavljaju sa njim. Malo, malo pa imash neko sranje sa bajsem. ili se on raspada, ili ti ne znas da vozis ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 Ja bih taj bajs na tvom mestu bacio u ciganmalu pa nek se oni zabavljaju sa njim. Malo, malo pa imash neko sranje sa bajsem. ili se on raspada, ili ti ne znas da vozis ;) To sam i ja hteo da kazem, baci bre to chudo negde, izginucesh!!!1 Vratio se iz teretane, ostalo mi josh malo da raspremim sobu pa cu u dgra... Makar sam neshto pametno uradio danas. Od sutra planiram da pochnem da shtrebam Photoshop, here I come! :) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 ... ali on i dalje brani svoj bicikl ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 kada smo vec kod bicikala ja moram za svoj da kupim shire sediste. posle sat voznje na ovom, dupe mi je kao u mladog babuna It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 ... ali on i dalje brani svoj bicikl ;) To sam mu i ja reko Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 moze i tako It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 vetjeras na free, sutra na posao u 9 olo Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 kada smo vec kod bicikala ja moram za svoj da kupim shire sediste. posle sat voznje na ovom, dupe mi je kao u mladog babuna znam kako vam je i ja sam dobio sedishte koje ubija imash na buvljaku tezge sa zilion sedista pa izaberi koje ti odgovara sad i posle 2-3 sata bajsa ne boli guza Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 brzo mi prolete ovaj vikend, odo da se sredim i u krevet Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 sad i posle 2-3 sata bajsa ne boli guza Butt what's the point then :) @Pil : sto duze radis vikend ce ti izgledati sve kraci. Ja kao da sam bukvalno jutros dosao s posla :( You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 odo da spavam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 omg , ceo rur spava cim sam se ja prvi javio xD oh well barem niko osim mene ne ide na pogani ispit u ovo vreme :((((( iako znam da je profesor besan sto je jedini u julu bio primoran da ima ispit , najverovatnije ce taj bes da iskali na nama (tj na nasoj prolaznosti :( ) Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 evo da ti pravim drustvo, jutro svima :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 vratio se sa freestylera u 5. sad ustao pre 10 minuta... na posao. :((( Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 dobro jutro drugari :) idem u teretanu, nadam se da neće opet biti puna brazilaca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 omg ivan ide u teretanu u pola 9 , 9. .. . ? jebem ti zivot ustao i idem sad da predam rad pa tju posle jable i to vrh brate brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts