Lucky Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 Još mesec dana za upis akcija Beograd -- Rok za upis besplatnih akcija ističe 31. jula i neće biti produžavan, navode u Ministarstvu ekonomije. U PTT-u apeluju da se prijavljivanje ne odlaže do poslednjeg dana. Do isteka roka za upis besplatnih akcija ostalo je još mesec dana. Osim na početku prijavljivanja, do sada su na šalterima pošta najveće gužve bile krajem maja i juna. "U junu je ponovo pojačan upis akcija, verovatno su opet mislili da je upis do kraja juna. S obzirom da on traje do 31. jula, imaju još mesec dana za upis", kaže poštanska službenica Marija Nikolić. Iako kažu da su, kao i proteklih meseci, spremni da za svega nekoliko minuta obrade svaki zahtev, u pošti, ipak, apeluju na građane da ne čekaju poslednji dan za upis. "Mi smo bili spremni da i 120.000 ljudi primimo na dan, kada se čekalo najviše 10 minuta, tako da neće biti potrebe za dodatnim kapacitetima", rekao je Goran Ćirić, generalni direktor JP PTT saobraćaja "Srbija". Svi koji podnesu zahtev u predviđenom roku, do kraja godine dobiće i potvrdu o ostvarenom pravu od Agencije za privatizaciju. "Do sada je nešto više od milion ljudi obavešteno da su ostvarili pravo na besplatne akcije. Važno je istaći da će agencija nastaviti komunikaciju sa građanima koji treba da dobiju ili potvrdu da su ostvarili pravo na besplatne akcije, ili obaveštenje da, recimo nisu upisani u spisak i da treba da se upišu, ili da reše status državljanstva ukoliko nije rešen", kaže Nebojša Ćirić iz Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja. Svoje pravo do sada je iskoristilo oko četiri miliona građana. S obzirom na dosadašnji tempo prijavljivanja, u PTT-u predviđaju da će u julu zahtvev za upis besplatnih akcija predati još 400.000 građana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 jun, jul, what's the difference. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 vidim promenjena slicica rura u exploreru, lepo lepo :) evo bleja na posletu, zavrsio sve sto sam treba sad gledam cime bi mogao da se zanimam a da nije vezano za posao, posle sljake idem da uzmem grafu, taman ce da skide TDU pa da krenemo polako Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 mrzim domacu birokratiju / administraciju - ne mogu da izvadim potvrdu da nikada nisam imao utoku bez lichne karte iako imam pasosh, jer ne znaju kako da mi utvrde identitet. mislim lol, sta vishe reci. odgledao sam novi top gear, sada cu malo da prilegnem, na chuku dve i posle da sredim postere za diplomski koje nosim sutra na stampu i predajem sutra. Ako stignem na vreme da sve veceras zavrshim, sutra u 5 idem da cekam u red da bih u pola 9 bio medju prvima u redu za lichnu. jebena, jebena administracija. Srbija u Evropi, Mozambik u Srbiji It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 Posle duzeg zezanja i odmaranja , otisao sa ortakom do poste kako bi prijavio akcije i kazu mi iz poste da nisu u mogucnosti da vrse upis posto trenutno nemaju slobodne racune postanske stedionice koji bi inace otvorio posto neam svoj racun ... Bem ti zemlju moracu da idem u neku banku sutra da odradim to Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 I-4 one down one to go:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 OSX OMG \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 (edited) roknuo grafu, sljaka sve Edited June 30, 2008 by pil Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 Otisao na basket posle vise od 3 godine, mnogo sam retardiran. : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 auh kakvi ego boostovi juče i danas (a nije da mi je na tom polju ikad nedostajalo nešto ;) i još uvek mi ne ide u glavu da sam bio na kul svadbi, po prvi put u životu. počev od popa koji je održao kratak obred i rekao dosta kul stvari zapravo, preko matičarke koja je došla na splav gde je bio koktel i pričala samo 10 minuta bez spominjanja zakona i paragrafa o razvodu, odlične klope, solidne muzike i kul mesta (otard - kad nema narodnjaka i šabana dobijaš kul splav na dunavu), do potpunog odsustva pijanih rođaka koji te udave sa politikom i "ti si sledeći" pričama - sve je bilo kao da su mene pitali :) samo da je belo vino bilo rashlađeno i da viski nije bio džoni red label... Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 @Ivan Its all funny game untill somebody losses an eye :) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 samo da je belo vino bilo rashlađeno i da viski nije bio džoni red label... Opet zabadaš vudsiju nož medj rebarca You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 Od komarca ololol Taman posla. Radite šta hoćete sa svojim parama, if i don't see it, it didn't happen :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 juche teretana, pa sad 2h penzionerskog fudbala sa klincima u kraju, pa sutra opet teretana... ako ne umrem, odradio sam dobar posao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 maaaargiiiii! opet dolf na tv-u! ovaj put na foxu =o)) edit omfg i na pinku! double the dolph! ;oP Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 pustio klimu da malo rashladim sobu, odo da se okupam i legnem u ladan krevet da omorim i zaspem verovatno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 Izgorela mi ruka i pola lica, ceo dan u autu :@ ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 juche teretana, pa sad 2h penzionerskog fudbala sa klincima u kraju, pa sutra opet teretana... ako ne umrem, odradio sam dobar posao konacno si krenuo! slusam od ramba price da te nagovara sto pedeset godina. :) Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 Rambo nagovara ljude da idu da bi ih zezao kako imaju manji biceps od njega :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 haha :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 Izgorela mi ruka i pola lica, ceo dan u autu :@ kad sam procitao ovaj deo,pomislio sam na pozar jbt :\\\\ btw,kad si kupio kola? :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 omfg i na pinku! double the dolph! ;oP omg double the dolph double the action, quadruple the excitement!:)) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 e trazio sam nesto na netu,ali nikako mi nije jasno... moze neko ukratko i razumljivo,sta su proklitike i enklitike? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 jebem mu mater,to sam imao iz srpskog sad u ovoj prvoj godini,ako ti bash treba mogu potrazhiti u sveci,ali chemu to kada imash koleta na forumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 E DESTE LJUDI!?!?! Nije me bilo od petka na forumu. Bio sam u preDstonici, polagao prijemni(polozio :)) i nisam imao net tamo(lol BGD selo). Izvinjavam se Voodoou jer sam ga ispalio za pivo, stvarno mi je zao! On the other side, nije bilo loshe. Vratio sam se vecheras, zaboo da spavam neka 2h i odspavao malo vishe, tako da nisam otishao u grad. Josh u chetvrtak da se upishem i do oktobra sam slobodan! \o/ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts