Malatrolapunakontrolora Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 morao sam da izvlachim jorgan da bi normalno spavao sinoc ... ali sam se zato prebio od qnta \o/ citam neki wh40k strip i razmisljam o taktici za vecerasnji tabletop Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 a gde je to tačno, Laki? U nushitjevoj, odma' pored grineta, cudi me da nisi vid'o. Ima napolju par mesta za sedenje a unutra recimo 6 stolova. I onda ono birash "osnovu" (povrtje, pirinach, testenina), zatim glavni sastojak (tofu, meso, shkampi) i onda preliv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 pada kisha => nema alergije => me happy =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 dobro zvuči taj kineski has, moraću da overim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 "Wok" lol, jel naplaćuju hranu u "dorarima"? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 dobro zvuči taj kineski has, moraću da overim. Ja sam uzeo po preporuci pirinach/shakmpi/sos od ostriga (nikad to ne bih kupio kad bih sam birao) i stvarno je odlichno i porcije su fine velichine. Probao sam josh pirinach / tofu / nekakav_paradajz_sos, isto nije loshe. Jedino bih skrenuo paznju na to da ako se sedi unutra ventilacija nije bash idealna, pa se mozhe desiti da vam se odeca nakupi mirisom posto je kuhinja "otvorena" tj. nije zasebna prostorija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 U nushitjevoj, odma' pored grineta, cudi me da nisi vid'o. Ima napolju par mesta za sedenje a unutra recimo 6 stolova. I onda ono birash "osnovu" (povrtje, pirinach, testenina), zatim glavni sastojak (tofu, meso, shkampi) i onda preliv. nisam brate, ne posećujem restorane i fast fudove odavno 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 To i jeste fast fud, zove se Wok the Walk. Nije los, ali mislis da je to kao Tajlandska kuhinja, mosh misliti, kao da mi pravimo neku razliku. Otvorio se jedan kineski u Mekenzijevoj od Slavije kad se krene, pa malo pre raskrsnice sa Kneginje Zorke, sa leve strane. Isto nije lose. Ono sta ja Laki zaboravio da napomene je cena. Dakle, jelo je oko 500 dinara, sto neki mogu da kazu da i nije malo (slicne cene su i u Mekenzijevoj). ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 Otvorio se jedan kineski u Mekenzijevoj od Slavije kad se krene, pa malo pre raskrsnice sa Kneginje Zorke, sa leve strane. Isto nije lose. E taj deluje ok, jer mozhe da se sedi u "izlogu" i onda imash ok pogled kao, gledash sta se deshava na ulici i to. Nisam bio, ali biK 'teo. Moracu da odem ovijeh dana. A sto se cene tiche u Wok-u, krenuo sam da pishem pa nisam bash bio siguran, ali mislim da je oko 400 kinti po obroku mene ispalo. Sad, to jeste vishe kad gledash kao fast food (pledza je npr duplo jeftinija) a s obzirom da je u pitanju full obrok "restoranskog" tipa, onda je kao i ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 Lego sam po navici sa otvorenim prozorom,i ustao zgrchen ko pizdica kolko sam se smrzo :( Za promenu osecam se dojajno od izjutra :) У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 Jebote kakvi su ti postovi odlepljeni, da te ne znam uživo mislio bhi da si neka budala :) ma gde nisam budala. polako shvatam da ne znam nista. brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 Al' je zahladnelo, jedva nadjoh neki odevni predmet koji odgovara ovakvom tipu vremena. OK je onaj Wok and walk ili kako se vec zove. Bio sam u dosta tih kineskih restorana ali tamo nisam bio do sad. Fino je mesto, posebno i kako je sredjeno unutra, pa je onako i manje mesto, nije nesto preterano veliko i to. meh.. ja sam probao pirinac/povrce i dobio nesto sto lici na sarmu i mrzim kad mi daju okrugle stapice.. kako koj kurac da nabodem ista s time Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 To nabadanje dolazi iskustvom... tachno se vidi ko nabada a ko ne xD Craziness is directly related to having a vagina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 E deste?!! Ustao sam u 1, josh nisam doruchkovao. :\ Juche sam ceo dan bio u Jagodini, radio, zatvarao neku terasu po kishi. Upalu pluca ima da dobijem... Vreme je retardirano za medalju i ne znam shta mi je raditi. Food first! \o/ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 Igraj d2 :P Craziness is directly related to having a vagina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 Mrzim ovakav dan kada cim se probudim krenu da mi skacu po labrnji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 Igraj d2 :P Samo da dochitam forum. IIIact sa assassainom :) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 ja ne znam sta je sa mnom i mojim spavanjem...spavam po 12 sati,i jos mi se spava... :\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 Danas je zapravo dobar dan za kuglanje jer je hladno i bezveze je vreme, pa ne možeš tako lako da se oznojiš a još ti nije krivo što nisi napolju na lepom vremenu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 eeee al ne mozhe POSLE kuglanja da se sedne negde na sunce sto je realno veci deo zabave ;o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 Kole sedi na suncu :o Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 ja ne znam sta je sa mnom i mojim spavanjem...spavam po 12 sati,i jos mi se spava... :\ Shto vishe spavash,vishe si maloumniji,staro pravilo :) У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 eeee al ne mozhe POSLE kuglanja da se sedne negde na sunce sto je realno veci deo zabave ;o) eeee al ne mozhe pivo da ti se ugreje na ovakvoj temperaturi ;o) Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 Kole sedi na suncu :o možda čeka da se malo istopi :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 Shto vishe spavash,vishe si umorniji,staro pravilo :) fixed. ja znam za to pravilo :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts