RaveN Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 ima u tempu kvas u staklenim flashicama Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 omg omg jos samo jedan dan jos samo jedan daaaaan... i onda nista -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 vruce mi a ne pali mi se klima, skidam neku muziku jedem plazmu, sabijanje gajbi do kasnih vecernjih sati pa onda napolje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 otisla mi devojcica na more...necu je videti 24 dana...blaaaaah :( od sutra mi pocinje "probni" rad u piceriji-kaficu Etna kod Arene...probni rad mi traje par dana,dok ne naucim sve kako i sta,a posle full...lepa je platica,smene prihvatljive...taman da se zarade neke parice... \o/ bez brigu, proslo leto nisam video moju 3.5 meseca, ovo leto od 25tog maja. stize u srbiju u utorak \o/ Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 dodje mi da obrijem sebi glavu koliko je napolju vruce It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 ima u tempu kvas u staklenim flashicama nevezano za kvas al kad pomenu flashe - dal ima igre da se prodaje next od 1l u staklenim flashama? dodje mi da obrijem sebi glavu koliko je napolju vruce same here...mada mislim da cu ipak namestiti distancer na neku "civilnu" vrednost =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 lol bre, kakva civilna vrednost, samo zng zng i gotovo brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 odo ja na exit, mora se na zatvaranje. bitje vrh brate. ma cao brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 ponesi kishobren, tj kabanicu. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 (edited) josh 1.3 dana do odmora \o/ edit: toliko mi je dosadno na poslu da skidam HOMM2 sa torenta...sacu da instaliram Edited July 13, 2008 by leisure Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 da mi je neko pre rekao da u Boru moze da se zivi rave stylom rekao bih mu stfu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 /me nestrpljivo cheka zahladjenje koje su najavili.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 Ceo dan bio na faxu,nije mi dobro ali sam jebo kevu kako sam uradio Patologiju.Na pismenom sve i znam da mi je tacno,a na usmenom sam znao sve i evo uz Wolf's Hunger i Carcass ocekujem rezultate \m/ Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 Kakvu bre patologiju? Shta ti studirash uopshte?o.O Klasichan dan...odo' u grad josh malo! . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 Ne brini se necu voditi zapisnik o uzrocima tvoje smrti kad umres ;) http://www.ict.edu.rs/studiranje Рад на информационим системима у медицини. * Здравствени картони пренос и обрада медицинских сигнала: * ecg, * emg, * МR слика, * радиолошких слика, * слика хистопатолошких узорака. * Лабораторијске вежбе у медицинској установи. * Студијски програм Медицинска информатика је уведен у сарадњи са стручњацима са Војно медицинске академије и Електротехничког факултета у Београду. * Завршетком овог студијског програма студенти стичу звање првог степена високог образовања: струковни инжењер електротехнике и рачунарства за Медицинску информатику. Laku noc :) Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 raspadam se :D i cekam da osvojimo prvenstvo u vaterpolu pa da se prosetam gradom mada to jedino ako ce neko od ortaka da vozi ja nema sanse :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 a da se prosetam gradom mada to jedino ako ce neko od ortaka da vozi ja nema sanse :D lul anyway,izvinjavam se za sranja koja sam sinoc pravio,debil sam,skontao sam da alkohol nije moj fah. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 ne trazi dlaku u jajetu :D ja sam iz bloka :D ako bih isao do centra to nije setnja nego maraton :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 Znaci ti si sjebao rur. Stizemo. pa kad sejnt oce da popravi rur sa moba chjeee bash ga je popravio :) Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 MONTENEGRO WINS! » Click to show Spoiler - click again to hide... « ja se izvinjavam ali morao sam, nemam nista licno protiv crnogoraca ali sam se iznerviao jako, hvala na razumevanju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 gledam the hives na rts-u..sad mi zao shto nisam otisho na exit:S vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 hronichno sam umorna nisam vishe sposobna ni za kakve akcije uzhas oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 odo da se kupam i na kunt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 Cale se drka, istekao mi net, prsle mi neke arhive sto sam skidao, oujea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 auf kako dobar exit kakvo prijatno iznenadjenje taman sam pomislio da sam sve izdegustirao i da me je sve smorilo kad ono medjutim :) jbg ipak ne mogu da stignem i danas da budem ali i ovo sto sam bio dosta je i za pamcenje je bilo bravo mr. laurent i bravo dr. sven, bravo likovima na onim mini stejdzevima pre arene, hvala chika roni, duboki naklon za manu chao (iako je ozvuchenje bilo krsh, da ne poverujesh) i na kraju veliki pozdrav za krudera... naravno da ze zahvalimo i chika policajcima na ulazu koji su nam dali da unesemo dzidzu :P a sad na spavanjac pa ponovo posao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts