Doolio Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 ove akcije, jel to sigurno do kraja jula? posto me mrzi da se cimam, a matorci ce mi odrubiti glavu ako se ne prijavim. nesto gledam po netu, izgleda da jeste, laki reko da su mu rekli, al mozda jos neko ima potvrdu:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 mendzi je inache sinoc na ircu, krajnje samouvereno rekao da ce danas da zahladni. Pa gde je to zahladjenje mendzi, da ti boga jebem ?!?! ;) It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 akcije sigurno do kraja juLa.. igi.. bice kise veceras!!! pada temp za 7-10 stepeni!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 7-10 :D este 20 stepeni :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 kal1, umij se :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 OLOLOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 Evo, Voodoo_, ako polozim prijemni(a bio bih debil da od 60 poena ne mogu da izvuchem 23) vodim te na pice u nedelju, ako hoce josh neko sa nama nek javi! :) ozbiljan sam Pa cek ja da zavrsim sa prijemnim u nedelju pa se vidimo :D sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 jedan od onih dana koji te toliko slome da mozhesh da kazhesh da je hitler radio jednu dobru stvar... Pa dobro nadji i ti neku da urinira po tebi dok te bicuje :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 bio do filoloskog,predao dokumenta,i prijavio se da polazem za ceski...pa videcemo... :) posle toga sam sa devojcicom bio u zoo vrtu...nisam bio tamo sigurno nekih 5-6 godina,ako ne i vise,i stvarno sve super izgleda...bas sam se lepo proveo... dosao gajbi,spavao malo,i sad treba da idem da uzmem neke testove i literaturu za strebanje... :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 (edited) danas fallout... sinoc sa ortakinjom sljustio flasu j&b-a danas na poslu raspad sistema, sto je kulminiralo kad su mi zavukli u 15 do 5 da ispisem 120 aviokarata za jebeni zakintos jebo ih zakintos da ih jebo sad huso, idem po jos jednu flasu j&b-a cim smognem snage edit: da... da... jebeni sam alkoholicar... znam... and i dont give a fuck... kad se nesto dobro desi pijemo da proslavimo, kad se nesto lose desi pijemo da zaboravimo, kad se nista ne desi pijemo da se nesto desava. veliki bukovski Edited June 27, 2008 by Dylan Dog If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 Šta da ti kažem. Ja popijem jedno pivo i nije mi ništa, popijem drugo i patos. Zato u grad izlazim s 200 kinti i provedem se ko bog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 zavidim ti :( mene je juce ortakinja prozivala najstrasnije "kako te nije sramota!!! popio si dva deci vise od mene! ja mrtva pijana ti mrtav trezan! nije fer!!!" If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 uff, veceras zurka u havani na adi, osecam da cu se prekinuti...jos izleda da ce kisa, taman za miss mokre majice:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 Ma zajebavam te, mogu ja da povučem dosta. Imao sam dobar trening ranije, sad nema veze što apstiniram mesecima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 ove akcije, jel to sigurno do kraja jula? posto me mrzi da se cimam, a matorci ce mi odrubiti glavu ako se ne prijavim. nesto gledam po netu, izgleda da jeste, laki reko da su mu rekli, al mozda jos neko ima potvrdu:) Brate duljijo, izadji iz kuce otidji u ostu najblizu i uradi to, jebote neces umreti You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 Ko zna gde je pošta u kajblu, nije svima na pet minuta ko meni i tebi :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 Šta da ti kažem. Ja popijem jedno pivo i nije mi ništa, popijem drugo i patos. Zato u grad izlazim s 200 kinti i provedem se ko bog. lol noob za 200din litar ruma 40%alkohola :D nema jeftinijeg opijanja u gradu :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 Ako ću tako, imam i rakiju iz sela za džabe... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 (edited) pa eto onda ;D resio si problem :D rakija dzaba i za 200din mozes kupis hleba za 5 dana ;D Edited June 27, 2008 by Kal1mero Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 zenba - rhh i gotov sam za danas.. pravac krevet da gledam nesto i qntanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 krenula kisha :S ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 JEBO TE BREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!! STA SE MENI DESAVAAAAAAAAAAAA !!! nisam znao za koji jezik da se prijavim...hteo sam ceski,poljski,slovacki,rumunski,madjarski...na svaki smer primaju 7 na budzet... i ja dodjem tamo,i kao ajde ceski... gledam sad na sajtu...za ceski prijavljeno 23,za poljski 11,za slovacki 3,za rumunski 4,za madjarski 2.... NE MOGU JEBENO DA VERUJEM !!! MAJKE MI MI SE PLACE... :(((((( Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 ima da nas nema kako je pocelo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 Au lesko tebi poslednjih dana bash ne ide :( @killy: shta je pico mala nije te valjda uplashio grom? :D ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 ali je iz poljske... kako sad to :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts