Jump to content

Big Bang Theory


Recommended Posts

  • 2 weeks later...

Štreberi

od 14. novembra, svakog radnog dana u 19.30

Od autora “Dva i po muškarca”, stiže nova serija! Četvorica štrebera izgubljena u svemiru i jedna manje izgubljena plavuša! Od Čaka Lorea (“Dva i po muškarca”, “Darma i Greg”, “Sibil”) i Bila Prejdija (“Devojke iz Gilmora”, “Darma i Greg”) stižu nam “Štreberi”, priča op dvojici brilijantnih naučnika i najboljih prijatelja koji mogu da vam odgovore na baš svako pitanje iz kvatne fizike, ali kada se treba uhvatiti u koštac sa svakodnevnim životom na Zemlji, njih dvojica su izgubljena u svemiru.

Leonard i Šeldon su cimeri, brilijantni fizičari - ona vrsta besprekornih umova koja zna kako univerzum funkcioniše. Međutim, sve znanje koje imaju ne pomaže im u komunikaciji sa ostatkom sveta, posebno kada treba da razgovaraju sa ženama. Situacija se menja, kada se u stan preko puta njihovog, useli simpatična i komunikativna Peni. Šeldonu je i dalje sasvim dovoljno da igra igrice sa svojim jednako nedruštvenim prijateljima vrhunskim inženjerom Volovicom i astrofizičarem, Indijcem Kutrapalijem. Ali, za Leonarda, Peni predstavlja jedan sasvim novi, za njega do tada skirevni svet mogućnosti - u kome ima i mesta za ljubav.

Uloge: Džon Galecki, Džim Parsons, Kejli Kuoko, Sajmon Helberg i Kunal Najer. Autori: Čak Lore i Bil Prejdi.

[roflmao]

Link to comment
Share on other sites

ja sam mislio da si prestao da pratiš zato što preko interneta za manje para imaš svežije sadržaje neuporedivo boljeg kvaliteta, i tehničkog i umetničkog. :D

ajde ovo štreberi, makar su pročitali sinopsis, al doušnici za the wire?! pa doušnici su od trećerazrednog značaja u seriji, a fokus je na nadzoru i prisluškivanju.

Link to comment
Share on other sites

Štreber je potpuno legitimna reč, a oni jesu štreberi. Drugo, nije isto davanje imena serijama u Americi i kod nas. Mislim, ima još milion razloga... Poenta je da prevod ili bolje reći prepev naslova uopšte nije loš.

Poenta je da je prevod potpuno seljački i sasvim u skladu sa domaćim "hajduk" konceptom vođenja TV kuće. Mada se onda postavlja pitanje što rejdžujem ako je već sve uobičajeno, al eto, mora čovek ponekad i da kuka :tf:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...