Jump to content

Japanci proizveli robota za usamljene muškarce


maraaram

Recommended Posts

Na japanskom tržištu uskoro će se pojaviti nova igračka namenjena usamljenim muškarcima. Japanska firma "Sega tojs" proizvela je robota visine 38 centimetara koji radi na baterije i ume da ljubi na komandu, a prodavaće se po ceni od oko 175 dolara (113 evra).

Sa infracrvenim senzorima i elektronskim motorom, mala lutka robot nazvana Ema, približava se usnama kad detektuje ljudsko lice. Njeni tvorci kažu da tada postaje veoma mazna i umiljata.

"Često se roboti dovode u vezu sa snagom, brutalnošću i borbom. Mi smo želeli da prekinemo sa tim uvreženim verovanjem i stvorimo nežnog interaktivnog robota", izjavio je tim povodom predstavnik japanske firme "Sega tojs", prenose agencije.

"Ona je divna i mada nije ljudsko biće, prema muškarcu može da se ponaša kao da mu je prava devojka", rekao je on.

Ema za koju njeni proizvođači kažu da predstavlja "modernu verziju večne mlade devojke", može i da peva i pleše za svog vlasnika i kad zatreba da mu doda kreditnu karticu. S obzirom na veliki broj usamljenih muškaraca, firma "Sega tojs" računa da će već prve godine prodati 10.000 ovakvih robota.

robot-ema-vert.jpg

Robot Ema: Moderna verzija večne devojke

LINK

٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶.٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶star3.pngladysw9.gif

Link to comment
Share on other sites

brate,koji su to bolesnici.

1.1 revizija cje imati rupu pa cje mocji da joj ga mecju [:D]

U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date"

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...