REAL~ Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 pozz ljudi..e ovako imam problem...fps u cs u mi stalno varira i nikad nije 100..na steam-u sam stavio da bude 60 ali i tamo varira izmedju 45-60...a imam 512 rama, graficku radeon 9250, procesor amd 2800...pls help :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 pozz ljudi..e ovako imam problem...fps u cs u mi stalno varira i nikad nije 100..na steam-u sam stavio da bude 60 ali i tamo varira izmedju 45-60...a imam 512 rama, graficku radeon 9250, procesor amd 2800...pls help :( zato ti je i jeste fps takav kakav je Link to comment Share on other sites More sharing options...
RooT Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 Ajde meni pomozite kolko kosta u NS-u steam i dali ima negde preko neta da se kupi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramb0 Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 Ajde meni pomozite kolko kosta u NS-u steam i dali ima negde preko neta da se kupi? http://www.itsvet.com/proizvod/electronic-...oftware/390/901 Niksic Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 pa sta da radim? jel moze nekako da ga povecam ili moram da kupim nesto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramb0 Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 pa sta da radim? jel moze nekako da ga povecam ili moram da kupim nesto? pa ono kupi bolju graficku i rama, ali graficku ces naci tesko jer je to stari agp slot , a i ram je skup, jesi li podesio vertical syns na off ? kucaj fps_max 101 developer 1 Niksic Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 kucao sam ali mi onda fps varira bas bas puno ovako na 60 je malo bolje...a kako da ugasim vertical syns ne mogu nikako da nadjem :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
chunje Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 kucao sam ali mi onda fps varira bas bas puno ovako na 60 je malo bolje...a kako da ugasim vertical syns ne mogu nikako da nadjem :S Skini najnovije drajvere sa atijevog sajta. control center > 3D opcije > all settings > i skroluj dole imas opciju "wait for vertical refresh" ides always off. Ja sam danas skinuo najnovije drajvere i po defaultu je bilo namesteno na always off. Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 tnx brate namestio sam na alweys off..ae pls ako mozes ostavi mi link za drajvere...tnx unapred :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
chunje Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 http://support.amd.com/us/gpudownload/Page...prer300-xp.aspx Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 (edited) ty brate evo skidam :) edit: ahh ne pomaze :(((( Edited June 2, 2009 by REAL~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
RooT Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 (edited) Imam problem sa CS1.6 steam, kada igrma na nekom serveru od jednom mi zapuca tj zakoci i tako neko vreme mi stoji u mestu zapucan i onda krene da radi... Evo uspeo sam da uhvatim SS pa mi pomozite sta da radim? http://www.imagesforme.com/show.php/527347_untitled.JPG Gore u cosku mi se pojavi nesto crveno (u desnom) Edited June 4, 2009 by RooT Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 Do neta ti je. Jednostavno zabode protok, kao da ti je pukao net. Pogasi ostale procese koji ti mozhda crpe protok dok igrash. I koji net imash ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RooT Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 Neobee ADSL 10.0 Mbps Link to comment Share on other sites More sharing options...
chunje Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 ty brate evo skidam :) edit: ahh ne pomaze :(((( Sta da ti kazem, 400evra izdvoj i kupi masinu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 Neobee ADSL 10.0 Mbps Ozbiljno te pitam. Neobi ovaj paket nema u ponudi. I upload je bitniji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted June 5, 2009 Report Share Posted June 5, 2009 Sta da ti kazem, 400evra izdvoj i kupi masinu... pa i moracu..igracu na ovome dok ne skupim :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
fl0w Posted June 5, 2009 Report Share Posted June 5, 2009 Imam veoma iritantan problem sa CS 1.6 Naime u LAN mrezi od 10 racunara na pojedinim racunarima posle par minuta ili sati igranja desava se da CS pocne da kuca jednostavno. masine su 4500+ x2, 4830 XFX grafika 2 gb memorije. Jednostavno igrac se ukopa u mestu i zakuca pa ga posle 1 sec pusti da nastavi dalje... Probao sam da menjam drivere reinstalacije sistema ali nista nije pomoglo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RooT Posted June 5, 2009 Report Share Posted June 5, 2009 HOME 1024 1024k 128k 1:16 1350,00 din Link to comment Share on other sites More sharing options...
VUL_A Posted June 5, 2009 Report Share Posted June 5, 2009 Imam veoma iritantan problem sa CS 1.6 Naime u LAN mrezi od 10 racunara na pojedinim racunarima posle par minuta ili sati igranja desava se da CS pocne da kuca jednostavno. masine su 4500+ x2, 4830 XFX grafika 2 gb memorije. Jednostavno igrac se ukopa u mestu i zakuca pa ga posle 1 sec pusti da nastavi dalje... Probao sam da menjam drivere reinstalacije sistema ali nista nije pomoglo. Task Manager > hl.exe > Set low priority? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 5, 2009 Report Share Posted June 5, 2009 (edited) Imam problem sa CS1.6 steam, kada igrma na nekom serveru od jednom mi zapuca tj zakoci i tako neko vreme mi stoji u mestu zapucan i onda krene da radi... Evo uspeo sam da uhvatim SS pa mi pomozite sta da radim? http://www.imagesforme.com/show.php/527347_untitled.JPG Gore u cosku mi se pojavi nesto crveno (u desnom) Nesto odjednom krene da ti koristi net, mozda neki program ili neki drugi racunar ako si umrezen. Edited June 5, 2009 by pilauda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 5, 2009 Report Share Posted June 5, 2009 pa i moracu..igracu na ovome dok ne skupim :( ma ne treba ti 400e meni radi ok sa 7600gs amd 3000+ nadjes polovnu agp karticu prodaju je ljudi za 20-30eura i kupis rama i eto ti 99fps :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted June 5, 2009 Report Share Posted June 5, 2009 trenutno nemam ni 20-30 e :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 5, 2009 Report Share Posted June 5, 2009 HOME 1024 1024k 128k 1:16 1350,00 din To drugu nije 10 nego 1 mb. S obzirom da ti je upload 128 onda ti neshto definitivno jede protok. Ili neki program ili virus. Mada mozhda je i do servera na kom igrash. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fl0w Posted June 5, 2009 Report Share Posted June 5, 2009 Task Manager > hl.exe > Set low priority? Probacu to cim odem u igraonicu :) Znaci to se uvek desava sporadicno... ali kad krene da kuca ne staje ... Nego jel svaki put moram da setujem prioritet tog procesa ili kad jednom odradim to je to ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts