LESkOpoz Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 150 dolara to je manje od 100 evra ah da,ne videh da su dolari u pitanju... ali i u tom slucaju je puno :\ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjela Posted June 17, 2008 Author Report Share Posted June 17, 2008 prvo hvala svima na pomoci. drugo, naravno da sam u adidasu pitao da li znaju gde ima, ali lik koji radi tamo nije imao pojma da mi kaze... znam da je u SC bio ranije adidas shop ali nisam bio siguran da ima jos uvek, overicu i delta city... e sad, zasto bih dao 150$ na sportske cvike... zato sto je mnogo manje od skoro 200 jura kolko traze za oakley, a cvike mi pre svega trebaju za trcanje, bajs, radim i kao teniski trener i to je povremeno i po 6 sati na suncu, a ne zelim da mi se raspadnu oci za 2 godine. za adidasove sam cuo preporuke da su kvalitetne, a onaj model sto sam okacio mi se svidja :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 pitao vas je gde ima a ne za misljenje o cvikama stfu Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 A otkud znate kakva je čoveku faca, možda će da mu stoji dobro? svedochim da mu je ruzna faca :) :) kolko sam gledao oakley su zle cvidze mada s obzirom da je fan adidasa to mu je jedini izbor Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjela Posted June 17, 2008 Author Report Share Posted June 17, 2008 oakley je 14k+, tako da je automatski ispao iz konkurencije... a fan sam sportskih naocara, tako da jos neki predlog u okviru <100 jura je dobrodosao :) za ruznu facu ces jos da vidis ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 Bash idem danas do Delta City-ja pa cu overiti, ako tamo imaju, ali chisto sumnjam... Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 oakley je 14k+, tako da je automatski ispao iz konkurencije... Gde to ? ja kad sam gledao svi modeli su bili oko 9-10k. Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 prvo hvala svima na pomoci. drugo, naravno da sam u adidasu pitao da li znaju gde ima, ali lik koji radi tamo nije imao pojma da mi kaze... znam da je u SC bio ranije adidas shop ali nisam bio siguran da ima jos uvek, overicu i delta city... zatvoren je outlet store u suterenu, ali imash prodavnicu odmah pored biletarnice. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjela Posted June 17, 2008 Author Report Share Posted June 17, 2008 Gde to ? ja kad sam gledao svi modeli su bili oko 9-10k. cini mi se da je diopta, ali nisam siguran jer sam usao u 10 prodavnica, a samo u jednoj sam gledao cene. a i bilo je samo 2-3 modela, tako da mozda ima negde jeftinije... cali i voodoo, fala :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barabesku Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 CAMO PEJB ! Inache meni nisu toliko ruzhne cvike. Samo shto ih nikada ne bih kupio jer ne volim neshto preterano shunachane naochale a pogotvo ne te fensi i skupe. Da me jebe čopor crnaca ako ja razume šta si ti meni rekao. Quote Ne lupaj. Vratima. Ti si jebeni moron. Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 SAMO REJV flokisha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 pozajmi od davidsa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barabesku Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 SAMO REJV flokisha Znam ja kirilicu, ali pojma nema šta je on time mislio i hteo da mi kaže... Quote Ne lupaj. Vratima. Ti si jebeni moron. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 aj batalite sa tim glupostima :( nego nike gde imaju? poshto nisam video u nike shopu u knezu (mozda zato sto idem samo u podrum tamo da gledam opremu za fudbal) Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 Jesam bio u zhurbi, ali u Adidas-ovom shopu nema uopshte tih naochara, ostalo nisam ni stigao da pogledam jer sam bio u zhurbi :( Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 po hiper tržnim centrima brate, ja sam moje kupio u rodiću Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 ali koji rofl, josh uskoro tje da otvorite topic gde ima da se kupi mleko .. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 e brate otjesh i mapu sa x ? Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 evo sad tju da ti izrezbarim topografsku mapu od stiropora Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 ovakve naochare jurim vetj neko vreme! u pitanju su lenonke (doh!), i ne mogu da ih nadjem nigde kod nas. mislio bih da se vishe ne proizvode, ali kazhu mi ljudi da ih vidjaju, vidim chak i da ih nose (jako retko do dushe), i vidim da se prodaju na netu... tako da mora da ih ima :[[ recite ako ste negde videli, ili ako ih vidite! Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 imam ja :) tacnije , sestrine neke dunno pitacu gde je kupila, kapiram da je neka ulicna varijanta Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 pitaj, shta chekash nesretjo!! i naravno da mislim na ulichne varijante. netju za naochare da dajem vishe od soma dinara. mada bih na ove dao i neshto vishe verovatno. u svakom sluchaju sigurno ne bih kupovao ove od 50 evra na vishe! pare ne rastu na drvetu, a naochare se lome/gube/kradu kao da su besplatne :[ Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 (edited) bice info uskoro btw jeaaaa i btw, ray ban su stvarno dojajne, ali posto ih danas fura svaki tard, OMG ONE IZ KOKEKOLE REKLAME no thanks Edited June 18, 2008 by vLaDa_ Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 Rami, razmisli da daš više para ako nađeš kvalitetne lenonke, ipak su tvoje oči u pitanju, ne kupuj bilo kakav krš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 (edited) kaze mi sestra, da ih ima svuda po ulici.... @corey, fora i jeste u tome da nema drugog izbora osim ovih ulicnih, nisam ih vidjao po radnjama i ko god da ih ima ( a malo ih je ) nasao je neku ulicnu varijantu... btw rami zakasnio si malo, bas skoro bila neka varijanta 1.5mil $ nosio ih neki dzon dunno :P dopuna info-a : neka radnja smizla kod cuburskog parka, ne pitaj me nista, prenosim informacije a kod nas nema kvalitetnih, jedino varijanta preko neta Edited June 18, 2008 by vLaDa_ Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts