f4ts0 Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 Jao jao jer ja to vidim neke frustracije sa posla Pa posao podrske ostavljam nekim drugima da iskuse. Fala bogu za nas inzenjere, pa jos mcse ima drugih stvari ;) Iliti, kruko je u pravu, gledam kolege. treba tu creva od celika i zivci od plutonijuma Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 12, 2008 Author Report Share Posted June 12, 2008 Necu svakako odgovarati ljudima na PM-ove pojedinachno. Ko ima pitanja neka, dobice odgovore, ali vam svima preporucujem da posaljete full CV-jeve i cekate da vas neko pozove :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 e pa nisi reko full u prvom postu :| jel ce barem biti obavestenje i ako nismo primljeni :p? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 Kude da skembam CV? :) Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 12, 2008 Author Report Share Posted June 12, 2008 Odgovoricu vam na PM-ove ne brinite se, a CV-jeve mozete slobodno na moj mail slati, predpostavljam da znate kako ide ;) Da vidim sta je bilo ovde od pitanja, cisto da mozhda nekome pomognemo unapred :) SSS - Srednja Strucna Sprema Plata - Naravno da je ima, ali je okvirno ovo sto je rekao Nenad :) Znachi niko nece raditi za dzabe to je sigurno :) Lokacija - Poslovi su zaista vezani za Beograd. Ko je rekao da ce mi poslati PM pa nije, necu mu odgovoriti :) Oba posla su full time, znachi 9 do 5, sem webmastera koji je part time odnosno po potrebi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 Oba posla su full time, znachi 9 do 5. Ili mozhda od 8 do 4? :) Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 13, 2008 Author Report Share Posted June 13, 2008 Ili možda od 5 do 12, to bi nekima najviše odgovaralo, znam! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 Vitjo, nadam se da nisi video Lakijev post. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 14, 2008 Report Share Posted June 14, 2008 Da, tehnicka podrska podrazumeva osam sati igranja igara i caskanja sa clanovima NiP-a. Prosarano sa laganim ruckom sa mocnicima blizzarda. Naivni mali kreatore, pokusaj zamisliti najgoreg retarda na svetu za kompove koji oce da instalira igru, pomnozi sa deset i zamisli da pricate telefonom a da on ne zna da drzi misa. I 29 takvih na dan. Eto to ti je tehnicka podrska. so true Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts