Barabesku Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 Odlična savet! Verovatno i najbolji do sada. Quote Ne lupaj. Vratima. Ti si jebeni moron. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ak4t0R Posted June 14, 2008 Report Share Posted June 14, 2008 Imam savrseno resenje za sve vase probleme a ime mu je FURADAN kupite u bilo kojoj polj. apoteci ovaj magcni napitak ekstremne jacine . Dovoljna je mala kolicina da se pospe po hrani koju vas najgori neprijatelj konzumira i to je to ,posle uzimanja iste konzumator umire nakon najvise 10 sec posledicom razaranja nervnog sistema odnosno odlaska u stanje obnubilacije .Vase je samo da gledate i da oblektirate naravno posle se obavezno resite lesa kako nebi macka,pas postao les konzumiranjem gore pomenutor... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted June 14, 2008 Report Share Posted June 14, 2008 Dacu ti ja pistolj pa upucaj jednu. Ja sam jednu i drugu i jos posle 2 pa su mi uzeli... Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ak4t0R Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 sad da li bi bilo pametno da slikam kako ubijam 2 sove (mlade) sto mi kreste iznad prozora ,danas sam skautovao gde im je nest, pa da okacim neke snimke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole' Posted June 17, 2008 Author Report Share Posted June 17, 2008 eh,nemo kill oteraj ih premesti gnezno da drugo drvo samo nemo kill omg!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 (edited) Pazi se oko tog premestanja da te ne snimi neka "starija" sova, neces dobro proci ;D Edited June 17, 2008 by Johnn1e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole' Posted June 17, 2008 Author Report Share Posted June 17, 2008 Pazi se oko tog premestanja da te ne snimi neka "starija" sova, neces dobro proci ;D da jbt pazi,oce da djipaju na FACE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 brate il napravi pracku (pa uzmes foru sa savijenom zicom, rasteraces sve, samo pazi da ne isteras nekome oko xD), il skupi 2500 kinti, i idi u snajper, kui pracku i metalne kuglice, sa tom prackom, ako dobro zategnes mozes i komsinicu da ubijes... .. samo trbace ti malo vremena, da ser izvestis, ali navicices... ja sam tu pracku nosio i u lov cak par puta.. inace razbija pivsku flasu na 20m bez problema, samo .. moras da pazis, jer ovo je stvarno opasno (mos onesvestis coveka bez vrke)... ili za 2000-3000 uzmes pistolj na kuglice ( isto imas u snajperu), precizan na 20m, ima tezinu, sve, kao pravi... sa tim vezbaju oni koji nemaju pare za pistoljsku municiju, inace skoro identicna kopija.. gruva ihihiiii... izdvojis jos 500 kinti za 500-100 kuglica, koje su posebno pravljene za te pistolje ( moze i sa ovim obicnim, ali ako oces savrsenu preciznost, skupi pare) ... eto to je nekoliko saveta iz iskustva (sve navedeno sam koristio) a ako hoces, mogu dodjem sa sacmaricom i da te resim i svraka i komsinoica za male pare :mrgreen: ;) dobar tutos za pravljenje dobr pracke : http://www.svastara.com/saveti/?savet=1603 pogledaj, bez zezanja... Da li si ti normalan?Pa nece da ubija komsije,nego svrake. Kad sam imao 12-13 godina kod caleta u selu sam bio sa lokalnom decom vise nego ok i stric mi je napravio pracku.Jednom prilikom sam slucajno pogodio jednog klinca u grudi i slomio mu rebro... Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 slucajno pogodio raaaaaajtt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 Gugutka ili grlica donosi srecu i nju je greota ubiti, a svraka skenjas im gnezdo i vise ne dolaze,,koliko sam shvatio imas neko rastinje lepo zali naftom korenje to se posusi i vise nemas problema..... Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole' Posted June 18, 2008 Author Report Share Posted June 18, 2008 Gugutka ili grlica donosi srecu i nju je greota ubiti, a svraka skenjas im gnezdo i vise ne dolaze,,koliko sam shvatio imas neko rastinje lepo zali naftom korenje to se posusi i vise nemas problema..... ma koje gnezdo lol da ima gneznda ne bi bilo problema naravno nego dolaze da me ZAJEBVAJAU! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 pocele su i kod mene http://www.youtube.com/watch?v=SFVRyyCQlcA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ak4t0R Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 ja moram postovati kako ih lisavam zivota ,kontam kad ubijem jednu druga ce sama da ode ili da umre od tuge posto su PAR :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 Razbijaš tuđu ljubav, nesrećniče! Dabogda nejebao! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 meni ispod prozora neka deca vriste i psuju ko kocijasi iako u skolu nisu krenuli jos kapiram. sta da radim? what does /rur/ say? Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 Pozovesh ih na pivo i kanalishesh tu energiju :D Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 meni ispod prozora neka deca vriste i psuju ko kocijasi iako u skolu nisu krenuli jos kapiram. sta da radim? what does /rur/ say? ako su zenska .....;) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 ispishash se u kesu i bacish na njih ? :) Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 raaaaaajtt Jesam Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 jel mora zivo? odlicnost Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole' Posted June 19, 2008 Author Report Share Posted June 19, 2008 ispishash se u kesu i bacish na njih ? :) brutalno [roflmao] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barabesku Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 Razbijaš tuđu ljubav, nesrećniče! Dabogda nejebao! Koji plazmanazam... Quote Ne lupaj. Vratima. Ti si jebeni moron. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 i koje na kraju fkin florian Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 koga jos boli kurac ? Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 floki je nash drug :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts