voodoo_ Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 Pa kako Jevreji kad su oni sami sebe ubijali? :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 Nadjoh par interesantnih knjiga... oxford history of modern war oxford history of modern europe The encyclopedia of world history A history of the european economy Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted June 9, 2008 Author Report Share Posted June 9, 2008 Imam ja dosta knjiga stranih i domacih autora, ako treba nesto...mada, mozda ti je najbolje da vidis koje gradivo ti treba (oblasti) i onda lepo odes na filozofski/istoriju, oni imaju jako finu biblioteku i tu mozes da se zavalis i da ucis po ceo dan...To sam ja radio u IV gimnazije kad sam hteo istoriju da upisem, ali onda se predomislio pa ipak otisao na prava :( nisam ja od tih zhto uche po chitaonicama/bibliotekama :] moratju da nadjem nekog da mu uzmem, po prvobitnom planu! on to hoce da upise. a drugi problem je sto se setio prijemnog 20 dana pre istog vishe poverenja vas netje ubiti! Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 mi to samo hotjemo da ne shvatish olako ceo prijemni i da lepo sednesh i nauchish sto treba Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 Ma da bre Rami, lepo sedi 20 dana nije malo...4 knjige koje imaju po recimo 200 str....To je 800 str ukupno, znaci 40 str dnevno, gradiva koje nije previse zahtevno i interesantno je, lako citljivo.... Nikakav problem... Oko 8 sati dnevno ucenja - 4 sata pre, 4 sata po podne...ma bices prvi na listi....:))))) Samo pozitivna energija... Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 zhzhzhzhzhzhhhzhzhhzhhzhzhzhzh <------ zvuk pozitivne energije koju saljem ka tebi Ramzi. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 Najbolje sto ce on da uci i da zagreje stolicu Kad padne prijemni ima da okrivi radikale i sps SALIM SE RAMI SAMO NAPRED!!! Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 Sto lepo ne odsluzi civilno ako mu je vojska toliko mrska :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 Pa kako Jevreji kad su oni sami sebe ubijali? :( Pitaj uzeg struchnjaka za pomenutu oblast,evo ga iznad mene ;) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted June 10, 2008 Author Report Share Posted June 10, 2008 Sto lepo ne odsluzi civilno ako mu je vojska toliko mrska :) rekoh vetj par puta, ali evo tebi posebno poshto imash slabiji mentalni kapacitet... nije meni jedini problem da odem i odsluzhim 6 meseci vojske sa gomilom retarda u nekoj vukojebini. imam dodatni problem, tebi mozhda teshko shvatljiv, da netju da me drzhava tera na tako neku glupost. znachi, nikakva vojska u mom sluchaju ne dolazi u obzir ako je prinudna. vishe shanse imam da odem u vojsku dobrovoljno, kada bi vojska bial sastavljena iskljuchivo od dobrovoljaca, profesionalaca, nego shto tje me odvutji u taj zatvor na silu. plus ovaj upis na faks nema veze sa vojskom. @igi/igor/bole/nemke ljubi vas sve ramirez :* netju vas obrukati, tako mi tjilima! Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 otjesh da uchimo zajedno Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 rekoh vetj par puta, ali evo tebi posebno poshto imash slabiji mentalni kapacitet... nije meni jedini problem da odem i odsluzhim 6 meseci vojske sa gomilom retarda u nekoj vukojebini. imam dodatni problem, tebi mozhda teshko shvatljiv, da netju da me drzhava tera na tako neku glupost. znachi, nikakva vojska u mom sluchaju ne dolazi u obzir ako je prinudna. vishe shanse imam da odem u vojsku dobrovoljno, kada bi vojska bial sastavljena iskljuchivo od dobrovoljaca, profesionalaca, nego shto tje me odvutji u taj zatvor na silu. plus ovaj upis na faks nema veze sa vojskom. @igi/igor/bole/nemke ljubi vas sve ramirez :* netju vas obrukati, tako mi tjilima! Bah, neces ti ni pipnuti knjigu :) mada realno, ako brzo budes studirao za 4 godine si profa u nekoj skoli!! Jel ima neka forumasica sad ovde da je 8-mi razred? Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 pogledala sam, imam samo ovo za 4. sto treba meni za prijemni, a ostale sam dala drugarici koja upisuje prava. crno dete, pa ti ne znas ni koja ti knjiga tacno treba... ako knjigu za 2. godinu drusvenog smera naucis za nekoliko dana, svaka tebi cast ;) to je valjda proglaseno za najgore uradjen udzbenik... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 Sad su ti ostale samo za trecu i cetvrtu da nadjes :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 Ma da bre Rami, lepo sedi 20 dana nije malo...4 knjige koje imaju po recimo 200 str....To je 800 str ukupno, znaci 40 str dnevno, gradiva koje nije previse zahtevno i interesantno je, lako citljivo.... Nikakav problem... Oko 8 sati dnevno ucenja - 4 sata pre, 4 sata po podne...ma bices prvi na listi....:))))) Samo pozitivna energija... realno, toliko za kratko vreme moze da nauchi istrenirani student, ne neko ko tek krece ozbiljno da uchi, al poshto nisi totalni duduk shto se tiche istorije + je ajde da kazemo koliko toliko zabavno jel sve uchish kao veliku prichu jeli, postoji nada, naravno ako krenesh odmah sada odmah, da ne kazem juche. + bi to znachilo da ne bi trebalo da te vidimo uopshte narednih 20 dana, pa da li si spreman na tu zrtvu:)) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 Realno nema ništa od toga, ne bi mogao ni 10 strana po danu a kamoli 20. Ja se spremam isto, samo za fon, i mnogo mi je teško jer nisam stekao radnu naviku iz srednje, jedva sedim 15 min bez pauze, nerviram se dok radim.Kako on misli koji je napravio toliku pauzu ja ne znam, gl ništa više Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 Postoje "lekovi" za držanje koncentracije, mislim da u studentskoj poliklinici mogu da ti prepišu šta oćeš, samo treab da tražiš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 alo bre ludaci vi dajete savete ramirezu ultimativnom blejacu, pa jeste vi normalni :)))) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 alo bre ludaci vi dajete savete ramirezu ultimativnom blejacu, pa jeste vi normalni :)))) Nadamo se da će se setiti da smo ga savetovali kad mu krene na faksu, pa nas upozna sa nekim istoričarkama :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 a jeste kori i ti ga pretera... kako ne moze 10 strana. ja iz istorije mogu 20+ na dan... ali zato iz poslovne jedva 10 :s a rami upisuje istoriju i ne znam stvarno kako treba da se nauci za to, ali ja bih po nekoj logici rekla da treba da se zna sve od 1. strane sa "dragi ucenici" do kraja... mislim, ako upisuje istoriju verovatno bi trebalo istu znati perfektno. i da, ja sam ove god ucila istoriju i sad prelazim po 20 strana na dan... a znala sam odlicno... a kapiram da se rami nikako ne seca sta je uradio hlodoveh, sta papa inocentije 3, sta merovinzi etc... jer kao to je ucio pre 6 godina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 Postoje "lekovi" za držanje koncentracije, mislim da u studentskoj poliklinici mogu da ti prepišu šta oćeš, samo treab da tražiš. Fantasticni su ti palcebo lekovi ili ti sada sam dao 3 k din na ovo govno ima da ucim ko zmaj :) U praksi ne rade nista. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 da ne ispadne da samo kritikujem, SRECNO RAMI!!! :) mislim, nem pojma kakva je prodja tamo ali... njah Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 Fantasticni su ti palcebo lekovi ili ti sada sam dao 3 k din na ovo govno ima da ucim ko zmaj :) U praksi ne rade nista. Na istom principu i Apple mlati keš na iPodovima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 Marinice ne preterujem :) 1.devojke su po defaultu veći štreberi od muškaraca, lakše zagrejete stolicu 2.ti si upravo završila srednju, u "formi" si 3.sada smo saznali da je Rami blejač i da sluša rege Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 alo bre ludaci vi dajete savete ramirezu ultimativnom blejacu, pa jeste vi normalni :)))) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts