iguana Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 btw video sam danas Isusa (chizru) na zelenom vencu. chizro, ko ti je ono dete? btw jel mi lepa drugarica? It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 ovih dana je bash popularno imati drugaricu. ribe su out, drugarica je in, jel tako nemke:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 ovih dana je bash popularno imati drugaricu. ribe su out, drugarica je in, jel tako nemke:) Znaci, jebeno ne mogu da verujem...Samo sam cekam da krenes... BTW ni najmanje, ribe su totalno in, ali sa druge strane tu je ta geek crta koja koci inace prirodne procese:)))) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 @marinica buduca studentica : najbolji lekovi koji su super su OBEDIALI!!! Ne znam da li jos postoje, ali nakon jednog obedovanja ucices kao na parnoj traci. Mada ko zna kako bi izgledalo takvo ucenje :) to je ilegalno, rite? For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 Znaci, jebeno ne mogu da verujem...Samo sam cekam da krenes... BTW ni najmanje, ribe su totalno in, ali sa druge strane tu je ta geek crta koja koci inace prirodne procese:)))) a i sta fali imati zenskog prijatelja koga ne jebesh?!? It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 @ igi devojka bre, nije dete samo je sitna :) 84 godiste ;] a drugarica, pa lepo je devojche, koliko sam je video. @ thread palim da spavam, mrtav sam, sutra u pola 8 nazad za bg :) prvo sam malo pizdeo, ali sad kad pomislim, nekako je dojaja ovaj rush i cimanje tamo-vamo, jedino sto me resursi jebu :) al dace bog da dobro prodje razgovor za posao, pa da bude i resurasa odo da se slogiram. Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 a i sta fali imati zenskog prijatelja koga ne jebesh?!? Nista, nista, nije u njima problem...deficit je na drugoj strani....:)) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 84 godiste ;] a drugarica, pa lepo je devojche, koliko sam je video. 24 godine, a ja sam ovamo hteo da je pitam jel joj lepo na raspustu It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 (edited) Znaci, jebeno ne mogu da verujem...Samo sam cekam da krenes... BTW ni najmanje, ribe su totalno in, ali sa druge strane tu je ta geek crta koja koci inace prirodne procese:)))) ne bi te ja toliko zezo, nego obecao sam koletu, a kole je moj timmejt:) zapravo aj iz svega izvlachim jenu med sestru kada dotichni postane doktor:)) @danica nema nihsta ilegalnog u redovnoj ishrani;) to se chika igor malo shali. Edited June 15, 2008 by Urgh No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 ustajem u pola 7 da vozim radnike u madjarski konzulat u su da se sredjuju vize :/ stotinjak papira i dokumenata za 3 radnika i 3 jebene vize. koliko nas taj svet mrzi jbt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 ne seri ?:D a video sam helis :D jee trebao sam da dodjem malo da se smejem :D srecom zivim u srbiji bice toga jos :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 Josh samo 5 dana... Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 Kako doyayan zavrshetak vikenda! \o/ Sutra, nadam se, dodela diploma pa i napokon mogu da se shisham. ;) Eh da, samo sam 'teo da kazem da je Ch1zra patofna i da je prodao svoj HC way of life!!! :PPP . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 ju al samj pijangf nesot brate, uibo se Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 gewd mewning -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 dobro jutro forume :] cirkam kafu, stondiran sam, iam bus u 8. naravno, iako vas boli kurac, javicu vam kako je bilo Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 (edited) evo cisto da kazem dobro jutro i obavestim javnost da i definitivno imam problema sa spavanjem :/ Edited June 16, 2008 by manager Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 video danas svadbu na brodu, iznad broda kruzi helish, iz zvucnika neki esid narodnjaci, a lik koji vodi program poslednji put poziva za supu iako sam se odlichno nasmejao, ovo nisi smeo da napishesh kruko! pokupice kusta ideju za sledeci film ;o)) barjutar svima ;o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 video danas svadbu na brodu, iznad broda kruzi helish, iz zvucnika neki esid narodnjaci, a lik koji vodi program poslednji put poziva za supu ne seri ?:D a video sam helis :D jee trebao sam da dodjem malo da se smejem :D srecom zivim u srbiji bice toga jos :D i ja sam video isto, gde ste bili :) dobro jutro svima, ajmo polako Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 koristim svaki moguci minut da izblejim pre nego shto odem na posao. Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 bro jutro sladjo gde je moj kroasan Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 naravno, iako vas boli kurac, javicu vam kako je bilo Jeeej, shvatio je konacno \o/ Enivej danas mi ispit, drzite mi palcheve. A pre toga idem da pokusam da se istushiram, mada je slab pritisak vode al nema veze! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 Sabio lepinju sa kajmakom i prsutu sa dorucak i ono kao mnogo sam happy :) Sada ide sesija prdenja po forumu pa na ispit. Kako mi se na vrh kurca popeo fax to je strasno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 e da da prijavim da sam namestio za vikend plocu, dakle prvo treba staviti hotfix pa drajvere za zvuk pa tek onda za grafulju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 Auh, mesecima ništa ne sanjam i onda grune nešto tripozno i ne znam kako se zovem i de se nalazim ujutru :\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts