nikita_ Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 Ja sam jednom dobio 4 slova, a na 3 su bile macke :(, morao sam refresh. Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown user 234 Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 ae sad svi na RS u toku je happy hour! I JA SAM RETARD NEZNAM DA RESHIM TO S MACHKAMA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 Ja sam bash zbog tih jebenih machaka, kupio premium... Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 Koje ste buržujčine, kapiram da kad vas iznervira smrad u gradskom prevozu, odete i tresnete des' hiljada evra u nekom auto centru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 Koje ste buržujčine, kapiram da kad vas iznervira smrad u gradskom prevozu, odete i tresnete des' hiljada evra u nekom auto centru. ma jok, ali taxi da :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 Koje ste buržujčine, kapiram da kad vas iznervira smrad u gradskom prevozu, odete i tresnete des' hiljada evra u nekom auto centru. Kupite ti i burazer. po 350 jebo vas cuko Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 Ja koristim news, 200 din mesečno a bolje od rapida :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 Pih i promenili interfejs, ne radi mi elephant vishe. Hapy je cini mi se sve do 17h, kako kad, subotom i nedeljom ranije se zavrshi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 Ja sam bash zbog tih jebenih machaka, kupio premium... sto su oni i hteli da urade sa tim mackama... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 da smore ljude i nateraju ih da prelaze na premium :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 retko dobar thread :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 uzeo premium godinu dana mogu da radim download vise fajlova u isto vreme, kakve macke to smara, treba dva sata za neki album a ovako 20 min Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 da smore ljude i nateraju ih da prelaze na premium :) pa na to sam i aludirao u mom postu :DD nisam hrvat,pa da kazem "sto" umesto "sta" :DD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bratardi Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 uzeo premium godinu dana mogu da radim download vise fajlova u isto vreme, kakve macke to smara, treba dva sata za neki album a ovako 20 min He he pa trebali ste da uradite ko mi, jedan bata gleda macke a drugi kerove pa nam manje vremena treba da skapiramo eto savet za sledeci put Quote Volim svoga batu vise nego tatu. <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 e da limit vise nije 25 vec 50 giga za 5 dana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 Proklete macketine , ni moj pas ih ne volli :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 e da limit vise nije 25 vec 50 giga za 5 dana Vise nije vec 6 meseci :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 sad ce neko da kaze "ne seri bre de1" i onda ce on da dodje i da kaze "pa dobro, ne bas 6 meseci, ali 4 dana" Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 Vise nije vec 6 meseci :) tacnije pre 5 dana :) ali ko ce josh da racuna, kad se ovde neki tek sad zale na macke ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 nisi skapirao, G. ti treba da kazes "ne seri bre de1" Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 e mogu ja ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synd Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 macke u 90% slucajeva sede a psi stoje... tesko provaliti -.- Quote Nema tu nista vezano za nas mentalitet vec za mentalitet interneta i foruma gde je svako jak i svakome je pisa mnogo velika pa moze da se kurci jer zna da ga nece drmnuti neka pesnica iz monitora i sasuti mu sve zube niz grlo ( mlechne zube naravno ). ovog dakija ovnuju svuda jebote by Pesma-Mrtve-Dece Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 tacnije pre 5 dana :) ali ko ce josh da racuna, kad se ovde neki tek sad zale na macke ;) Izgleda da sam onda ja bio u zabludi jer sam sve vreme mislio da je limit 50gb rofl :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 Ne kapiram zasto neku koristi rapid uopste, kad sve moze da se nadje, 'em brze 'em jednostavnije 'em bez macaka ;p Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 retko dobar thread :D Lol za signu xD Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts