Jump to content

slike forumaša

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Evo ja ne uzimam suplemente a opet sam jaci od pola mojih vrsnjaka koji vise u teretani koji se kljukaju suplementima.

Na fizickom likovi iz mog odeljenja koji rade sve zive vezbe za gornji deo tela pocev od bencha do biceps curl-a ne mogu da urade pet pravilnih zgibova a ja koji ni gram tega osim za cicnjeve nisam podigao mogu da radim 5 muscle-up-a bez ikakvih problema (http://www.youtube.com/watch?v=UD2QNs4iIiM) i posle toga 10 zgibova tempom 4-1-4. Mogu cak da uradim pravi OAC (

).

Peja_ ti ocigledno nisi shvato sta sam rekao. A da ponavljam necu.

Fato bolje radi kod onog zida sdc-precison [:D] pozdravlja te moderator sa foruma hrcak [:D]

Pozzz

ali vudu pazi,jesi se ti nekada bavio nekim sportom ili nesto kad si bio mladji ? :)

Ja sam nub ali dosta toga zavisi i od ovoga naravno,ja treniram fudbal vec 8 godina i evo pre 3 meseca sam krenuo u teretanu sa bratom koji nikad nista nije trenirao i naravno ja sam dosta toga vise uradio od njega i dizhem duplo vishe od njega iako je 2 godine stariji :)

Evo ja ne uzimam suplemente a opet sam jaci od pola mojih vrsnjaka koji vise u teretani koji se kljukaju suplementima.

Na fizickom likovi iz mog odeljenja koji rade sve zive vezbe za gornji deo tela pocev od bencha do biceps curl-a ne mogu da urade pet pravilnih zgibova a ja koji ni gram tega osim za cicnjeve nisam podigao mogu da radim 5 muscle-up-a bez ikakvih problema (http://www.youtube.com/watch?v=UD2QNs4iIiM) i posle toga 10 zgibova tempom 4-1-4. Mogu cak da uradim pravi OAC (

).

Peja_ ti ocigledno nisi shvato sta sam rekao. A da ponavljam necu.

Fato bolje radi kod onog zida sdc-precison [:D] pozdravlja te moderator sa foruma hrcak [:D]

Pozzz

pa ne mogu da urade zgibove jer ne vezbaju zgibove normalna stvar kao jao on dize 200 iz benca a ne moze 2 zgiba i nije isto neki lik od 170 i60 kila kad radi zgib i lik od 2m i 110 kila.... ne mesajmo babe i zabe :D de je longli bre ;D

Нема  будућности без истине.

jbg yamakasi, šta da ti kažem, nemam živaca, valjda će neko drugi imati.

Inače najviše volim argumente koje baziraju na nekim levim "naučnim" radovima."Ispitanik A je koristio whey protein mesec dana, i nakon toga mu je otpao bubred dok je drugi u kritičnom stanju.Takođe zaboravili smo da navedemo da ispitanik ima istoriju bubrežnih bolesti ali to sve dokazuje da je whey štetan i da od njega otpada i bubreg...i piša."

Edited by Corey

kako si zakljucio da je genetika sve? daj slike od pre 3-4 godine i sada...

Pa pazi genetika ti odredjuje koji ce misic kako da ti izgleda, jbg. mozes ti da radis grudi 10 godina pa opet da ih nemas kao neko sto ih ima posle 2 godine treniranja, ti mozes da se izdefinises ali oblik misica ti je do genetike tako neko ima ogroman triceps posle 2 godine treniranja a neko ima grudi i biceps ili samo ledja.

SCJP.png

korej to je bio moj odgovor na vuduovo kenjanje--> "Da brate deda mi je bio mršav do 40 godina i ćale i stric i onda ja samo dođem i sednem i jedem i budem sav jak i snažan i zajebem genetiku!1" ali evo jos jednom da mu napisem ova izjava je smesna koliko i ti (veoma). odgovor je DA, hrani se pravilno, odmaraj pravilno, treniraj pravilno i imaces rezultata! ali zasto bi kad mozes da places i palamudis kako su ti stric, deda, otac bili mrsavi 40godina... ne bih te napao, ali se mnogo pravis pametan + pricas u tudje ime korej ovo nije bilo upuceno tebi, ali nekako se uguralo ovde :)... inace kao sto sam naveo gore, ishrana/odmor/trening mozda ne za mr olimpija, ali bi svako izgledao impozantno

Ne seri. Izgledao bi impozantno ako imaš dobre predispozicije (aka genetika).

Evo ti primer iz prve ruke.

Moj deda, taj što je vazda bio mršav, živi na selu od rođenja i poljoprivreda mu je bila dosta dugo primaran posao, pa jedno vreme sekundaran, pa kad je došao do penzije, opet glavni.

Čovek rmba ko konj i do sedamdesete je mogao da nosi džakove na leđima. Pritom se hrani mega zdravo, mleko sir kajmak meso povrće. Ceo je život bio jak ali se to ne vidi. Okej, njemu i nema šta da se vidi, on radi radi izdržavanja a ne poziranja. Al ja oću da mi se vidi, i pritom nemam nameru da trošim nečiju mesečnu platu na "ishranu" svakog meseca i provodim 5 sati dnevno u spremanju iste, i još nekoliko sati na trening i nekoliko na odmor. Šta će onda da mi ostane od dana?

Uostalom, idi na bilo koju građevinu i pogledaj radnike. Svi isto rmbaju i svi isto jedu. Zašto su jedni nagruvani ko životinje a drugi mršuljavi i mišići im se vide samo kad se napnu?

Još jednom, genetika. "Blagosloven" si time i ne treba da bashuješ one koji nisu.

Pa jebem mu mater, žene ugrađuju silikone (znači, naprave im rupu, ubace strano telo i onda one kao imaju veći organ) da bi imale veće sise i bile atraktivnije, a sad odjednom ako jedeš nešto što ne može da se kupi u mesari da bi imao veće mišiće i bio aktraktivniji, to ne valja. I još pričamo o prirodnim stvarima koje se nađu u hrani, s tim što ovde imaš to koncentrisano u jednoj čaši i sljuštiš ko iz pičke posle vežbanja i ode direktno u mišiće, a ovamo moraš da pojedeš kilo belog mesa, koje je suvo ko kurac i neukusno.

Edited by voodoo_

jbg yamakasi, šta da ti kažem, nemam živaca, valjda će neko drugi imati.

Inače najviše volim argumente koje baziraju na nekim levim "naučnim" radovima."Ispitanik A je koristio whey protein mesec dana, i nakon toga mu je otpao bubred dok je drugi u kritičnom stanju.Takođe zaboravili smo da navedemo da ispitanik ima istoriju bubrežnih bolesti ali to sve dokazuje da je whey štetan i da od njega otpada i bubreg...i piša."

A na cemu se tvoje tvrdnje baziraju da suplemnti nisu stetni? Jedino ako ne studiras medicinu ili si doktor, pa ajde. Mislim da ovo sto sam ja stavio nije neki levi naucni rad. Kazi mi jel postoji nesto sto napravljeno da nema neki nezeljeni efekat? Veruj mi nemam ni ja toliko zivaca da se svadjam sa ljudima da li su stetni ili nisu i tu se naucnici sukobljavaju koji su posvetili zivot tome. Sve znate a ni jednu knjigu nisu procitali. Za razliku od vecine vas ja sam procitao dosta mogu par knjiga da vam navedem.

Ross Enamait - Warrior Workout Bonus Series I i II

Ross Enamait - Ultimate Training For The Ultimate Warrior

Ross Enamait - The Underground Guide To Warrior Fitness

Charles Poliquin-The Poliquin Principles

Pavel Tsatsouline sve knjige a ima ih 10

Pete Sisco -Train Smart Weight Training

Pozzz

Edit: otisli smo u debeli offtopic

Edited by yamakasi

@ vudu

pusti dedu jebao te deda ; ), ae nagadjacu... imas 24g (video u profilu) kazes da si mrsav, znaci nekih +- 178cm i +-65kg? snaga i misici ulaze na usta ne znam da li ti je to jasno? to sto se tvoj deda hranio zdravo lepo za njega, ali ti nisi on... uglavnom ishrana je sve, koliko puta jedes na dan 1-3? ne treba ti necija mesecna plata, ali moras da jedes... 6-8 obroka svaki dan jedi u isto vreme... dan ima 24h (8sati spavanja/8sati posla/8sati zabave) spavanje ti je odmor, ne znam da li radis... a od 8 sati zabave mozes da izdvojis 2h za trening... zelis da se vidi? baci se na posao. od tvrdjenja pazara sa forumasima nemas nista. i nesto najbitnije ne preko noci, vec vremenom

@ kolac u tiganju

oko toga se slazemo da genetika odredjuje izgled misica (tako je i nikako drugacije), ovde se vodi rasprava oko velicine a ne izgleda... vudu tvrdi da su mu deda/stric/otac mrsavi i da ce on biti takav bez obzira ako jede i koliko jede... preko noci nece sigurno, ali ako bude jeo i trenirao sigurno ce biti druga prica...

prevelik ti avatar m8

Kal1 samo ti ćuti i dalje, mi čekamo odgovor! :D

A to oko genetike, pa okačio bih slike ortaka ako mi dozvoli(ipak je ovo veliki forum) koji ne trenira ništa, hrani se onim što mu mama spremi, a takvu masu i definiciju ne možete da vidite često.Aj što ima razvijen prednji deo, ali leđa koja su jedna od najtežih partija za razvoj su mu odlična.Genetski freak, kakav je recimo Arnold bio.Samo što njega boli k da bilo šta radi, a ima potencijala za šta hoće, bukvalno.Može da bude maneken, bodibilder, samo da nije lenčuga.

@ vudu

pusti dedu jebao te deda ; ), ae nagadjacu... imas 24g (video u profilu) kazes da si mrsav, znaci nekih +- 178cm i +-65kg? snaga i misici ulaze na usta ne znam da li ti je to jasno? to sto se tvoj deda hranio zdravo lepo za njega, ali ti nisi on... uglavnom ishrana je sve, koliko puta jedes na dan 1-3? ne treba ti necija mesecna plata, ali moras da jedes... 6-8 obroka svaki dan jedi u isto vreme... dan ima 24h (8sati spavanja/8sati posla/8sati zabave) spavanje ti je odmor, ne znam da li radis... a od 8 sati zabave mozes da izdvojis 2h za trening... zelis da se vidi? baci se na posao. od tvrdjenja pazara sa forumasima nemas nista. i nesto najbitnije ne preko noci, vec vremenom

@ kolac u tiganju

oko toga se slazemo da genetika odredjuje izgled misica (tako je i nikako drugacije), ovde se vodi rasprava oko velicine a ne izgleda... vudu tvrdi da su mu deda/stric/otac mrsavi i da ce on biti takav bez obzira ako jede i koliko jede... preko noci nece sigurno, ali ako bude jeo i trenirao sigurno ce biti druga prica...

prvo captain obvious, hvala ti što si nam rekao da dan ima 24h, nismo znali [:D]

Dalje, svako ko radi bilo gde, a da nije državna firma od 6h lađenja jaja zna da ovo tvoje 8h sna/zabave/posla je nemoguće, kao i to da jede 6-8 puta na dan..

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

shta vi prichate bre. nagruvali ste 2 strane topika u ovoj pointless raspravi...

ko hotje da se gruva suplementima, neka mu. ko netje, ne mora. i nema potrebe jedni druge da ubedjuju u drugo.

ja lichno bih, da imam kesha. i to bih uzeo ceo koktel, bog da me vidi. em skratjuje vreme do cilja, em olakshava trening, em nishta tu nije shtetno ako se uzima pravilno. a ako ne uzimash pavilno, nije ti proizvod kriv. to shto se neko lozhi da se muchi duplo duzhe i vishe u teretani je njegova stvar. ja nisam mazohista :]

a ova pricha za genetiku je omg, ne verujem shta chitam :] svi smo mi genetski uslovljeni za neke stvari, i tu nema diskusije. to je jednostavno tako.

i fato, "stazh" mi je 5 meseci, sa pauzom od 2 meseca u sred. ali ovo su samo ledja. meni je recimo, genetika dozvolila da imam ok ledja relativno brzo, dok treba muda do zemje da otelim za sisu kakvu hotju.

A to oko genetike, pa okačio bih slike ortaka ako mi dozvoli(ipak je ovo veliki forum) koji ne trenira ništa, hrani se onim što mu mama spremi, a takvu masu i definiciju ne možete da vidite često.Aj što ima razvijen prednji deo, ali leđa koja su jedna od najtežih partija za razvoj su mu odlična.Genetski freak, kakav je recimo Arnold bio.Samo što njega boli k da bilo šta radi, a ima potencijala za šta hoće, bukvalno.Može da bude maneken, bodibilder, samo da nije lenčuga.

ma kachi slike opushteno, netju da se naljutim.

[:D]

kori koga oces da okacis? :)

btw,vudu,ako mislis da ti proteini zamenjuju obrok jer nemas vremena da jedes ''kako treba'' onda ti predlazem da batalis to. mislim,cim nemas vremena da odvojis da jedes kako treba,samim tim znaci da ti nije ni stalo do nekih ozbiljnijih rezultata. a od wheya se sigurno neces upucati,moze samo da ti pomogne u toj da kazemo izgradnji,ali samo kao dodatak ishrani.

drugo,ne znam da li si ranije radio u teretani i to ali znaj da lakih rezultata nema. cela ova prica me podseca na ortaka koji je kupio i kanticu wheya i kreatina (a pritom ranije nije radio u teretani uopste,nego je eto cuo da je to dobro i da tako treba),otisao 5 puta u teretanu i batalio sve,jer nije bilo rezultata kakvih je ocekivao.. mislim lol,ali eto.

Bjukenon Mitch

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...