prota_ Posted February 4, 2016 Report Share Posted February 4, 2016 (edited) ne znam kakav je leblank kad ne glumi džoija, ali on je voditelj novog top gira zajedno sa evansomemitovanje kreće u majku, kažuhttp://www.b92.net/automobili/vesti.php?yyyy=2016&mm=02&nav_id=1092996 edit: u maju Edited February 4, 2016 by prota_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komek Posted February 4, 2016 Report Share Posted February 4, 2016 Po silnim nekim intervjuima se provlači da je zapravo veliki ljubitelj kola i da na džinovskom imanju koje posadi konstantno bagerima pravi "trake" po kojima uništava svoja kola konstantno :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted February 4, 2016 Report Share Posted February 4, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted February 4, 2016 Report Share Posted February 4, 2016 nije bio baš nešto specijalno uzbuđen kad je ono gostovao u top giru, nekako je bio numb… ne znam, chris mi je ok opcija al džoi baš i ne… videćemo Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 4, 2016 Report Share Posted February 4, 2016 Chris Harris, treći lik, najmanje poznat od njih trojice, je zapravo odličan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted February 5, 2016 Report Share Posted February 5, 2016 Никад чуо за лика, али јесте добар. Више ми се допада од друге двојце. Не знам зашто Мет ле Блан? Уместо њега су могли било ког глумца.Нисам ни знао да је неко успео да вози сва три упоредо; руку на срце нисам ни пратио после краја ТГ. Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted February 11, 2016 Report Share Posted February 11, 2016 Opalac, pa ovi su ozbiljni? Edi Dzordan?http://www.topgear.com/car-news/top-gear-tv/meet-your-new-top-gear-presenters Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 11, 2016 Report Share Posted February 11, 2016 Slušao sam ga dosta dok je komentarisao F1, kul je ako ti ne smeta irski naglasak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted February 11, 2016 Report Share Posted February 11, 2016 meni vise deluje kao cast za fifth gear, al dobro.nemam nista protiv vise emisija , dok su o kolima :) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komek Posted February 12, 2016 Report Share Posted February 12, 2016 Sve u svemu, je l' ovi na amazonu kreću do kraja godine? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted February 12, 2016 Report Share Posted February 12, 2016 https://www.justpark.com/creative/over-the-top-gear/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted May 30, 2016 Report Share Posted May 30, 2016 Krenula nova sezona TG, jel gledao neko? Kazu da je potpuno sranje :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted May 30, 2016 Report Share Posted May 30, 2016 JA počeo sinoć, i zaspao posle nekih 15 min... probaću danas opet. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted May 30, 2016 Report Share Posted May 30, 2016 top friends Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 30, 2016 Report Share Posted May 30, 2016 (edited) iritira me pojava i glas dzoni evansa, koji ili misli da mora da imitira dzeremija ili zaboravlja da je ovo tv a ne radio i da ne mora da akcentuje svaku rech. Met je josh i ok, malo uspavljuje i malo mi je cudan americki akcenat u top gear-u... realno, zamenio bih evansa krisom harisom i zavrshio posao. Edited May 30, 2016 by iguana Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted May 30, 2016 Report Share Posted May 30, 2016 (edited) Gledam sada reakcije na mreži i svi su veoma veoma ispljuvali Evansa, dok su LeBlanca ocenili još najbolje. Nisam gleda, niti imam neku želju, ali na linku dole su sjajno probrane moguće reakcije Clarksona na prvu epizodu :Dhttp://www.telegraph.co.uk/news/2016/05/30/top-gears-first-episode-branded-boring-and-badly-presented-by-fa/?cid=sf27242588+sf27242588 EDIT Evansa su toliko ispljuvali i izgleda da ga je to baš pogodilo, s obzirom da je krenuo na Twitteru da se pere i brani navodni uspeh prve epizode: Edited May 30, 2016 by Crash Override Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 30, 2016 Report Share Posted May 30, 2016 slazem se sa reakcijama ljudi, taj dzhoni evans, navodno klarksonov veliki drugar, je mega-izafektiran i napadan u fazonu "volite nas, please, vidite sto smo dobri i dalje" sa druge strane leblank je opusten skroz i zajebava se + se vidi da mu je replike za opis nomada, koji je najbolji prilog u emisiji, pisao isti tim koji je pre pisao za klarksona...tj leblank moze da cita takav tekst i da zvuci autenticno, evans ne moze ni pod razno... omiljeni trenutak u emisiji je kad ova nemica hejtuje korvetu "odvratno vesanje, ko na ferariju" ;oD i posle kad se smucilo pilotu kog je vozila (sto je verovatno namesteno al nema veze ok je fora) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted May 30, 2016 Report Share Posted May 30, 2016 Inače čini mi se da je kamera deus exovana. Sve vuče ja žuto, ranije je bilo plavičasti? Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted May 30, 2016 Report Share Posted May 30, 2016 da su sabine i monkey + jedan random tog tipa,mislim da bi bio bolji sou.. ovaj voditelj je uzas.. pogledao sam prvih 10 minuta.. pa preskocio x .. pa 2 minuta.. pa sam na preskok ostalo, potpuno bezveze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted May 31, 2016 Report Share Posted May 31, 2016 meni je epizoda bila dobra, bolja od svega iz prošle sezone tg-a, fino sam se zabavio evans je svakako iritantan, ali mislim da je samo previše uzbuđen što vodi top gear i da će biti ok vremenom. recimo u delu emisije sa remzijem i hajzenbergerom je bio sasvim dobar host valjda najveća zamerka koju imam je što na momente izgleda preočigledno skriptovano, kao da čitaju s papira roflovao sam na pukes on top gear Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted June 3, 2016 Report Share Posted June 3, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 6, 2016 Report Share Posted June 6, 2016 druga epizoda je bolja od prve. Evans je i dalje negledljiv dodushe Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted June 7, 2016 Report Share Posted June 7, 2016 Vishe zabave u ova 3 minuta nego prve dve epizode novog tog geara. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 27, 2016 Report Share Posted June 27, 2016 (edited) On 5/31/2016 at 0:03 PM, prota_ said: tardirani forum lalalalaa draga upravo nisam u stanju da obrisem quote prozor koji mi se pojavio, ne znam zasto, prazan, u replyu i mogu samo da kucam u njemu, a ne iznad i ispod ahahaha evo sad moze ispod ali imam jos jedan prota window opet.... aha sad je drugi prozor nestao...hmmmm...izgleda da mogu da obrisem i prvi prozor ako nalupam entere i uradim move quote windowa pa ga obrisem "odozgo"...ali zasto se pojavio quote... uglavnom a) retardirani forum b) ok epizoda top geara, mada manje dobra od prosle nedelje, specificna njuska edija dzhordana od prosecne epizode pravi vrh... also ova dva drugara "sa neta" su realno 20.000% bolji od evansa...no dobro, nije da pojavm "donught show" ne postoji vec neko vreme =o)) Edited June 27, 2016 by Kole Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 4, 2016 Report Share Posted July 4, 2016 Chris Evans napustio Top Gear !!!!!! yeeeeeeees. jos ako se otarase i Dzordana ( i mozda sabine) ovo ce biti josh i dobar show sa Harisom, Ridom i LeBlankom....kojima nemam sta da zamerim Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts