dovlagsi Posted August 17, 2009 Report Share Posted August 17, 2009 Bentley Mulsanne, zamena za Arnage facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted August 17, 2009 Report Share Posted August 17, 2009 Jebem mu mater, meni ti Bentliji svi isti...osim Continentala....ne znam....glup sam verovatno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted August 17, 2009 Report Share Posted August 17, 2009 Farovi su А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 17, 2009 Report Share Posted August 17, 2009 mene farovi podsecaju na getling mini gan It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted August 21, 2009 Report Share Posted August 21, 2009 U nemačkoj je ponovo počela prodaja klasične Lade 2105, čija je prodaja na evropskom tržištu inače prestala još 1996. godine. Cena u Nemačkoj iznosi 6.999 evra (koliko kod nas bez popusta staje osnovni Punto Classic), a odgovornost za uvoz ovog, praktično oldtajmera, leži na ruskom imigrantu koji se u Nemačku doselio iz Kazahstana. Naravno, da bi uopšte mogla da se prodaje u Nemačkoj, Lada 2105 -tamo nazvana Lada Nova, zadovoljava evropske ekološke zahteve. Na kraju se ispostavilo da u Evropi i dalje ima ljudi koji su spremni da kupe jedan ovakav klasik za 6.999 evra. Uostalom, sada je u Nemačkoj aktuelna i reciklaža starih automobila, pri čemu vlasnik dobija subvenciju od 2.500 evra pri kupovini novog vozila. Tako Lada Nova u Nemačkoj na kraju u stvari može da košta samo 4.499 evra. izvor: auto.blog.rs facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted August 21, 2009 Report Share Posted August 21, 2009 Ladu 2105 ne bi uzeo ni da mi je dzabe daju... Uopshte Lade su jedni od najgorih krsheva koji se voze ovih dana. А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted August 23, 2009 Report Share Posted August 23, 2009 koji je to auto bolji od Moskvicha?!?! btw -----> Chevy Cruze postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 23, 2009 Report Share Posted August 23, 2009 jesi ga pazario? It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted August 23, 2009 Report Share Posted August 23, 2009 (edited) ne, mozda oko nove godine, ili sacekam sajam. popusti su popusti jbg. ali i zeni mi se svideo tako da je usao u najuzi izbor izmedju Ceeda i i30. Edited August 23, 2009 by oddball postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted August 24, 2009 Report Share Posted August 24, 2009 Maserati GranCabrio 4,7 V8 440 KS lep, ali iz nekog razloga imam veliki problem sa panelima vrata i onim pozadi... nekako su mi bezlicni... sitnica, ali za Maserati je to bitno. Kia Forte Koup - evropska verzija facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted August 24, 2009 Report Share Posted August 24, 2009 Gomili ljudi se izrichito svidja maserati al ne znam zashto ja ga bash ne gotivim, ferrari california mi je vishe <3 napsrem ovoga :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted August 24, 2009 Report Share Posted August 24, 2009 Maserati je odlichan, samo opet nikada ne bih kupio kabrio pored onakvog GT-a... Ova Kia nije losha, sve je na mestu, ali nekako previshe lichi na novi Cerato, tj. fali joj neki sportski touch napred. А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted August 24, 2009 Report Share Posted August 24, 2009 Kijina maska me podseca na facelift novog Ceed-a postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 24, 2009 Report Share Posted August 24, 2009 meni se ova kia uopste ne svidja. Deluje mi kao da su se vratili 10 godina unazad sa kolichinom jeftine crne plastike. inache Citroen ipak nudi DS3 u originalnoj formi It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted August 24, 2009 Report Share Posted August 24, 2009 Mnogo dobro izgleda, samo bih promenio boju krova u belo i to je to :) А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted August 24, 2009 Report Share Posted August 24, 2009 meni se ova kia uopste ne svidja. Deluje mi kao da su se vratili 10 godina unazad sa kolichinom jeftine crne plastike. Uzor Trabant perhaps? postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 Uh taj Maserati, uh, uh. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 jel se zna cena ovog citroena? Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 pitaj za cenu kad izadje u serijskoj prozivodnji. ovo je i dalje ps i nece nikad izgledati ovako :) tako da cena trenutno i nije bitna.. Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 pitaj za cenu kad izadje u serijskoj prozivodnji. ovo je i dalje ps i nece nikad izgledati ovako :) tako da cena trenutno i nije bitna.. Ono su fabricke fotografije serijskog modela. Kostace od ~15.000e (1,4 16v 95 KS) pa navise. A u ponudi bice: 1,4 16v 95 KS 1,6 16v 120 KS 1,6T 16v 150 KS 1,6T THP 200 KS 1,6 HDi 90 KS 1,6 HDI 109 KS facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 Ono su fabricke fotografije serijskog modela. Kostace od ~15.000e (1,4 16v 95 KS) pa navise. A u ponudi bice: 1,4 16v 95 KS 1,6 16v 120 KS 1,6T 16v 150 KS 1,6T THP 200 KS 1,6 HDi 90 KS 1,6 HDI 109 KS ali onda je ovo najnapucanija moguca verzija... mislim,ove felne sigurno ne idu na 1.4 :) Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 pazi, ovo nije klasichan Citroen, tako da nece imati mnogo jeftinih delova. Pretpostavljam takodje da mu je najjachi motor ovaj, onaj isti iz Mini Coopera koji je BMW razvio sa PSA grupacijom It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted August 26, 2009 Report Share Posted August 26, 2009 [ali onda je ovo najnapucanija moguca verzija... mislim,ove felne sigurno ne idu na 1.4 :) pazi, ovo nije klasichan Citroen, tako da nece imati mnogo jeftinih delova. Pretpostavljam takodje da mu je najjachi motor ovaj, onaj isti iz Mini Coopera koji je BMW razvio sa PSA grupacijom Da, to je taj blok, atmosferski od 120 KS je potpuno identican onome iz MINI Coopera. A DS3 ce biti na fazon Fiata 500 ili MINIja, znaci, moci ces da imas bilo koji motor sa najekskluzivnijom mogucom opremom. Ako ces pak konfekcijski auto, imas novi C3. Generalno su oni vrlo slicni. btw, Novi Hyundai ix35 facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted August 26, 2009 Report Share Posted August 26, 2009 Lep je, samo su mu tochkovi nekako mali. А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted August 26, 2009 Report Share Posted August 26, 2009 ja se zaljubio. Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts