dzontra.volta Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Za 10 godina ce ti biti nebitno koje ces auto da vozis, svi ce imati brutalne motore, ekstra enterijer, mega opremu, prelep dizajn, samo ce biti pitanje koji ti se dizajn svidja ili ne, kao i znka, da li si mu sklon ili ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Uvek ce biti necheg shto ce imati skupa kola a shto nece imati jeftina... А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 [:(] Ovo nije šala (a i 1. april je odavno prošao), ali Aston Martin, proizvođač eksluzivnih automobila za kupce sa dubokim džepovima, priprema mali gradski automobil Cygnet, i to na bazi Toyote iQ. Prema sadašnjim planovima (dogovor su postigli Urlich Bez i Akio Toyoda za vreme trke 24 sata Nirburgringa), Toyote iQ će se iz Japana dopremati u Britaniju, gde će se u Gaydon fabrici prepravljati u luksuzno gradsko vozilo Cygnet, koje bi već krajem nardne godine trebalo da se pojaviti u prodaji, i to preko mreže dilera britanske marke (zajedno sa ostalim modelima DB9, DBS, Rapide, One-77...). Drugim rečima, sprema se najmanji super-luksuzni automobil na svetu, a koji istovremeno predstavlja i naradikalniji model u istoriji Aston Martina. Aston Martin je za sada objavio samo ovu sliku, na kojoj se vidi model Cygneta sa karakterističnim Aston Martin grilom, novom haubom i točkovima, otvorima za vazduh na haubi i prednjim blatobranima, kao i standardnim iQ svetlima. Promene će doživeti i zadnji deo, a posebno unutrašnjost, za koju u Aston Martinu najavljuju da će doživeti još ekstremnije izmene u odnosu na Toyotu iQ. Kako stvari sada stoje, Cygnet će najverovatnije koristiti već postojeće Toyotine 1,0 i 1,3 litarske benzinske motore, dok se godišnje planira prodaja od 1000 do 2000 primeraka. Verovatno vas zanima i cena, a trenutno se pominje cifra od 20.000 funti (oko 23.575 evra). "AutoBolg" Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 nadam se da se sale...inache ce ovo zaista spustiti vrednost aston brenda It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 mnogo lepshe zvanichne slike Sitroena C3 Pikaso enterijer mi izgleda odlichno. najbolje u toj klasi mozda Lambo Galjardo 550-2 Valentino Balboni meni, do sada, najlepshi Galjardo cak i sa ovom trakom. Nazvan je po prvom i najpoznitijem test vozachu Lamba, dok ono 2 posle broja 550(broj konja) oznacava da se snaga prenosi samo na zadnje tockove te je nesto i lakshi u odnosu na standardni Galjardo It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 (edited) Zar ovo nije obichan C3? C3 Picasso izgleda valjda ovako: Edited June 30, 2009 by ZerBah А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 pardon, u pravu si...vishe se ne snalazim. pogotovo kada oba modela izgledaju kao mpv It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 Pa dobro, ovaj Gallardo je prakticno isti kao LP560-4 vizuelno, samo ta traka... Btw brutalno izgleda taj restajling za Gallarda uzivo, bas su ga lepo napravili. Btw, enterijer restilizovanog Fiat-a Grande Punto, spy-shot: A evo i zvanicnog BMW-a X1 facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 Ne izgleda loshe ovaj BMW. Jedino shto mi smeta je previshe niska linija haube pa su farovi nekako na tochkovima... Inache u poslednjem Top Gearu je bio Sunce ti j*bem zarko kakav je ono zvuk! A da, josh su radili trku Veyron vs McLaren F1 - pogodite ko je pobedio? ;) А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 na stazi bi dobio mclaren! :) Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 Ocekivano od BMW-a, jos jedno govno sa traka bavarske fabrike :) Od nazad izgleda kao da se neki majstor igrao čekićem, malo ispravljao greške dizajnera i tako to... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 Ocekivano od BMW-a, jos jedno govno sa traka bavarske fabrike :) koji ce se opet prodavati u ogromnom borju :) Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
svinja Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 DA BMW JE BAS GOVNO NIAKD GA NE BIH VOZIO U ZIVOTU! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 i mercedes isto, a tek audi, to treba zabraniti! na ovom forumu je valjda moderan taj neki trip, al ja to ne kontam, meni je sve to do jaja... brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 Ne znam i mene tako nekad uhvati trip da mi se ne svidja audi, a merc mi je brutalan. Pa onda mi se ne svidja bmw a svidja mi se audi itd. :) Iskreno sva 3 proizvodjacha su vrhunski sve zavisi ko ima kakve potrebe i ukus. Npr ja da imam para audi nikad ne bih kupio jer suvishe privlachi paznju, mnogo ih ima i svi glume neke kriminalce sa zatamljenim audiem. E onda ti ostane bmw i merc tu bih video da li cu pre neke performanse i sportski izgled ili konfor i eleganciju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 i mercedes isto, a tek audi, to treba zabraniti! na ovom forumu je valjda moderan taj neki trip, al ja to ne kontam, meni je sve to do jaja... True, skontao sam i ja da se na ovom forumu hejtuje BMW, Audi, a vazdizu japanci... Ne znam i mene tako nekad uhvati trip da mi se ne svidja audi, a merc mi je brutalan. Pa onda mi se ne svidja bmw a svidja mi se audi itd. :) Iskreno sva 3 proizvodjacha su vrhunski sve zavisi ko ima kakve potrebe i ukus. Npr ja da imam para audi nikad ne bih kupio jer suvishe privlachi paznju, mnogo ih ima i svi glume neke kriminalce sa zatamljenim audiem. E onda ti ostane bmw i merc tu bih video da li cu pre neke performanse i sportski izgled ili konfor i eleganciju. Matori, nije samo da postoje te 3 fabrike. Jesu dobre, ali gari, razmisljas kao dete, pricas koje bi auto uzeo da imas para. E pa, da imas para onda bi uzeo Ferrari, Lambo, Aston Martin itd, a ne bih razmisljao o Audiju jebote. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 Da imam mnogo kinte kupio bih Jaguar XF ili neki veci Lexus + neki Lambo da se vozikam kad nije familija u kolima. А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 (edited) True, skontao sam i ja da se na ovom forumu hejtuje BMW, Audi, a vazdizu japanci... Matori, nije samo da postoje te 3 fabrike. Jesu dobre, ali gari, razmisljas kao dete, pricas koje bi auto uzeo da imas para. E pa, da imas para onda bi uzeo Ferrari, Lambo, Aston Martin itd, a ne bih razmisljao o Audiju jebote. Ala si ti bukvalista jbt, ne kazem da imam para neogranicheno nego da zivim u toj klasi da mogu da vozim auto koji spada u tu klasu. Spominjao se bmw tako da sam ga poredio sa ostalim nemachkim proizvodjachima zato shto ta 3 meni spadaju u istu grupu. Zapravo kad bih imao novac u uzi krug bi mi spadali honda accord, lexus IS, LS, toyota land cruiser, jaguar XF mnoooooooogo predobar auto, range rover sport 2010, nissan GTR za brzinu a od nemaca bmw 5gt, merc S. Jedino shto bih tada odluchivao je da li cu da se eksponiram ili ne. Najverovatnije bi to u svakom sluchaju bio accord jer je auto predobar za te pare, kod nas ljudi chim dodju do nekog kesha odu i kupe auto od 80 000e a nisu svesni da odrzavanje za taj auto njih koshta godishnje 5 - 10k e sa kaskom i sranjima. I posle 4 godine cena mu pada 50%. Shto znachi da je gubitak ogroman i morash da imash jako dobro razvijen posao da bi to stvarno mogao da vozish i da ne osetish. Da ne pricham o lizingu za ta skupa kola. Edited July 2, 2009 by Goga[TT] Link to comment Share on other sites More sharing options...
svinja Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 ja ne hejtujem audi, naprotiv, većina njihovih modela mi je super. Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 A ja hejtujem BMW iz ljubavi (lol), zato sto sam kao klinac mnogo vise pratio auto-scenu i "navijao" za BMW u borbi sa Mercedesom, a sada kada vidim sta se desava muka mi je... Mercedes mi se sada vise svidja, moram priznati. JEBI SE BANGLU VISICES NA STANGLU! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 Maserati Quattroporte i tacka bre. :) Inace, Jaguar XF je pomalo razocaravajuci... mali je nekako, naravno, za tu svoju klasu. Ali veoma dobri motori though! Dacia SUV low cost Nakon BMW 5 GT, ali i vec najavljenog Audi-ja A5 Sportback, stize nam i BMW 3 GT! A evo ga i zvanicno Aston Martin Cygnet :( ovo zguza cak pomalo i fino izgleda :) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 ju, prebrutalan. auto snova :D Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 Koja faca treba da budesh da bi vozio ovaj Aston А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 Meni se bas dopada ovo Astonche. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts