Jump to content

vesti

Guest

Recommended Posts

Meni je maserati bash shelo vidjao sam par komada po ns-u... Meni je ta klasa automobila promashaj teshki ako ti vec treba sportska limuzina tu je merc S amg i audi S8.

a meni je npr oduvek bio promasaj S amg i tako te varijante,koja kostaju boga oca a opet kad ih vidis na ulici,ljudi (koji ne prate) kazu ovakav ima i moj ujka,iako on vozi S 320cdi. tako da bih uvek pre uzeo tog maseratija,kojih ima 5 u srbiji i prepoznaju se sa kilometar... :)

Bjukenon Mitch

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

a meni je npr oduvek bio promasaj S amg i tako te varijante,koja kostaju boga oca a opet kad ih vidis na ulici,ljudi (koji ne prate) kazu ovakav ima i moj ujka,iako on vozi S 320cdi. tako da bih uvek pre uzeo tog maseratija,kojih ima 5 u srbiji i prepoznaju se sa kilometar... :)

Pa u tome i jeste fora da te ne prepoznaju. :), barem meni uz taj maserati ide 1000 lepih rechi i josh 3000 loshih. A ovo vozi njegov ujka a ti mozesh da ga gasirash za svoju dushu. :)

bnlsignature.jpg

Samo vas gledam :D

sto?

golfovi su mi uvek bili seljacki, a i ruzni pride:) a civic matori je objektivno jedan od zajebanijih tunera, ako ne i najzajebaniji.

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Quote-ovao sam zato shto ste obojica rekli da te vidi bog.

jes vala, tupav sam ko noc:)

dovla:

lol tezak je i neaerodinamican!11

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Znachi Saab ostaje u Shvedskoj, nije to toliko loshe. Mada ne znam koliko Koeningsegg moze da izdrzava josh jednu auto kompaniju?!?

Josh jedan vrhunski klip od Kena Blocka (ovoga puta na novoj Imprezi):

А в чем сила, брат?

pa dobro, provalili su onaj sistem sa kapom rezervoara i blanko-karticom, tako da sada kad znaju sta lopovi rade, smanjila se i stopa kradja renoa.

I nadam se da ce koenigsegg ipak sada malo pogurati projekat Aero

big_KoenigseggCcxeSaabAeroX_02.jpg

facebook.com/speed.rs

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...