Jump to content

vesti

Guest

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

^ nije valjda da lici na citroen ili pezo? :) pod haubom moze biti samo audijev TDI i oko toga se ne treba saliti, jer je moguce. :(

A GSI nalepnica je deo dodatne opreme, iz nezvanicnih izvora.

Btw, od danas mozete kupiti Lexus vozila u zvanicnom zastupnistvu za Srbiju!!!

facebook.com/speed.rs

mada, ostaje pitanje zašto bi neko kupio gti sa troje vrata kada postoji široko.

a suštinu problema sa tim W12 je najbolje pokazao klarkson - "i have a mid-engined 12-cylinder supercar, and the best thing about it is that it looks like a golf!"

Golf ima toliko jak brend, toliko jako ime, da ce njegov "line-up" uvek ostati isti bez obzira na to koje modele ce oni izbacivati u buducnosti. A tu je i onaj cuveni menadzersko-marketinski trik - imajte u vidu da VW grupacija ima brendove Audi, Skoda, Seat, Lambo, Bentley i Bugatti. Bez problema mozemo reci da je npr. Seat Leon FR isti konkurent Golfu GTI kao sto je to i Scirocco. Tako je i Ibiza, Polu i Fabiji, Gallardo R8-ici itd. Ali VW ima prvu poziciju na evropskom trzistu i ima priliku da sam utice na sirinu trzista. Dakle, oni imaju Scirocco i Golf GTI iz dva razloga: 1) Golf ne moze a da se ne prodaje dobro; 2) Bolje prodati 250.000 GTI-jeva i 50.000 Scirocco, nego samo 250.000 GTI-jeva. :) Dakle, sirenje trzista.

I da ne bude da ja prosipam pamet, ovo su reci jednog od celnika VW grupe.

facebook.com/speed.rs

aston martin One-77 teaser (nije photoshop, radi se teaseru koji je sam aston objavio)

am_one_77_front_800.jpg

am_one_77_rear.jpg

inache ova kombinacija haube ferrarija 599, bokova korvete zr1 i dupeta db9 ce kostati oko 1,4 miliona evra, bez pdv-a. :) a kapiram da je ovo u neku ruku i preview stila buducih astona, jer sadasnja iako veoma eleganta forma, sama po sebi, je dovela da svi modeli suvishe liche jedan na drugi

Edited by iguana

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...