togFU Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 i ovaj neki zarez napred, wtf? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 meni je ceo prilicno svrs brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 29, 2009 Report Share Posted July 29, 2009 Promašili Kapri za 660 kilometara zbog GPS sistema Švedski par koji je tražio jednu pećinu na Kapriju, završio je 660 kilometara severnije, u italijanskom industrijskom gradu Karpiju, pošto je na uređaju za navigaciju pogrešno otkucao naziv mesta u koje se uputio. Portparol gradske uprave Karpija Anđelo Đovanini izjavio je da je se par dovezao na glavni gradski trg i u turističkom birou se raspitivao kako da stigne do čuvene Plave pećine sa morskom vodom. "Prvo smo pomislili da traže neki restoran. Kapri je ostrvo, ne znam kako se nisu začudili što nisu morali da pređu neki most ili da se prevezu trajektom", dodao je Đovanini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 29, 2009 Report Share Posted July 29, 2009 da bi dobili darvinovu nagradu, prvo mora neko da ih ubije? evo ja ću. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 29, 2009 Report Share Posted July 29, 2009 ^ omfg lol brate, dal je moguce.... :) mora da su neki penzosi Vise o novom Ferrari-ju: http://www.speed-industry.com/articles.php...ta=3&id=353 facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 Kia VG limuzina vise-srednje klase, za sada najavljena za Koreju. 3,5 V6 277 KS Prve in vivo slike buduceg Suzuki Kizashi-ja facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 dopadaju mi se i jedan i drugi auto :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 kia izgleda super, al kontam da produkcijska verzija neće ostati tako niska i široka.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 Moze ova Kia, zanimljivo izgleda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 Kupujem Kizashija kada se pojavi :) А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 Kad sam video sliku ove kie pomislio sam da je neki Volkswagen u pitanju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 kia mi vishe lichi na audi (sto i nije chudo znajuci da je lik koji je dizajnirao tt, a4 sada u kiji) ali mi je Kizashi od napred suvishe kao kombinacija pasata i dzete, posebno oko maske hladnjaka It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 fala bogu za ovu kiu, usro sam se posle one slike ceeda brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 (edited) Kia od napred dosta lichi na novu Astru, a pozadi na Audi. Kizashi lichi na koncept - shto je jako dobro. Nema nikakvih budzevina i loshih dizajn detalja, lichi malo na SX4 spreda, ali ipak ima mnogo lepshu reshetku. Prednji farovi su dodushe malo over the top za mene, ali sve u svemu jako prost i privlachan dizajn. edit: Evo ovde ima malo vishe slika Kizashija: http://www.leftlanenews.com/suzuki-kizashi.html Svidja mi se shto su zadrzali mali sportski volan koji mi se tako svidja kod Suzukija :) Edited July 30, 2009 by ZerBah А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 Ono sto je meni zanimljivo kod Suzuki Kizashi-ja je sledece: 2,4 16v ~190 KS i-AWD !!! Ok to je za Japan i Evropu (gde su najavili cak i V6), ali ni Evropljani nece dobiti nista manje od 1,8-litarskog motora kao bazni. Dakle, osnovna verzija Kizashija (u Evropi pocetkom 2010.) nece biti mnogo ispod 20.000 evra... facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 31, 2009 Report Share Posted July 31, 2009 (edited) Da, pucaju visoko. Ne znam koliko ce im to uspeti, ali meni se svidja makina u principu. edit: Nissan Leaf (elektrichni automobil): Edited August 3, 2009 by ZerBah А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 vrh :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 redizajn kie ceed ne znam, meni je ovo korak unazad It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 konacno a? koje sranje, izlgeda kao neki model iz 98-me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 haha, kakav smeh od auta, spreda. Ajd' ovo kad mu "u'vate ugao" na nešto i liči, ali spreda, strašno :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 11, 2009 Report Share Posted August 11, 2009 umesto da beze od tih retardiranih i30 farova, oni trce ka njima rasirenih ruku:) valjda nece proceeda da smore:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted August 12, 2009 Report Share Posted August 12, 2009 Jos malo slika ceed-a enterijer je poboljsan svakako ali spolja... uf facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 12, 2009 Report Share Posted August 12, 2009 meni ni enterijer nije nista posebno iako je gotivniji od eksterijera sedam puta. svidja mi se menjac, plejer, volan mi je grozan, a ovo ostalo manje vise isti kurac ko prosli. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 12, 2009 Report Share Posted August 12, 2009 ovo ko ovaj sadašnji fokus posle prvog fokusa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted August 16, 2009 Report Share Posted August 16, 2009 (edited) zi mistejk Edited August 16, 2009 by lakjgvsmlkhvlsmekhgmlsergm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts