Jump to content

vesti

Guest

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Promašili Kapri za 660 kilometara zbog GPS sistema

Švedski par koji je tražio jednu pećinu na Kapriju, završio je 660 kilometara severnije, u italijanskom industrijskom gradu Karpiju, pošto je na uređaju za navigaciju pogrešno otkucao naziv mesta u koje se uputio.

Portparol gradske uprave Karpija Anđelo Đovanini izjavio je da je se par dovezao na glavni gradski trg i u turističkom birou se raspitivao kako da stigne do čuvene Plave pećine sa morskom vodom.

"Prvo smo pomislili da traže neki restoran. Kapri je ostrvo, ne znam kako se nisu začudili što nisu morali da pređu neki most ili da se prevezu trajektom", dodao je Đovanini.

kia mi vishe lichi na audi (sto i nije chudo znajuci da je lik koji je dizajnirao tt, a4 sada u kiji) ali mi je Kizashi od napred suvishe kao kombinacija pasata i dzete, posebno oko maske hladnjaka

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Kia od napred dosta lichi na novu Astru, a pozadi na Audi.

Kizashi lichi na koncept - shto je jako dobro. Nema nikakvih budzevina i loshih dizajn detalja, lichi malo na SX4 spreda, ali ipak ima mnogo lepshu reshetku. Prednji farovi su dodushe malo over the top za mene, ali sve u svemu jako prost i privlachan dizajn.

edit: Evo ovde ima malo vishe slika Kizashija:

http://www.leftlanenews.com/suzuki-kizashi.html

Svidja mi se shto su zadrzali mali sportski volan koji mi se tako svidja kod Suzukija :)

Edited by ZerBah

А в чем сила, брат?

Ono sto je meni zanimljivo kod Suzuki Kizashi-ja je sledece:

2,4 16v ~190 KS i-AWD

!!!

Ok to je za Japan i Evropu (gde su najavili cak i V6), ali ni Evropljani nece dobiti nista manje od 1,8-litarskog motora kao bazni.

Dakle, osnovna verzija Kizashija (u Evropi pocetkom 2010.) nece biti mnogo ispod 20.000 evra...

facebook.com/speed.rs

meni ni enterijer nije nista posebno iako je gotivniji od eksterijera sedam puta. svidja mi se menjac, plejer, volan mi je grozan, a ovo ostalo manje vise isti kurac ko prosli.

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...