LInn Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 a kazna je surova kako? dobro izvini na izrazu prestroga.... Quote When i speak i cross my fingers, would you know you've been decieved ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 there's no such thing as Prestrogo or Surovo :) one su srbkinje, ima da istrpe sve sto im potplaceni sudija (koji je inace dei-jev daleki rodjak, a prvi komsija mu je mohijev ortak) izmisli kao kaznu. Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 (edited) spamujes....jel citas ti ovaj topic? Ubijam vreme dok mi se ne dodirnu velika i mala. Inače, stroga kazna bi bila tvorza, ovo je zajebancija. I baš si teta đana što si mi spustila rejting, sad ću i ja tebi. Edited May 30, 2008 by voodoo_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 Neka me Starbak ispravi ako gresim, kazna je sasvim realna.Podigli su 30 optuznica za nerede tokom demonstracija, jutros bila vest, zalim za 10 minuta zivota svoga potrosenih na topic. E, vidi nebo je plavo! Da zato sto se prelama svetlost bla bla bla .. Da, ali plavo je zar ne? Da. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LInn Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 Ubijam vreme dok mi se ne dodirnu velika i mala. Inače, stroga kazna bi bila tvorza, ovo je zajebancija. I baš si teta đana što si mi spustila rejting, sad ću i ja tebi. tu sam te cekala :) Quote When i speak i cross my fingers, would you know you've been decieved ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LInn Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 kako je prestroga kad su dobile uslovnu za kriv. delo okarakterisano kao teska kradja? Samo uslovnu??? Ne seri nisam znala to! Pa mislila sam da su fazon dobile zatvor + uslovna nesto boga oca... To mi je potpuno neverovatno iako je nas pravosudni sistem u qrcu i ljudi se izvlace sa mnogo gorim kriv. delima... Quote When i speak i cross my fingers, would you know you've been decieved ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 Dobile su uslov na 4 godine, mada ako se uzme drustveni prezir i neka sankcija drustva ipak im je dovoljno i to, obelezene su do kraja zivota. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 voodoo i njegov rating, you take that shit too seriously man Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 To sve kažu ovi sa tri i manje kockica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LInn Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 To sve kažu ovi sa tri i manje kockica. Realno ja sam imala 5 who gives a fuck about rur rating??? Quote When i speak i cross my fingers, would you know you've been decieved ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 Aj givz. Dabog da te Ramiz izveo na kafu u Zemun. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 Aj givz. Dabog da te Ramiz izveo na kafu u Zemun. u koji kafic izvodi ,a a ? jel u Brione ?:D Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 gogogo budzhimo vuduu rejting nazad na 5 (jel se zaokruzhuje vrednost navishe kad je iznad 4.5?) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 To sve kažu ovi sa tri i manje kockica. Dakle loša sam osoba, manje vredim od tebe ? Nešto treće ? Gimme a break Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 sad imash 2 jer nemash smisao za humor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 РУР рејтинг. јеботе, постаћемо и Фејсбук на крају. таква срања су уништила Атлантиђане. не досеравајте РУР, те глупости привлаче пажњакурве. онда морамо да бацамо хејтове и онда Иван_ покрене Хејтотрон (видим да га сврби тригерфингер), и где смо онда? Лакиииии, да ли ме чујеш?!?! :/ Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 не досеравајте РУР, те глупости привлаче пажњакурве. онда морамо да бацамо хејтове и онда Иван_ покрене Хејтотрон (видим да га сврби тригерфингер), и где смо онда? I fukken lol'd. Uzdrzacu se od fix'd post-a. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 Dobile su uslov na 4 godine, mada ako se uzme drustveni prezir i neka sankcija drustva ipak im je dovoljno i to, obelezene su do kraja zivota. O kom preziru pricas. Pa one su zvezde u svom okruzenju. Koje sankcije drustva? Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 (edited) O kom preziru pricas. Pa one su zvezde u svom okruzenju. Koje sankcije drustva? mislish? ipak kapiram da ce im glavna preokupacija u zivotu biti prikrivanje identiteta jer ne verujem da OZBILJNI POSLODAVCI daju prednost takvim osobama... srecom, zaboravice ih svi do nove godine i cim ofarbaju kosu u drugu nijansu eto resenja za dve klinke... postavlja se pitanje sta je sa ostalim klincima koji na tom snimku u pozadini isfuravaju ostali inventar iz prodavnice? zatim sta je sa huliganima koji su slavno zapalili ambasade i zasto se murija povukla ispred istih i ostavila im NA IZVOLTE sve to na par sati da bi ih posle rasterala dok su ambasade dogorevale... i finalno, cim se budu stekli uslovi u drzavi da se sudi krivcima za sva sranja toga dana, glavni i odgovorni organizator molebanskih desavanja AKA HOWL THE ALLMIGHTY morace da stane pred lice pravde i odgovara za sve sto se toga dana njegovom zaslugom dogodilo. A mozda on i nema nikakve veze sa svim tim... Mozda je reakcija "prefinjenog gradjanstva" cista spontanost nastala nakon saznanja da nam je predsednik u posetu rumuniji umesto na prvim kosovskim odbrambenim linijama... ...mozda ih je to razljutilo? mozda je USA embassy planula jer je Cheda (koji se tu u tom trenutku nalazio jer je domaci izdajnik i strani platjenik) zaboravio da ugasi dzoint koji je duvao vec ga je samo frljno na dlakau jamboliju na podu te se celo zdanje pretvorilo u buktinju za cas usled cega je mladjan dinkic utrchao u tu prostoriju i bacio svezanog sirotog klinca navijacha koji je sutradan pronadjen ugljenisan tu? mozda je i tako bilo... a da, evo jos jedne, koja je vise zalosna nego smeshna, al jbg: Edited May 30, 2008 by fatboy Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 pogrešio si topik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 (edited) Dakle loša sam osoba, manje vredim od tebe ? Nešto treće ? Gimme a breakwww.break.com Edited May 30, 2008 by Mitch Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted May 30, 2008 Author Report Share Posted May 30, 2008 Samo uslovnu??? Ne seri nisam znala to! Pa mislila sam da su fazon dobile zatvor + uslovna nesto boga oca... To mi je potpuno neverovatno iako je nas pravosudni sistem u qrcu i ljudi se izvlace sa mnogo gorim kriv. delima... I ja sam mislio da su dobile da lezhe 10 metara zatvor i onda ostatak tj 3 godine i 2 meseca uslovno...shto bi bilo sasvim realno. Jedan lik koga znam je sad izashao iz zatvora posle 10 meseci od planiranih godinu dana i ostaje mu josh 2 godine uslovno...zashta? Za valjda beshe tezhu kradju shto je bilo valjda 2 monitora iz neke poshte u zapizdini... A one brate u centru grada pokrale boga oca, poslale odvratnu sliku u svet o srbima (ok i josh tona njih pored - al jbg neko je imao sretje da ne bude uhvatjen neko ne - nije o tome sad rech, zar ne?) PRIDE jesu se mogu DJOKU pokajale jel mrtve ladne na intervjuu zapravo govore kako ne samo da ne treba da bude poternica za njima nego jelte treba josh zemlja da se sazhali na njih i pusti ih da krade...sve u velikoj koincidenciji makedonskih cigana iz klipa koje su u fazonu "odvratni su panduri ne daju nam da krademo" Ponajvishe su mi i otishle na kurca sa onim intervjuuom. Kad je bio sam klip bio sam u fazonu ok boli me kurac...posle intervjua imaso sam zhelju da odem tamo kod njih i angazhujem pet riba da ih isprebijaju. On bre em shto su zgreshile nego josh nalaze za pravo da sviraju kurcu kako zapravo to nije nishta loshe, kako ne treba nishta da im se radi jer nemaju i kao de su deca onih koji imaju oni ne kradu...KAO ZAMISLI GLUPACHO RETARDIRANA. Takav bezobrazluk stvarno ne podnosim, da su lep tjutale i pushile kako su zasrale na tom intervjuu - bio bi u fazonu, ok ne mora ni da im se sudi ali posle tog intervjua...ja bi im dao 2 godine zatvora minimum. Opet mi se dizhe pritisak chim se setim njihovog intervjua, daj sudija ne da je platjen nego je sigurno u rodbini. Kao pokajale su se, jesu moji kurac lepo se vidi u intervjuu da su josh ponosne na to i da josh kao zapravo imaju opravdanje (siromashni kradu a bogati ne...to im je opravdanje) I shta sad one sa kradjom, narushavanje nacionalnog imidza, narushavanjem javnog mesta i kolko vidim BEZ cinkaranje IKOG su kao dobile 4 godine uslobno bez lezhanja u zatvoru a ovaj lik shto ga znam je zbog dva monitora iz poshte dobio 12 meseci zatvora PLUS 2 godine uslovno?! To samo kod nas. Da su dobile 10 meseci zatvora PLUS 4 godine uslovno ja bi bio zadovoljan (manje no shto zsluzhuju, ali ok - nauchitje iz toga da vishe ne budu tako bezobrazne, i dalje je manja kazna od ovog lika shto je zapravo daleko manje zgreshio...al ajd kao klinke su pa nema veze a i retardirane su...sad kad zapravo razmislim kapiram shto nisu dobile vishe, sudija poshto je gledao intervju nije mu ni trebalo struchno veshtachenje psihologa da svati da su te dve ribe mentalno retardirane i da ne bi bilo humano staviti ih u zatvore te se i sazhalio na njih. Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 moja sestra je jedna od te dve devojke i nemojte tako! i vi biste krali da ste bili na njenim mestima! a i nisu vratile sve evo ja imam dvoje para novih patika :) Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 moja sestra je jedna od te dve devojke i nemojte tako! i vi biste krali da ste bili na njenim mestima! a i nisu vratile sve evo ja imam dvoje para novih patika :) Jel' i ti imash samo osnovnu? Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted May 30, 2008 Author Report Share Posted May 30, 2008 moja sestra je jedna od te dve devojke i nemojte tako! i vi biste krali da ste bili na njenim mestima! a i nisu vratile sve evo ja imam dvoje para novih patika :) Da sam na njenom mestu sedeo bi ispred ogledala go. Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts