Buda_ Posted January 5, 2011 Report Share Posted January 5, 2011 Proto are you serial za pravni?? Tako malo na budžet? :\ Kakva je situacija sa FON-om u NS sto se tice budžeta i to ? :| Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted January 5, 2011 Report Share Posted January 5, 2011 Nema fona u ns-u koliko ja znam. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted January 5, 2011 Report Share Posted January 5, 2011 Nema, nema. Sad sam pricao s drugom koji polagao na pravnom ove godine. Kaze da za budzet treba 92/3 dok je na sf upadao ko je hteo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 5, 2011 Report Share Posted January 5, 2011 Zato sto ti to dobro znanje znaci mozda 5%, ostatak ces morati veoma puno da ucis. Hm pa sad, nije bas tako... Uci se kod nas i php i baze podataka i razna sranja. Poenta je da kad vide da je neko inzenjer FONa, rado ce im dati posao. pa uči se, ali ti je to tek toliko dovoljno da zagrebeš malo. Kad dođeš na posao prvog dana, vidiš koliko ustvari ne znaš @kal1: otkud ti koji kurac uopšte i znaš šta sam ja upisao, ili čime se bavim? bacaš kao i obično retardirane spam postove koji veze nemaju sa životom Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 5, 2011 Report Share Posted January 5, 2011 A valjda su svi do sad naučili da faks može da samo potpomogne da se neko zaposli, kada je to uslov itd, ali kad kreneš da radiš, praktično sve stvari učiš od nule. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinistral Posted January 5, 2011 Report Share Posted January 5, 2011 (edited) Hahhahahahahahahah jebote sta sve necu procitati ovde. Samo na osnovu fax-a ti niko nece dati posao u stvari hoce za 25000 bruto :) Osim sto jesu. I za duplo vece pare. Neto. Edited January 5, 2011 by Sinistral Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted January 6, 2011 Report Share Posted January 6, 2011 (edited) Pravite konstrukcije kao da postoje pravila od kojih se ne sme odstupiti lol. 90% nas radi ili ce raditi za privatnika, tako da smo svi prepusteni individualnim odlukama pojedinaca.\ Evo znam malu, vec godinu dana diplomirani hemicar, jednom su je zvali sa biroa, i nasli joj posao u fabrici kecapa za 20k ko ima fax, ko nema 17k, mora godinu dana da stazira bez plate, i na kraju nisu ni obavezni da je prime. Druga je fax zavrsila preko, dosla ovde, nije se ni jebala sa biroom, otisla pravo u Us ambasadu i rekla da je spremna da ceka dok se ne oslobodi mesto.Radi za 1000e. Ili sa zavrsenim filoloskim, kao sekretarica i asistent logisticaru ima 120k.Ali firma se bavi uvozom/izvozom oruzja i exploziva. Tako da koji fax-koje pare je glupa prica, uci sta volis i gledaj da prosiris socijalni krug maksimalno.Sto vise ljudi poznajes lakse ce ti biti. Edited January 6, 2011 by Demian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 citam topik od pocetka i dalje nemam predstavu sta bih mogao da upisem, sve sto nema veze sa matom, razmisljao sam o fpn-u, to mi ok deluje sto se tice mojih interesovanja, singi/mega mi je ok uprkos svim pricama, ima predmeta koji mene zanimaju, sve bez mate i fizike je ok neka iskustva sa fpna,singija i megatrenda? pitao sam leska on ima ok iskustva ali skolarina nije ni malo naivna(nije da se moji ne bi iscimali ali ipak imam malo svesti,maalo) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 nisam upucen u programe tih fakulteta / opcije koje nude nakon diplomiranja, ali cu napisati ono sto znam vezano za te fakultete...megatrend - ladjenje muda, dovoljno je da se pojave skoro...singidunum - srednja skola...beogradska bankarska akademija - ortak sprema kolokvijume za jedno vece i pritom ne mislim na ucenje ucenje vec na ono srednjoskolsko: ucis 10 minuta, pa overis fejs, pa pustis pesmu, pa odes da soras, pa napravis da jedes i to...pa tu imaju neke testove za pripremu itd... ako se javi neko uvredjen sa pricom 'omg ne lupetaj' nek' me zaobidje Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 citam topik od pocetka i dalje nemam predstavu sta bih mogao da upisem, sve sto nema veze sa matom, razmisljao sam o fpn-u, to mi ok deluje sto se tice mojih interesovanja, singi/mega mi je ok uprkos svim pricama, ima predmeta koji mene zanimaju, sve bez mate i fizike je ok neka iskustva sa fpna,singija i megatrenda? pitao sam leska on ima ok iskustva ali skolarina nije ni malo naivna(nije da se moji ne bi iscimali ali ipak imam malo svesti,maalo) ja znam par dobrih pički sa FPN-a, a da imaju malo mozga Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 (edited) e matori megatrend je vrh. nije uopste lako kako kazu, stvarno nekad treba malo da se zapne, to ovi sa drustvenih faxova kenjaju kako je kurton jer budu ljubomorni sto je na mega dobro napravljen sistem pa izgleda kao da ima manje da se radi ali je u sustini bas sve lepo rasporedjeno. profesori su super, svi su skroz frendli raspolozeni i uvek ce ti neko izaci u susret i ono, moze bas puno da se nauci, isto kao i na drzavnom! da ne pricam sto posle toga mozes da palis bilo gde u evropu, sa diplomom megatrenda su tu skooooooro sva vrata otvorena. i naravno, tu je nata da overava potpise ;) Edited November 21, 2011 by lol piton Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 Pa tamo gde nema mate je dosta jednostavno skapirati - filozofski, filološki, dramske umetnosti, likovne umetnost, političke nauke ... samo je pitanje šta ti misliš da bi hteo da radiš "kad porasteš" :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 ocu da budem daki eto vidim da je on u pametnog momka izrastao pa ne znam zanima me politika i sve oko nje, fdu bih preskocio :D filoloski je ok ali to bih ipak sacuvao kao krajnju opciju :) politicke nauke bih najvise ali me zanima iskustva sa faksa, ne znam ni sta bih mogao posle njega Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 Ne znam baš puno ljudi koji su završili FPN, ali svi koje poznajem se sad bave novinarstvom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 mozes i filozofski :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 Jebem li ga... taj fpn mi je uvek bio nesto nedefinisano... Budi musko, upisi pravni Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 Pošto ima malo pravnika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 i jos manje prava... Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 pravni nikako, ne pada mi na pamet da se jebavam sa rimskim pravom par godina :D 2 drugara su na pravnom, ono definitivno ne zelim, jedan je upisao ples drugi je prolupao :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 ja bih ti rekao "upisi arhitekturu", ali kapiram da si u fazonu... "ma necu brate da radim i ucin, ne mogu da spremim ispit od 20 strana" idi ti lepo na taj megatrend. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 upiši kineski na Filološkom i banja posle... možeš da radiš i u njihovom tržnjaku kao zvanični prevodilac ;) Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 nije meni problem ucenje i cimanje, pa faks je to naravno da cu se cimati i uciti :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 Ako to nije problem, onda upisi ono sto te najvise interesuje i oblast u kojoj imas najvise rodjaka po drzavnim firmama...:) Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 Znaš kako, upiši šta misliš da ti ovako deluje najbolje, i onda brate zameni faks kad ti se ne svidi i malo "sazriš" i skapiraš šta te stvarno zanima. Ne bi bio ni prvi ni poslednji koji je sa FPN-a prešao na slikarstvo, ili sa FON-a na modni dizajn ili sa ETF-a na FON ili sa ETF-a na Arhitekturu i slično. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts