iguana Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 koji si ti jedan nihilista... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 ovaj facebooke je jebena zaraza :) kuckam neko pisamce kinezima i tako Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 ja sam juce sebi dao oduska, kupio lapo litre zero-a, i sabio za minut. doduse, ja nisam u fazonu da ne pijem zbog secera nego zbog zeluca...malo sam bolje volje danas, juce me je pukao nevidjeno uzasan flesh da sam napravio seriju pogresnih odluka u poslednjih 10 godina zivota :| Welcome to my world.... QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 Ali sta ti fali realno? Sabijas basket, radis, pred tobom je karijera :) Plus si upoznao mene, a to je retka cast. A i Kole ti je ljubeznica. Pa de ces vise jebote. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 да, Круле, јбт, успео си у животу, имаш хоби-тезгу, бавиш се спортом, дипломирао си, здрав си, прав, напуцан и-екс-пи... знам, шта је, испливао си, погледаш иза себе и кажеш себи, ауууу, јбт, ово је све могло много боље... е НИЈЕ, да је могло - урадио би, ово је најбоље што си могао у датим околностима. гледај то тако. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 nego brate drale, kad cesh ti poceti da zivish u onom stanu. Mislim, nije to sto sam ja kao neki arhitekta, ali zivish kao pustinjak u onom stanu u centru... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 (edited) Ali sta ti fali realno? Sabijas basket, radis, pred tobom je karijera :) Plus si upoznao mene, a to je retka cast. A i Kole ti je ljubeznica. Pa de ces vise jebote. Ti i Kole ste jedini zbog kojih se jos drzim :* A i trenutno blejim na poslu, a to uvek stvara dodatnu nervozu kod mene...:) Edited June 5, 2008 by absolute QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 ovaj kole je na kraju ispao Ghetto Kurva polovini novog beograda It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 nego brate drale, kad cesh ti poceti da zivish u onom stanu. Mislim, nije to sto sam ja kao neki arhitekta, ali zivish kao pustinjak u onom stanu u centru... волим да живим тако. или ћу да завршим испод моста, или ћу морати да обезбедим послугу. ovaj kole je na kraju ispao Ghetto Kurva polovini novog beograda то је један од Колетових имба фитова. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 kisha?!?ovde nista, ne sme da padne.drasko, hotjesh da jedemo nesto danas? It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 to ej kaod a ga pitash da li hoce da dishe. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 kisha?!?ovde nista, ne sme da padne.drasko, hotjesh da jedemo nesto danas? да видимо како Гуза и Зола стоје са временом. ја сам за. зовем, па се чујемо. само се ти моторизуј. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 zar je moguce da sam konachno nashao normalne molere??? one prethodne sam oterao u mesto rodjenja (njihovi gazda i moj matori neki prijatlji, uzas)... ovi sada su toliko kul za sada odradili posao da sam ih chastio extra pivom koje sam sabio sa njima :) a vops je tako legao da mi se drema... odoh na neki riblji chorbuljak da se razdremam pa sredjivanje faktura... ili da me sladza izmasira ...hmm... gladan sam :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 Alal vera, ja posle piva i riblje čorbe mogu samo da ispovratim sve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 да видимо како Гуза и Зола стоје са временом. ја сам за. зовем, па се чујемо. само се ти моторизуј. Radim do odokativno 19 sati. Ako uspem da zavrsim ranije javljam se. A gladan sam kao vuk You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 Alal vera, ja posle piva i riblje čorbe mogu samo da ispovratim sve. pa svaka kombinacija pivo + supa/chorba/techno (ne muzika ) je horor u najavi. sem ako si g!! • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 да видимо како Гуза и Зола стоје са временом. ја сам за. зовем, па се чујемо. само се ти моторизуј. nema sanse danas, isplaniran sam do kraja dana jos od prekjuce :| There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 bežim i ja ranije gajbi, spremanje pa na prijem u beli dvor, jedenje i pijenje do moganje :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 Radim do odokativno 19 sati. Ako uspem da zavrsim ranije javljam se. A gladan sam kao vuk nema sanse danas, isplaniran sam do kraja dana jos od prekjuce :| ништа момци, неће смак света. искомбиноваћемо се накнадно. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 (edited) jos sat vremena, jos sat vremena, jos sat vremena.... btw...safina dere kuznecovu...:)) Dobila safina... Edited June 5, 2008 by absolute QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 pa svaka kombinacija pivo + supa/chorba/techno (ne muzika ) je horor u najavi. sem ako si g!! ali ali ali ljuta chorba bez piva, kako to :( mada kad bolje razmislim u pravu ste, nisam ni svestan koliko je to losa kombinacija, ovako na papiru... mislim na monitoru... ali kad se zapalish pa ljuto pa slano pa kislela salata a hleb tvrd, kako necu valjda kiselu vodu, dobijem gorushicu odmah! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 (edited) Ah... jedva sam ustao jebemmuocaimaterdamujebem! A ako vetj mozhesh malo lakshe da izvrbujesh to, sve ono sa oralom ostaje samo shto je sad uzmesh lepo u doggy style i drzhish kao za guzu i razradjujesh lokaciju palcem i onda u jednom trenutku lagano pokushash da penetrirash zheljenu lokaciju...valjda nije iz fazona da se frapira i kazhe ne ako je ne zaboli, a ako si sve lepo pripremio tj dovoljno vremena posvetio predhodnim koracima ne bi trebalo da je boli. E taj rad sam i ja prvi put pokushao i krenem shto ti lagano kazhesh "u jednom trenutku" ali ne mozhe... Odmah ide zhuti karton... Jedino da je jebeno nadrogiram ili napijem pa onda, mada nije mi to sushtina (jednom i nikad vishe). Ja sam vishe u fazonu da ona proba i da joj se svidi :)) Inache ofc, sa kondomom, pa nisam lewd da guram u ono "sranje" :D Mada realno je problem shto mi kad god se sastanemo, prezhderemo se nechega i onda ko ce posle da se sexuje, kad mora da se vari. P.S. A vi ostali shto zezate Dreada, bolje gledajte da se malo edukujete tu, cenim da je iskusniji od polovine ovog foruma :D P.P.S. Jebote ladno imamo neshto manje od 30 zhenskih chlanova nasuprot 14.500+ hiljada mushkih :))) Edited June 5, 2008 by VoOdoO... Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 Ma daj vudu, kakve su to lose price...to je bre necije crevo...sta ce ti to u zivotu... [evil4] QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 znachi ona sparina i intermitentna kisha u gradu su smor zheshtji sretjom sve sam izobavljao sta sam planirao pismeni deo ispita za 8 dana =o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 (edited) koji danak neiskustvu. to su ustvari dva neiskustva. drugo je da moze da se jebe uvek, kakvo crno varenje.. Ma svestan sam ja toga... Ja uvek imam u shteku crno vino, poshto opushta bulju i qpio sam jebeni Aquaglide lubrikant, ali tu je problem kako da objasnish generalno jednoj "klinki" da to mozhe da bude do jaja :)) Edited June 5, 2008 by VoOdoO... Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts