Kal1mero Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 sta kakva je to zurka koja se zavrsila u 9 ?!?:D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 sta kakva je to zurka koja se zavrsila u 9 ?!?:D To sam i ja sad teo da pitam... poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 Ma traje do dva ili tri, al ja sam tamo od četiri popodne, ne mogu više da stojim. Jebiga, nemam više 18 godina... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 pa vudu bratori nabrljaj se malo dojspija belo i to : D ili alkohol :D ne pijem ni ja jer volim nego da se izdrzi taj surovi tempo :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 Ne mogu brate, znaš kako je nehumano ubijalo ozvučenje na zadnjoj grupi na kojoj sam ostao, katastrofa. Pola sata su roudiji drkali instrumente i recitovali ajs cvaj policaj u mikrofon igrajući nam po umornim živcima, i onda kad su ovi izašli, krene brutalno probijanje a povremeno i propištavanje. Tu sam reko aj ćao, bolje mi je u krevetu. Ovom prilikom bih hteo da pozdravim Xtreme Chaosa koga sam upoznao uživo, on ako izdrži do ujutru a ne kolabira, alal mu vera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 Ne mogu brate, znaš kako je nehumano ubijalo ozvučenje na zadnjoj grupi na kojoj sam ostao, katastrofa. Pola sata su roudiji drkali instrumente i recitovali ajs cvaj policaj u mikrofon igrajući nam po umornim živcima, i onda kad su ovi izašli, krene brutalno probijanje a povremeno i propištavanje. Tu sam reko aj ćao, bolje mi je u krevetu. Ovom prilikom bih hteo da pozdravim Xtreme Chaosa koga sam upoznao uživo, on ako izdrži do ujutru a ne kolabira, alal mu vera. 'Alo bre dechko, zvuchish k'o da imash 50+ 'dina i da si upravo doshao sa snimanja "Zikine sharenice"... Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 'Alo bre dechko, zvuchish k'o da imash 50+ 'dina i da si upravo doshao sa snimanja "Zikine sharenice"... Majek mi, zashta su izmislili Red Bull ako vetj netjesh Speed? poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 Ne razumem o čemu pričate. Takođe, ovom prilikom bih hteo da pozdravim i Wulfgara, ženu u telu čoveka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 (edited) Pa koja je frka za 24 sata zhurka? Mislim ovo ako ne lipshe...?dobro nije bash da redovno praktikujem, al nije neka frka...evo npr ja za Eurosong sam spavao nedelju dana 2 sata dnevno, i onda kuluminacija za subotu -> petak na subotu spavao 2 sata, ujutru u arenu, do uvveche u areni konstantno na nogama, onda na zhurku u SC do 6 ujutru, onda do jedne cice do 9 ujutru onda nam se nije spavalo pa smo otishli da kupimo neke djakonije, hasali, i onda opet brali ljubichice do negde 13h i tad kao zaspao...i sve to bez speeda...sa proteklom nedeljom odprilike istom sem bez te zavrshne zhurke i ikakvih cica...naravno budjenje u ponedaljak u 10h xD aka 21h spavanja :D A da, i u utorak sam se razboleo pa i evo sad sam. Tj - de ti je mladost...? Edited May 30, 2008 by Dreadlord poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 Ne razumem o čemu pričate. Takođe, ovom prilikom bih hteo da pozdravim i Wulfgara, chopor bjesnih pasa u telu grchkog bozanstva. Fix'd. Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 sta kakva je to zurka koja se zavrsila u 9 ?!?:D Vidis, ja kad idem u Expo, ja tad tek krecem na zurku, a on se vraca ! Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 E odo ja kao na neki parti da isposhtujem, vratjam se oko jedan sutra imam neke jutarnje obaveze...otju neki kvalitetan materijal :) poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 Vidis, ja kad idem u Expo, ja tad tek krecem na zurku, a on se vraca ! Idi izleči prvo te adolescentske bubuljice po faci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 Hoho, neko od brace vecheras dobija po pichkci. Kladim se na mladjeg, Vudi je ochigledno umoran, a ako je mali bubuljichav mora da ga tresu hormoni, znachi da je jachi nego shto izgleda! Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 neispavana sam i sad kad hocu da spavam retardirana deca imaju zurku u skoli sa sve "necu necu dijamante" i ostalim sranjima i pedofili koji bleje ispred skole i deru se i debili koji drndaju skutere po celo vece... kad zivim pored glupe osnovne skole i dokoni idioti se dernjaju po celo vece Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 Bah bah malo tolerancije. I ja gledam decu u devetoj kako pustaju hit cece i mire i slicna sranja i bas pricam sa kolegom al se poseljacise deca. Al onda se setim svojih zadnjih dana 4-te godine u toj devetoj i ukapiram da smo bili jos gore selje :) jebaga . A juce je slavila pored moje zgrade 4ta srednje turisticke, i bas je bilo truloseljacki :) Prosle godine su bar pustali rejv stavec. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 Tjale me zvao da idem sa njim na pecanje. Ide mi se do jaja, samo shto je problem shto je u pola 5 for fak sejk :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 e taj taj :D Hajduk.. ima svoj proc, op sis i konkurentne biblioteke :D Hajdukovic i Lukovic (takodje sa FTN-a), dva najbolja profesora koja i dalje rade u Srbiji 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 jesh jedan petak ponov - josh jedan leone! ovaj put "bilo jednom na divljem zapadu", uzhivajte (e ivane imash li ONE playboy cgi/retushirane slike klaudije kardinale? ;o)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 (edited) Meni ispred prozora igraju fudbal "na malice"....:) Sutra navijen sat za 7 - malo trcanja pre kuglanja, u akciji sprecimo degenerativne procese starenja sto duze:)))) @Kole Jel to bese onaj kad na pocetku, na zeleznickoj stanici ortak uhvati muvu pa je stavi u cevku...kako je to zakon... 'ku noc... Edited May 30, 2008 by absolute QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 sad sam ustao... najgori sam... dodjem sa posla, izblejim, i legnem da spavam i ustanem 3 sata kasnije, sada cu da bauljam do pola noci verovatno... jebeni petak... times they are a changing :( kako bi mi prijala jos jedna nedelja jegera ili novih sto dana pakla :( al suvise sam mator za toliko alkoholisanje... If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 bio malo sa devojcicom,bas sam se lepo opustio,i posle sa ortakom izblejao na klupici u parku... lepo vece :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted May 31, 2008 Report Share Posted May 31, 2008 LESKO JESI JEBO Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 31, 2008 Report Share Posted May 31, 2008 jes' prco :* aj odo da dremam ovaj mass effect je mass erect ako iskljuchish mozak... bio pio vato :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 31, 2008 Report Share Posted May 31, 2008 Le Chic ! gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts