Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

Najzad sam uspeo da se dokopam klavijature \o/

jos samo da naucim da citam note i gg xD

Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents?

"He was the perfect son" or "She was the perfect daughter."

"Such a tragic accident they were the perfect family."

"They died together, the perfect couple till the end."

Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife.

Kind of makes me immortal.

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Najzad sam uspeo da se dokopam klavijature \o/

jos samo da naucim da citam note i gg xD

Brate mogao sam ja da ti je dam,.... za neke pare :P

Koju si uzeo?

sine nikita, postao si nik kejv

Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene 

Yamaha E403

e sad da li je klavijatura ili sintisajzer , ne razumem se a svako ih zove drugacije

Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents?

Yamaha E403

e sad da li je klavijatura ili sintisajzer , ne razumem se a svako ih zove drugacije

Sintisajzer ima svoju memoriju, dok klavijatura nema, I sintisajzeru ne treba komp mislim.

Kolko para?

sine nikita, postao si nik kejv

Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene 

Eo probudio se posle popodnevne dremeke koju inache imam jednom u sto doina al dobro...kontam da se josh nisam odmorio od eurosonga. :/

Juche oprao kolokvijum, danas oprao kolokvijum.

Sinotj mi bio okup generacije iz gimnazije...bilo mi bash nekako vrh ali opet osetjao sam se nekako kao da smo tek pre nedelju dana maturirali...

Sutra ova zhurka, valjda tje sve da prodje po planu evo vreme izgleda se priprema za sutra najavljivanu kishu...mora sutra da se slomi neka noga :D

Podsetio se sad ona dva retardirana imbecila iz kosovskih patika i skochio mi pritisak...opet sam dosho do ulaznih vrata xD

Odo da smislim shta tju vecheras :/

poz voz 2011

@Nikita

Uzeo sam brand new od ortaka koji nije ni otvorio klavijaturu posto je dobio nju i neku bogaoca drugu koja je zapravo elektricni klavir (koliko sam shvatio) tako da sam ovo uzeo za 180evra (dok je u radnjama oko 320)

Upravo sam provalio da ce pored moje zgrade da se gradi obdaniste , sto znaci od 7am svakog jutra ce da se krvolocno busi , testerise , vristi dok se ne napravi , a onda tek pocinje pravi horor :(

@kruko & svi ostali

Da li postoji neki adekvatan tutorial za ucenje citanja nota ?

Bilo sta ce biti od pomoci pls!!

Shta ti to studirash? I koji su jezici u pitanju?

ftn. racunarstvo 2. godina al sad cu u 3. ici na cist softverski inzinjering ili eventualno mreze.

konkurentno i paralelno prog. su C++ sa konkurentnim bibliotekama a vhdl je ise9000 standard za opis digitalnih sistema. svih. u svetu. ^_^ pa sam branio vezbu iz projektovanja procesora, tj. nisi pisao ceo procesor nego si dopunjavao rom komande i komande aritm.log. jedinice i upravljacka jedinica (tipa shl, shr, mvnz i sl..) da se izvrsavaju odredjene operacije.

znao sam da ce da roka kisha,ali sam rizikovao i uzeo karte za Hella.U picku materinu.

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

ftn. racunarstvo 2. godina al sad cu u 3. ici na cist softverski inzinjering ili eventualno mreze.

konkurentno i paralelno prog. su C++ sa konkurentnim bibliotekama a vhdl je ise9000 standard za opis digitalnih sistema. svih. u svetu. ^_^ pa sam branio vezbu iz projektovanja procesora, tj. nisi pisao ceo procesor nego si dopunjavao rom komande i komande aritm.log. jedinice i upravljacka jedinica (tipa shl, shr, mvnz i sl..) da se izvrsavaju odredjene operacije.

U jbt mozhda tje hajli na kraju da bude upravu da smo se mi zajebali sa RAFom lol xD

da li veceras na Hella ili sutra na Katanea, pitanje je sada...

[spam] Ili dodjesh na Laleta, Ditycover, Pendulu, Kima i Kavedzitja kod mene za dz? XD[/spam]

poz voz 2011

U jbt mozhda tje hajli na kraju da bude upravu da smo se mi zajebali sa RAFom lol xD

sve sto nije ftn onda ste se zajebali :D

najjaci tehnicki fakultet u srbiji i okolini.

pored toga sto rade za sony, filips, simens, dqs (chipovi za bmw, merc..) rade i npr energetske sisteme. ceo energ sistem grada los andjelesa odrzava softver sa naseg fakulteta... i to ce sada biti gotov i op sis na kome ce taj program imati full okruzenje tako da ce cena porasti za koju nulu, iako je sad neboderska... to jest, nije fakultet vec firme PRI fakultetu koje rabe studente za bagatelu.. al dobro, posle ces dobijati vece pare, imaces sta da stavis u cv, i imaces ugovore sa velikim firmama kad zavrsis fax ako zelis.. win win

Edited by qwertyuiop

@Dred: radili smo i mi to iz arhitekture kad nam je predavao Hajdukovic, sa FTN-a (koji je odlican fax skroz, i ima gomilu odlicnih profesora, i verovatno no1 u Srbiji)

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

U jebote koji kompjuterasi :))

Albanska osnovna skola, cas matematike

Pita uciteljica Halilija : "halili kolko je 2 i 2"

"5 ućiteljice"

"ajao...ajde ti Ramzie možda ti znaš"

"aaaa...aaa..ne znam ućiteljica"

"auuuu...ajde da vidimo Zikerija...Zikeri jel znaš ti možda?

"ćetiri nastavnice"

U razredu 10 sekundi muk, nakon toga svi skaču i skandiraju :

"ZIKERI ZIKERI ZIKERI KOMPJUTERI"

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

@Dred: radili smo i mi to iz arhitekture kad nam je predavao Hajdukovic, sa FTN-a (koji je odlican fax skroz, i ima gomilu odlicnih profesora, i verovatno no1 u Srbiji)

E jbg da sam to znao ranije da idem u novi sad...mnoge stvari bi mi bilo lakshe, a i lepshe. Sad sam se smorio.

A onda je tebi bilo ok, meni je Rajan arhitekturu...tako znash shta se tu deshava :/

poz voz 2011

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...