LInn Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 Jedva ustala, kasnila na posao, stigla, trebaju mi cackalice za oci da bi ostala budna, mute mi se slova, kako cu izdrzati do 4, ne znam.... When i speak i cross my fingers, would you know you've been decieved ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 Ustao pre sat. Idem da doruckujem I mentalno da se spremim za maturski iz srpskog, kolko god mogu :( sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 bro jutro radni narode :) znaci danas 38 stepeni?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 dobro jutro ljudi ! evo ja ustao,i idem sa ortakom do grada da kupim neki poklon za rodj...posle kao skola,mada ni ne verujem da cu ici,ionako samo blejimo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 Jedva ustala, kasnila na posao, stigla, trebaju mi cackalice za oci da bi ostala budna, mute mi se slova, kako cu izdrzati do 4, ne znam.... samo opušteno 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LInn Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 samo opušteno[:D] cuti te bwee...ne radis nista, u officu si sa sexy koleginicama i imas bruka platu...nemas pravo glasa <3 When i speak i cross my fingers, would you know you've been decieved ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 A ja se bash pitao shto Hajli drzhi dijetu, kad ono seksi koleginice... Rowr... .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 i posle neko meni pricha da je prednost raditi od kuce... :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 Pa jeste prednost jer mozes da radis samo u pocepanim, a opet tako omiljenim gacama. U ove vrele dane to je vel'ka prednost. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 cuti te bwee...ne radis nista, u officu si sa sexy koleginicama i imas bruka platu...nemas pravo glasa <3 jedina koja je bila dobra je sad trudna, i otisla na porodiljsko, ostao sam sa sve krampovima 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 Ustao sam i mrzim ceo jebeni svet.Treba da idem da se tusiram pa na fax... Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 ma boli te kurac You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 Bole me leđa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 Pa jeste prednost jer mozes da radis samo u pocepanim, a opet tako omiljenim gacama. U ove vrele dane to je vel'ka prednost. ne ako imash kola i klimu u istim mada realno, kad bih morao da idem negde u 7 ujutru, jako bih se smorio :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LInn Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 JBT dobila sam da prevedem neki ugovor na engleski. Znaci ne znam ni jednu rec Kako se koji moj kaze zalogodavac, zaloga, broj resenja? halo jel su oni ludiii :) When i speak i cross my fingers, would you know you've been decieved ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 ne ako imash kola i klimu u istim mada realno, kad bih morao da idem negde u 7 ujutru, jako bih se smorio :) Ma nije problem ustati bre, cak je lacarija. Ali ipak omiljene gace>>>klima :) JBT dobila sam da prevedem neki ugovor na engleski. Znaci ne znam ni jednu rec Kako se koji moj kaze zalogodavac, zaloga, broj resenja? halo jel su oni ludiii :) loangiver, loan, number of solution You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 Nije bre, evo celo jutro sedim u omiljenim gaćama i više bih voleo klimu. Moraću da se otvorim na kraju izgleda, jebem ih u usta štekarska. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 To mora da je Laki javio da spamuje po forumu, pa da je smire malo! .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 Ma nije problem ustati bre, cak je lacarija. Ali ipak omiljene gace>>>klima :) loangiver, loan, number of solution jutro...od ranog jutra mnogo posla...moje omiljene gace su prilepljene za jos omiljeniju bulju od izlaska iz stana...bice problem odlepiti ih...:) Moracu da angazujem zilet...:) dobro je sto me sofer vozi, inace bi bilo problematicno... @Lin Ja sam prosle godine pisao na engleski ugovor o zakupu poslovnih prostorija...pakao, ajde na srpskom, ali kad je sve trebalo na engleski...veselje... QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
LInn Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 (edited) Zaloga Pledge, Zalogodavac Pledgor koga interesuje mene ne.... uzas kako se kaze broj resenja?? Bas smicalica Sedi jedan bebeci menadzeru nabavke ikstrima zao si, h8 a beba si jos bljak :))) EDIT: citiram NEO -" Vi nama date sta date, mi uzmemo sta uzmemo" Edited May 28, 2008 by LIn When i speak i cross my fingers, would you know you've been decieved ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 Lidija... Nije im to prvi ugovor koji prevode na engleski. Dakle, nemoj panichiti i raditi ostale stvari koje, kako znamo, dovode do katastrofalnih posledica. ;) Uzmi prochitaj lagano taj ugovor, vidi kog je tipa i o chemu se radi. Onda udji i reci 'poshto ovo nikada nisam radila, a potrebno je poznavanje pravnih termina, a ne chistog engleskog, da li bih mogla da dobijem neki vetj preveden ugovor ovog tipa da vidim kako to treba da izgleda'. I onda budesh pametna i to sredish. .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
LInn Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 Lidija... Nije im to prvi ugovor koji prevode na engleski. Dakle, nemoj panichiti i raditi ostale stvari koje, kako znamo, dovode do katastrofalnih posledica. ;) Uzmi prochitaj lagano taj ugovor, vidi kog je tipa i o chemu se radi. Onda udji i reci 'poshto ovo nikada nisam radila, a potrebno je poznavanje pravnih termina, a ne chistog engleskog, da li bih mogla da dobijem neki vetj preveden ugovor ovog tipa da vidim kako to treba da izgleda'. I onda budesh pametna i to sredish. Dragi ex kolega pa ti valjda znas da ja obozavam da panicim...to sam odmah uradila.... :) Mada iskreno pola ovih reci nisam nikad cula...neprepoznatljive su mi :)) When i speak i cross my fingers, would you know you've been decieved ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 Isti takav slucaj desio se u ceskim Budjejovicama... ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 odoh na pauzu na neku riblju chorbu... zivela ne-sezona na poslu =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 jako mrzim leto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts