killYg0r Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 u ciginoj ulici sve mirno . Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLi[c]E Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 boze znaci sabio ga .... ovako nije padalo odavno Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 na Banovom nije bilo nista... o.O Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 kod mene sunce:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 Ovde kod kineza nema nicega i dalje 30 stepeni i suvo ko u sahari :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 kakav jed, na novom bgu sija sunce :) ja se razmisljam da odem do grada Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 E da Pierre odradio odlichan house, Emerson otkinuo, Pookie jedino napravio zezanje uz obradu Doorsa, The End... U da Emerson je totalno otkinuo, pogotovu sto nije ni dosao uopste... @topic Bio danas na pejtbolu, i mnogo jako bilo Kad sledeci big game bude 20 na 20 obavezno ekipa sa rura da se doktrlja, ne mozete da zamislite kako je jako kad nas je mnogo, pogotovu sto imamo hangar za igru ovde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 e mogli bi bash. 20 na 20 je optimalno... kad pozovem air strike, nema da omashi! Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 Cuti Rami ima veliki da prostish rank! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 (edited) Ne znam kako kod vas, ali na Vracaru ovako nije padalo nikada do sada, a da se ja secam. Mislio sam da ce mi razbiti prozor ... Sad ono u Dnevniku 2 tradicionalno "neko selo sravnjeno sa zemljom". Ti si mi komshija?!?!?! U jbt @Topic, ima ekskluzivnih slika dotichnog nevremena u topicu monsun... Edited May 18, 2008 by Dreadlord poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 aaaah, fantastichan dan....kasno budjenje dan nakon svadbe, pa kuglanje, pa bleja uz dunav...a sada treba u sledecih 18 sati pretji 110 strana farme nekako...a tako bih zakuntao uz ovu slaghalicu =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 samo nemoj helish! netju brate, evo vadim dugme za helish! Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 aaaah, fantastichan dan....kasno budjenje dan nakon svadbe, pa kuglanje, pa bleja uz dunav...a sada treba u sledecih 18 sati pretji 110 strana farme nekako...a tako bih zakuntao uz ovu slaghalicu =o) ne daj se kolence, ja treba da predjem isto toliko pitanja iz interne za 3 dana:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 aaaah, fantastichan dan....kasno budjenje dan nakon svadbe, pa kuglanje, pa bleja uz dunav...a sada treba u sledecih 18 sati pretji 110 strana farme nekako...a tako bih zakuntao uz ovu slaghalicu =o) Valjda je bilo dobro :) Cetvrtak radio do ponoci, subotu do 8 uvece, juce i danas od 10-16:30. Ceka me u najavi 15 dana po 16 sati da radim Razmisljam o otkazu :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 shto ne zaposloite josh ljudi, iskukajte enshto:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 (edited) prosla glavobolja i mamurluk... palim do drugarice uskoro da joj odnesem neski dividi da prereze... sutra na posao idem oko 10-11, receno mi je "dodji kad se razbudis" jebote kako me imba usralo sa ovom firmom //edit pucaju me flesevi od sinoc... jebote, ja se onako nisam svinjio ni kad sam u srednjoj skoli bio :\ Edited May 18, 2008 by ch1zra Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 Ko je bio na kuglanju sve ? Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 E, jebalo te kuglanje, jer moraš svakog vikenda da napraviš 7-13 postova sa pitanjima o kuglanju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 Usr'o si se da cu te stici... Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 jbt, voodoo ima 13K postova, da jebe rak raka ne mozes ga stici :P Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 (edited) @vudumen Zar nije emerson ispalio juche ? Jeste :D Shapeshifters je bio umesto njega, on se neshto razboleo valjda :))) P.S. Otkinuo sam se :))))) Edited May 18, 2008 by VoOdoO... Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 (edited) E, jebalo te kuglanje, jer moraš svakog vikenda da napraviš 7-13 postova sa pitanjima o kuglanju? czi* *citirano zbog istine @voOdOo žena mu se valjda porodila i dete mu je u inkubatoru, nije baš najbolje :/ Edited May 18, 2008 by Corey Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 ^ja sam chuo da je onaj lik neshto rekao "sick" e sad da li je on ili njegovo dete jbga :( Ja sam bio potpuno na drugom kraju :) ali do jaja shto su Shutanovca zadrzhali :D Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 Dolazimo na Hajducku, ono prepuno. Ne bi covek verovao, napravimo jos jedan ceo krug (do Hajducke) i jedva nadjemo mesto... Prepun je ceo Kosutnjak bio, totalno za ne poverovati. Inace je bilo /o\ sabili smo se od hrane i pica, idem da okacim koju slicicu :):) Mrzim te... da bi bulju crncima za malo rostilja! :/ sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 Odlican vikend bio, sutra pocinje ponovo radna nedelja :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts