Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

E da Pierre odradio odlichan house, Emerson otkinuo, Pookie jedino napravio zezanje uz obradu Doorsa, The End...

U da Emerson je totalno otkinuo, pogotovu sto nije ni dosao uopste...

@topic

Bio danas na pejtbolu, i mnogo jako bilo

Kad sledeci big game bude 20 na 20 obavezno ekipa sa rura da se doktrlja, ne mozete da zamislite kako je jako kad nas je mnogo, pogotovu sto imamo hangar za igru ovde.

Ne znam kako kod vas, ali na Vracaru ovako nije padalo nikada do sada, a da se ja secam. Mislio sam da ce mi razbiti prozor ... Sad ono u Dnevniku 2 tradicionalno "neko selo sravnjeno sa zemljom".

Ti si mi komshija?!?!?! U jbt

@Topic, ima ekskluzivnih slika dotichnog nevremena u topicu monsun...

Edited by Dreadlord

poz voz 2011

aaaah, fantastichan dan....kasno budjenje dan nakon svadbe, pa kuglanje, pa bleja uz dunav...a sada treba u sledecih 18 sati pretji 110 strana farme nekako...a tako bih zakuntao uz ovu slaghalicu =o)

ne daj se kolence, ja treba da predjem isto toliko pitanja iz interne za 3 dana:)

srpskivojnik-3.jpg

aaaah, fantastichan dan....kasno budjenje dan nakon svadbe, pa kuglanje, pa bleja uz dunav...a sada treba u sledecih 18 sati pretji 110 strana farme nekako...a tako bih zakuntao uz ovu slaghalicu =o)

Valjda je bilo dobro :)

Cetvrtak radio do ponoci, subotu do 8 uvece, juce i danas od 10-16:30.

Ceka me u najavi 15 dana po 16 sati da radim

Razmisljam o otkazu :)

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

prosla glavobolja i mamurluk...

palim do drugarice uskoro da joj odnesem neski dividi da prereze... sutra na posao idem oko 10-11, receno mi je "dodji kad se razbudis" [:D]

jebote kako me imba usralo sa ovom firmom [:D]

//edit

pucaju me flesevi od sinoc...

jebote, ja se onako nisam svinjio ni kad sam u srednjoj skoli bio :\

Edited by ch1zra

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

E, jebalo te kuglanje, jer moraš svakog vikenda da napraviš 7-13 postova sa pitanjima o kuglanju?

czi*

*citirano zbog istine

@voOdOo

žena mu se valjda porodila i dete mu je u inkubatoru, nije baš najbolje :/

Edited by Corey

Dolazimo na Hajducku, ono prepuno. Ne bi covek verovao, napravimo jos jedan ceo krug (do Hajducke) i jedva nadjemo mesto... Prepun je ceo Kosutnjak bio, totalno za ne poverovati.

Inace je bilo /o\ sabili smo se od hrane i pica, idem da okacim koju slicicu :):)

Mrzim te... da bi bulju crncima za malo rostilja! :/

sex, drugs and bio food!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...