markotod91 Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 Dosta vise o tom kuglanju, nemam paraaaaaaa, a idem mi se ! Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 Dosta vise o tom kuglanju, nemam paraaaaaaa, a idem mi se ! Znaci, ne seri, dodji i proguracemo te kao dete do 7 godina...:) Ozbiljno...ako nece niko, ja preuzimam odgovornost za tebe... QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 Ma kasno je sad ionako, sledece nedelje se vidimo. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 Jao Nemanja, vodi ga plx, evo ja ću da sredim papire za usvajanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 Dobro jutro. Ustao sam pre nekih 3 sata i napravio plan shta tju da radim ceo dan. Nishta od toga, tako da idem da se shisham uskoro pa tju onda da vidim shta tju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 Jao Nemanja, vodi ga plx, evo ja ću da sredim papire za usvajanje MOze bre, i ovako mi mladi brat 15.juna ide za bahrein 2 godine...bice mi mnogo dosadno...:)))) Sa kim cu da idem na basket... QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 jao i ja sam se shishao...a zavrsio sam i tehnicki pregled za kola, istice mi regiostracija...pukoh pare pred ekskurziju, jebem ti kola... Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 MOze bre, i ovako mi mladi brat 15.juna ide za bahrein 2 godine...bice mi mnogo dosadno...:)))) Sa kim cu da idem na basket... Pa mogu ja i ovako na basket s tobom, samo reci vreme i mesto. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Latino ^ Beat Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 odoh da ucim, dosta izlezavanja Monkey business. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 @vudi junior a pazi ovog sto bi suptilno da nade novog starijeg brata :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 vudu jr. je fresh breeze of fun na forumu :] Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 i ja se juce shishao...mi to nesto grupno... evo me u SC-u, "radim",uzimam promo materijal i trpam u ranac,i kuckam na ruru...pa sta reci :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 Kreatore šta radiš ti sa starijim čikama, zar nemaš svoje društvo ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 bio da registujem auto, cekao sam tri sata, od sledece godine cu preko agencije definitivno, rucao da malo odmorim pa cu da vim sta cu, a vreme mi se uopste ne svidja odjednom dosli crni oblaci Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 moratju da prestanem da se savijam ovoliko bez razloga :) em sam pocheo da falshiram sa hasom, em spavam po 4h .. chudno kako nisam se vetj pretvorio u mrmota! • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheridan Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 ubih se trazeci kafic u bgdu za zurku za oko 50 ljudi.... ima neko predlog? this is a journey this is a journey this is a journey Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 Kreatore šta radiš ti sa starijim čikama, zar nemaš svoje društvo ? Imam ja i jedne i druge, mene svi znaju :) Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 (edited) Ma, svi smo mi drugari...:)))) @kreator za basket, videcu dokle traje ovo u sali sto igramo, pa da te ubacim u tim:) Ako ne, onda good old street ball.... saljem ti pm sutra, prekosutra... Edited May 24, 2008 by absolute QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 iiii nakan celog popodneva napolju konachno ponovo kutji, klopao, sad cu malo da dremnem pa neki prevod i uchenje...sta mi manje bude mrsko =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 opet neka mega akcija vecheras .. How will it end ? :)) saljem ti pm sutra, prekosutra... kole i igor su se tako smuvali. crnci. olololo • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 opet neka mega akcija vecheras .. How will it end ? :)) dok ne umremo! OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 ma brate kakvo mrenje, nego jel si zavrshio onih 30 ekija, 17 za mene, 11 za tebe i 2 da bacimo za marlija! • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 O: Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 hvata me neki kashalj i sinusi zezaju 2 dana... ali ipak sam otrchao fudbal od dva sata i sabijo sam dva karlsberga... sutra cu biti ko govno ali ne kukam... josh uvek... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 sad od ortaka, opusteno vreme napolju totalno, vecerao idemoooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts