Corey Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 bio sinoc u Expu na clamaranu i basoskom...blah,clamaran prvih sat vremena tezak smor,drugih je sat vremena skroz ok :)...a Basoski BOSS prilazi mixeti u jakni i pusi pljugu,u fazonu "ma boli me kurac" :D... u kožnoj jakni! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 Al' je juche bilo guzve u gradu covece, em dosli stranci za Eurosong, em noc muzeja, strashno... jedino ne kapiram ono kicenje grada kao za novu godinu. jel to zbog eurosonga? Posto mi je bash bezveze, nova godina u maju :) A da je vruce danas, jeste ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 u kožnoj jakni! da,da,da...hahaha,dobar je lik :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 raspao sam se. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 Išao na pripreme za faks po najvećoj vrućini, ovo nije normalno.Ne smem da zamislim leto kakvo će da bude. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 kako je samo sparno...ne znam kako ce da me ljudi gledaju ako odem u bermudama nocas u pozoriste, da ne ispadnem shaban... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 stavi 100 dolara da ti viri iz dzepa i bice ok:)) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 iako mi smrdi iz usta i praziluk viri iz nosa jer glasam za radikale ? It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 maaaamuurlluukk.... jbt osecam kao da imam tri glave, a da svaka od njih boli za deset glava. Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 iako mi smrdi iz usta i praziluk viri iz nosa jer glasam za radikale ? yap, 100dolara je 100 doalra, mozesh chak i u papuchama da dodjesh:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 bendzamini su devalvirali, bolje mi je da igram na kartu evropskog old skul snoba...ponecu jednu elizabetu It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 nikako da upadnem u trip da ceo dan prespavam, a treba mi taj reset. mozhda tju to danas da sprovedem :) @Tjile Ja kad dodjem sa zhura,mogu samo da zakucam krevet,jer sam dao 110% BRATORI !! :)) e ptitju mali, zna se redosled dolaska sa djave: gruja - kanarinci - tjile - kojot tako da bez starca nema udarca .. serem vam se u mladost! • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 ou jea kakva notj muzeja! shta spavate pichke! statore banano! :* lol dobio si komentar da izgledas smotan :)))))) Inace ozdrao sam se ko svinja idem da legme, i gledam nesto Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 :* lol dobio si komentar da izgledas smotan :)))))) pa shtatje kad mozhe samo da komentarishe :) inache lepo smo se upoznali ;) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 pa shtatje kad mozhe samo da komentarishe :) inache lepo smo se upoznali ;) Nemoj da se jedis za nas si i dalje RSS (RUR SEX SIMBOL) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 hahaha :* • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 :* lol dobio si komentar da izgledas smotan :)))))) e moj tjile, koliko si propao kada tebi neka riba kaze da si smotan?!?! jesi li se obrijao? It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 pazi kad sam se i obrijao i nije mi vredelo! jebiga nisam imao telefon koji mozhe txt fajl da primi :( • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 bendzamini su devalvirali, bolje mi je da igram na kartu evropskog old skul snoba...ponecu jednu elizabetu elizabeta je i na jednoj funti :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 ni da ucim,ni da se opustim...sve nesto izmedju,i osecam se ko govno... AAAAAAAAAAA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackadder Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 DAJTE CASE SA VISKIJEM PADA LED NAPOLJU !!!1111 :D jebote kolike kocke, ovo jos u zivotu nisam video Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 Ne znam kako kod vas, ali na Vracaru ovako nije padalo nikada do sada, a da se ja secam. Mislio sam da ce mi razbiti prozor ... Sad ono u Dnevniku 2 tradicionalno "neko selo sravnjeno sa zemljom". Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 gde bre led? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 (edited) to kod nas /na novom beogradu/ u zemunu ne sme da pada :D nego, evo pojacava se vetar, mrci se.. izgleda da ce i ovde... Edited May 18, 2008 by manager Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackadder Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 auu jebote ... potoci vode i leda idu od bulevara preko slavije ... krovovi i ulice bele, puna mi terasa leda, klizam se ko lud lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts