voodoo_ Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 ništa, svrati do mene da vidiš OSX i da mi opereš sudove :) Ako će me sačekati neka ženska osoba željna snaglinga, nema frke, opraću ti i prozore. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 AFZ?!? Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 @LIN-SHEYN, IVAN-VOODOO I think this is the begginig of a beautiful friendship... QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 Ne verujem da 'zenska osoba' zna sta ova rec znaci :( pa igraju i zhene starkraft noobe! • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 @LIN-SHEYN, IVAN-VOODOO E jebiga, oće li mi neki put zapasti žensko... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 e zvanicno pljunem na ovaj mesec. u kurac brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 E jebiga, oće li mi neki put zapasti žensko... Zapadni ti njoj, ako nece ona tebi:))) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 pola ovog foruma bi dala dupe da im ja zapadnem, znaš! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 jebenih 37 stepeni Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LInn Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 jebenih 37 stepeni Iskreno vise volim 40 nego minus... sunce,leto,more think positive :))) When i speak i cross my fingers, would you know you've been decieved ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 pola ovog foruma bi dala dupe da im ja zapadnem, znaš! A, šta, za drugu polovinu bi ti dao dupe da ti zapadnu...:) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 Vratio se iz skole, smorili mi profesori sto dolazim u havajkama, kao ne sme nista iznad kolena, ali mene boli uvo, ja do kraja godine ovako idem. Joj, sutra jos gore vreme... Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 znachi rano ujutro pre nego sto sam krenuo na fax nestane struje pa nisam stigao d'istrolujem onda tamo slushao 4 ipo sata ispite, lol bilo je i pitanja koja sam realno znao ;o) vrnem se gajbi posle 14h, poginuo u basu (trebalo je da kupim flajku od litar ipo vode a ne samo 0.5) gajbi i dalje nema struje saznam da je kevi pauk odneo kola i da mi nije digla lekove za alergiju dodje struja, dodjem na forum - i vidim da je ovaj topic porastao za 6 strana!!!1!1`~jedanaes maaaajkuvamneradnichkusamotrolujeteumestodaraditepotimposlovima! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 A, šta, za drugu polovinu bi ti dao dupe da ti zapadnu...:) been there done that got tshirt :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 Подаци са метеоролошких станица: УТОРАК 27.05.2008. време: 15:00 (13:00 UTC) Београд 32c 999.6mb NW ms 2 27% Ведро Подаци ажурирани: 15:08 27.05.2008. znachi rano ujutro pre nego sto sam krenuo na fax nestane struje pa nisam stigao d'istrolujem onda tamo slushao 4 ipo sata ispite, lol bilo je i pitanja koja sam realno znao ;o) vrnem se gajbi posle 14h, poginuo u basu (trebalo je da kupim flajku od litar ipo vode a ne samo 0.5) gajbi i dalje nema struje saznam da je kevi pauk odneo kola i da mi nije digla lekove za alergiju dodje struja, dodjem na forum - i vidim da je ovaj topic porastao za 6 strana!!!1!1`~jedanaes maaaajkuvamneradnichkusamotrolujeteumestodaraditepotimposlovima! A, bas sam se pitao gde je najveci guru foruma...da i on gurne... QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 lazuuuuuuuuuuu... na Trgu pishe 37 Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 evo matori, sendvaja samo za tebe Ti si pravi drugar! Spremam se psihički da odem sedamnaesticom put grada preko Gazele, <quake3>humiliation</quake3> u najavi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LInn Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 odlazim sa posla weeweeeeweeeeee ;) When i speak i cross my fingers, would you know you've been decieved ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 Ala ste sabili topik. Ne mogu da stignem da procitam, kad predjem na "poslednju" stranu stvori se jos jedna posle. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 Ja sam lepo napisao jutros, ja dolazim, tri strane pre aktuelne post od 8 ujutru. Rek'o, ovde neshto nije u redu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 jbg ja sam vec u svojoj klimatizovanoj sobi i lizem onaj danone jogurt sa jagodom kogod neka fensi zenka.... bljaks... cokoladni puding u chashi je bolji xy puta Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 Krecem kuci... QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 Idem da spavam pa celu noc da uchi i pishem... do petka trebam da sabijem dva ispitna eseja... I posle privatni je lakshi... mrsh u pichku materinu.... Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LInn Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 Home sweet home...idem na kafu i neki preferans i dosta je spaama za danas :) till tomorrow :) When i speak i cross my fingers, would you know you've been decieved ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 opa! nasao sam svoj stari reket! tenis here i come Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts