Corey Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 prošla sezona za expo, kasno se javio, a možda je to i namerno uradio :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 (edited) Ćale pustio f* evroviziju na sve zvučnike koje poseduje (a, ima ih) i pri tome psuje emisionu tehniku rts, kao nije mu dobar kvalitet zvuka, a inače je gluv kao top...agonija je sve-prisutna.... Sva sreća didem na kosarku...večeras termin od 11 :)...biće gusto, ne dolazi nam plej.... [rainfro] Ali je sad našao HRT koji izgleda ima bolji zvuk... Edited May 20, 2008 by absolute QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 Poludecu od ucenja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 Hrt ima i bolji zvuk i bolju sliku. Ne znam kako je to moguce, ali jeste :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 Only in Serbia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 Što smo mi uvek najgori, vekne mi nasušne... QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 jebem ti veliko spremanje .. kad tje vishe da izmisle stanove koji se chiste sami, pustio sam znoj 4x, a josh je i ovo uzhasno vreme bez vetra sa visokim pritiskom, mozhda je vreme da kresnem klimu! • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 kako bi onu grkinju kalomiriso! Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 @Lesko: slobodno. @Corey: Prosla ??? Are you nuts ?! Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 al su se nasi iscimali za beoviziju :) al ce nas odrati preko poreza :) inace, svidja mi se kako su sve odradili i moj favorit tjuran je ispao :( :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 Kreator, pre ću u saunu da idem na žurku nego u expo po 30 stepeni Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 Aha, znaci ti ides na zurke popodne ? Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 Da Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 Ispario sam koliko je prokleto vruce bilo ceo dan ... par minuta je pala kisha samo da zagorcha stvari i gg... Sad najzad moze normalno da se dishe ali sam mrtav umoran od silnog cimanja na faxu danas :( nite all Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 Kada te napusti zivotna ljubav, kada te sudbina scepa za gusu, potrazi curu sumnjivog morala ona je servis za umornu dusu. Pricaj joj sve sto to na pamet padne ume da slusa i s tobom ume, i tvoje price i tvoje telo jedino ona zna da razume. Ne trebe cak ni pice da platis, vraca sigurnost i pouzdanje, kad ona daje ne trazi nista, ti jednu vise, ona jednog manje. Do jutra ona je verna i zasluzuje ljubav do groba, zvezda potkrovlja i suterena i prva dama iznamljenih soba. o/ \o o/ \o Zvezda potkrovlja i suterena... Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 šta je, mico, otavila te devojka? evo, evo, nigger će da te teši Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 dobro jutro radni narode :) ne znam sta mi bi da ovako rano ustanem, al nisam mogao vise da spavam, ih kad ce pola 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 Dobro jutro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 danas imam neki mrtvi kolokvijum, mrzim mrtve kolokvijume :/ ali ajde polako se i tom fax-u vidi kraj. imam veliku zelu u poslednje vreme da kupim novi komp ali ne znam sta ce mi ono samo gledam filmove/serije i prdim po netu za to mi realno ne treba ni ovakav, tako da moram da prestanem da trazim srecu u materijalonim zadovoljstvima definitivno pogotovo u geek materijalnim zadovoljstvima :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 šta je, mico, otavila te devojka? evo, evo, nigger će da te teši Ma jok,nego je pesma 1000% tacna ;) @topik ustao sam i sta sad koji kurac? Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 go ninja go ninja go ninja go! ahahaha fantastichno! ulepsha mi jutro kru =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 poranim sat i po za lichnu kartu i izvalim da ljudi cekaju ispred zgrade zemunske opstine od 5 ujutro i naravno samo se okrenem i vratim kuci It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 pa razmisljam da zabodem neki rejv u nedelju sledecu i onda posle direktno u red od 5 ujutro. btw jedno pitanje za pravnike i koleta - da li se lichna karta MORA izvaditi u sekretarijatu mup-a u opstini u kojoj se zivi, ili moze i da se ode negde drugde? It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 ne znam kako stvari stoje sada, znam da sam za sve lk sto sam vadio isao u ljermontovu sto ochigledno nije na mojoj opstini =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 Raspala sreda i ja se sav raspadam, ne mogu ni u skolu. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts