LaG Posted May 9, 2008 Report Share Posted May 9, 2008 ma kakvi crni djevi odavde! zovite mareta! omg tvrdo! pored mene zhivog :( Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted May 9, 2008 Report Share Posted May 9, 2008 bravo dreadlorde,svaka cast,samo napred !!! ovde imamo ljudi na pretek koji u toj dj-ingu,tako da ce to biti najmanji problem... a sto se tice zenske populacije,videcu da ja malo rasirim zurku po skoli,pa cu i neke drugarice sigurno da dovedem... uostalom,to je manje vazno...bitno je da mi ovo organizujemo,i da se dobro provedemo...sve moze za dz i u klubu 13 Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 9, 2008 Report Share Posted May 9, 2008 ja cu da delim bombonice po zurci ! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 9, 2008 Report Share Posted May 9, 2008 Realno, da se skupimo na nekoj livadi na Adi i eto... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 9, 2008 Report Share Posted May 9, 2008 pored mene zhivog :( pa nisam rekao lobotomiju, nego tvrdo! ja cu da delim bombonice po zurci ! jel po principu jedna tebi, jedna meni, jedna meni, jedna meni .. a tebi ? Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted May 9, 2008 Report Share Posted May 9, 2008 Realno, da se skupimo na nekoj livadi na Adi i eto... eto kako vudu zna prave vrednosti! go vudu! Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 9, 2008 Report Share Posted May 9, 2008 Jel primate maloletnike :) ? Meni tek 17 :] Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!ST!CX Posted May 9, 2008 Report Share Posted May 9, 2008 (edited) primacje oni maloletne,primacje im :)))) Edited May 9, 2008 by M!ST!CX Quote U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date" Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 pa nisam rekao lobotomiju, nego tvrdo! sad cu josh shrancer ispasti Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 Zovite mene omg. JA SMA DJ BIJELO !!!1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 NE ZOVITE MENE JA SAM DJ SMOR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 eto kako vudu zna prave vrednosti! go vudu! ma kakva livada,pa svi da vide kako mi je veliko dupe... samo mrak i neka urbana diskoteka ! Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 Brate, jedno deset ljudi ovde ima dupe kao žena koja nosi petorke, ne znam kako izgledaš IRL ali pored njih svako liči na miss Twiggy :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 omfg vudu gleda muška dupeta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 eto, mogli smo juce svi na boraniju, pa da se posle poodvaljujemo po kalisu, eto vam i kulturica i fensi i urbano i klosarski i mrak svuda:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 Pa što nisi zvao, mr We Should? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 jebiga, ja sam skontao da cu da idem relativno kasno...samo kazem da je to recimo mogla da bude kul akcija... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 mene je tako epski mrzelo da se iscimam da je to za anale. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 mene je tako epski mrzelo da se iscimam da je to za anale. lol gay...:) Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted May 17, 2008 Author Report Share Posted May 17, 2008 Eeee ql, we're getting somewhere... Ako je ovih 36 ljudi ozbiljno, mogla bi da se napravi manja zurka za pocetak.... Naravno bilo bi pozeljno da svako dovede nekoga sa strane, van RUR zajednice. Doveo bih ja dosta ljudi iz skole, a kapiram da svako ima sa strane barem troje koji bi dosli. Konsultovacu se sa Milosem oko prostora i DJeva, sutra kada se vratim u BG i pitacu Lakija kako bi sve to mogli da organizujemo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 Eeee ql, we're getting somewhere... Ako je ovih 36 ljudi ozbiljno, mogla bi da se napravi manja zurka za pocetak.... Naravno bilo bi pozeljno da svako dovede nekoga sa strane, van RUR zajednice. Doveo bih ja dosta ljudi iz skole, a kapiram da svako ima sa strane barem troje koji bi dosli. Konsultovacu se sa Milosem oko prostora i DJeva, sutra kada se vratim u BG i pitacu Lakija kako bi sve to mogli da organizujemo... Ne kradi ideje...ili barem prati tok razvijanja situacije... [:(!] Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 sutra kada se vratim u BG i pitacu Lakija kako bi sve to mogli da organizujemo... Sa nestrpljenjem ocekujem pitanja! ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 pa naravno da treba da dodju ljudi sa strane,a mi sa RUR-a imamo VIP SEPARE !!! :DD ajde ajde ovo da se napravi,bice super...ako treba neka pomoc,vikajte... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 Eo, dolazimo daki i ja ako bude! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 Ovako nešto je već bilo pre par godina, if I recall, bile su neke slike u slikama forumaša ili tako nešto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts