Corey Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 Uze mi rеč iz usta Ivane, 101 ftw, ni pančevac mu nije ravan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leeroy Jenkins Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 Niste vi videli sta je 306, 305, 304 i 308 to je HC :) Nemogu da se setim gde idu ti busevi... Surcin ? Bermudski trougao Vinca-Bolec-Lestane ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 Lol video sam ovo Jovana Bisex :D Inache,ima jedan chicha shto se mislim vozi 46com,stalno razveseljava narod svojom violinom,i peva uglavnom "Chicha drazo de je moje dete" :D mislim da znam tog lika,ali ja sam ga vidjao na Brdu... meni se desilo da se coveku pored mene peo mis uz nogavicu,a ja nisam smeo da pipnem tog baju da mu kazem, jer je bio neki hardcore smrdljivi cigan...mis se tako motao po njegovoj nogavici gore-dole,dok nije sisao,i vrata ga prikljestila i ubila... :DDD ^ovo je zaista istina :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 pa pazi, meni su nekako manje-vise bliske te prve cetiri linije koje si naveo, ne vidim toliku razliku za klasifikaciju:) 73 jeste malo periferijski, a kod 65 sam zapamtio samo da ulazi gomila dece, posto ima milion skola na relaciji. 95 mi je okej, uglavnom ljudi idu na posao, a 16 mi je isto okej (dok ne ode blizu poslednje, tu pocinje zezanje i vremeplov u devedesete):) a ovi sto sam nabrojao nisu prigradski, jesu malo periferijski, ali to je to:) a za ove 30x nisam ni cuo, mogu da zamislim te strahote:) brate, video sam tog lika sto svira, ali u 73, da, da, bas je svirao to ide kralj i pita de mu je sin, pa mu draza odgovara rofl:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 Ima neka bakuta koja se vozi 65icom od pijace na zelenjaku pa ka politici do pitaj-boga-gde, uvek vuche neke rumunija-style cegere pune povrca koje smrdi u pi*** materinu i 3puje da je jure drzavljani zemalja bivshe jugoslavije :D Kod politike prolazi neki mercedes lubenichar i vezan mu sto za krov, a iz gepeka viri neka stolica, a baba se dere EVO SU HRVATI!!!! KRADU I PLJACHKAJU!!!! PASMATERUPICKUBLABLABLALBA.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 Ja sam jednom iz kola video kako neki matori pipa neke srednjoskolke, u prepunom basu. Ne znam koja linija, u Ruzveltovoj valjda beshe... Zabava taj gsp, vidim ja. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted May 3, 2008 Author Report Share Posted May 3, 2008 ^brate sto mu nisi nalupao samare? jedva cekam da naletim na takvog Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 hehehe 108 je isto ftw :))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 95 mi je okej, uglavnom ljudi idu na posao nisi ušao uveče negde u dvajezdevetom, da vidiš borčance koji kreću u provod... horor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 Ja sam jednom jeo cips u autobusu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 ja sam jednom video da se kole vozi gradskim ^ ^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 me2, pomislio bih da mi se učinilo ali sam bio strejt to veče :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
showlik Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 (edited) mnogo serete vi prefinjeni ... jebeni srednji stalez pun kompleksa... Edited May 4, 2008 by showMiha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 wat? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 Actually, jedini koji je ovde srednji stalež po evropskim standardima je ovaj admin iznad. Eh tužna Srbijo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 da ne gresim dusu, moja reakcija je bila slicna kad sam otvorio topic, samo ne ovoliko emotivna...boli me kurac sto neko jede u basu al najskroznije:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 Ne...ne... Najgori su likovi koji idu ulicom i to rade :D e stvarno pizdim na to postala je masovna pojava da klinci shetaju po gradu/autobusu i pushtaju najskrnd narodnjake znači ima i treća srbija :) namerno nisam spominjao te hevi prigradske. mislim, sedi u 101 i ni pakao ti neće biti težak. ja nisam ni znala da taj bas postoji, de to ide? Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Q Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 Probajte nekad 18 do Medaka da vidite kakvih tmao likova ima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 iso sam osamnaesticom, al nikad u mordor:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 Kad smo kod takvog hejta, najviše mrzim tramvaje koji se kreću Cara Dušana i 27. Marta.One babe i dede što ne mogu da dišu sa punim kesama luka i čega sve ne, samo što još prase ne nabace preko ramena guraju se i smrde toliko da jedva čekaš da izađeš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 citam ovaj topik i kontam da ste mnogo isfrustrirani .. opustite se, nabijte sluske u usi i ne konstatujte okolinu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 možda ako izmisle sluške za nos i način da prenesu zvuk!1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted May 4, 2008 Author Report Share Posted May 4, 2008 možda ako izmisle sluške za nos i način da prenesu zvuk!1 Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 možda ako izmisle sluške za nos i način da prenesu zvuk!1 Scientists suspect that LSD has it's greatest impact on that part of the brain which decodes and interprets sensory impulses... By paralizing or scrambling these sensory signals, patterns in the brain become flamboyant, twisted, unreal... Sometimes the user thinks he can smell or taste the sound of music Znachi zabodesh esid, slushke u nos i vozi! Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted May 5, 2008 Report Share Posted May 5, 2008 (edited) @Mohi: mnogo serete vi prefinjeni ... jebeni srednji stalez pun kompleksa... Edited May 5, 2008 by Savov Zdravov Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts