killYg0r Posted March 12, 2013 Author Report Share Posted March 12, 2013 topik je iz 2008.! a nisam siguran da ljudi, sem vikendom, sad imaju slobodnog vremena da odigraju full partiju bez da neko mora da ide :D @hd mode probao sam ovo ali mi se ne svidja kako deluje, vrlo moguce da je zbog toga sto mi je monitor 19'' pa mi deluje neproporcionalno. vise mi se cini da kad se igra u windowed modu grafika deluje bolja, iako je mali ekran, a i moze da se radi pored toga bilo sta! 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 12, 2013 Report Share Posted March 12, 2013 ko bre lupa kiliju minuse stalno ovde? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemi187 Posted March 12, 2013 Report Share Posted March 12, 2013 kako se vi konektujete?Ja i ortak probali preko tcp/ip ,preko gamerangera i nista.Nikako da se nadjemo.DA li je mozda problem zbog toga sto smo obojica iza rutera? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted March 12, 2013 Report Share Posted March 12, 2013 Koji vam je top skor u homm3? Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 12, 2013 Author Report Share Posted March 12, 2013 395 poena elbow room mapa, 31 dan. kapiram da moze preko 450 u nekom savrsenom scenariu "Base Score = 200 - (days+10)/(Towns+5) + 25 (if you defeated all enemies) + 25 (if you got the grail) Final Score = (Base Score)(Difficulty level map was played on) " ovo bi trebalo da je formula 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted March 12, 2013 Report Share Posted March 12, 2013 Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 12, 2013 Report Share Posted March 12, 2013 javio se mohi, zatvorite topic:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 14, 2013 Author Report Share Posted March 14, 2013 prva zrtva pala. ko ce sledeci 1vs1 :D! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted March 14, 2013 Report Share Posted March 14, 2013 Radic ima bolji skor.. :D Ja bih ladno potrosio prvi slobodan vikend da opicimo te H3 u hot seatu ili lanu, ali avaj, sad svi imamo neke obaveze picke materine. Ako nadjes vremena Moks, pozovi pa cemo se organizujemo nekako!Ko ti je bio zrtva Kili, cisto da znam kako se kotirate.. :] Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 14, 2013 Report Share Posted March 14, 2013 neki seljak iz zarkova Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted March 14, 2013 Report Share Posted March 14, 2013 Zarkovo puno seljaka, a ja uz to ne znam prebivaliste svih rurovaca.. :] Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 14, 2013 Author Report Share Posted March 14, 2013 vica, koji je imao 3x vise vojske iz nekog razloga od mene, sa time sto je mene usralo prvog meseca da nadjem kartografa pa sam mogao da pratim gde je :D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted March 14, 2013 Report Share Posted March 14, 2013 Random mapa?Koliko vam je trajala partija? Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 14, 2013 Report Share Posted March 14, 2013 kili cheeser Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted March 14, 2013 Report Share Posted March 14, 2013 Radic ima bolji skor.. :D Ja bih ladno potrosio prvi slobodan vikend da opicimo te H3 u hot seatu ili lanu, ali avaj, sad svi imamo neke obaveze picke materine. Ako nadjes vremena Moks, pozovi pa cemo se organizujemo nekako! Ko ti je bio zrtva Kili, cisto da znam kako se kotirate.. :] Realno igrali radic i ja sinoc, od kako smrdim ceo dan kuci nekako mi ponovo postalo zanimljivo :P Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 14, 2013 Author Report Share Posted March 14, 2013 @rami random M mapa zavrsili smo za 2 dana po tipa 2~h dnevno vica samo nije iskoristio sto je dobio town portal MG-u lvl4 inace bi me olomio :D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted March 15, 2013 Report Share Posted March 15, 2013 tportal je jedna od GG madjija, Neo nube!Mohi, to ti kazem. Ja igram ovih dana na poslu kad ga nema. Ne mogu ovaj vikend nista, al za sledeci sam game, pa ako se poklopimo! Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted March 15, 2013 Report Share Posted March 15, 2013 Pa ja sam razumeo da nije hteo da koristi tp jer smatra da je to chitovanje? Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 15, 2013 Report Share Posted March 15, 2013 chitovanje ili cheesovanje? :D btw, meni je malo glupo kad se igra zajebancije radi da se postuju sva ta turnirska pravila i izbacuju spelovi/heroji...pikamo pa kad koga usere, tako je zanimljivije:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 15, 2013 Author Report Share Posted March 15, 2013 Hhhhhh KZV o/ @dule pa jbg ili svi idemo random pa sta bude ili se izbacuju heroji sa pocetnim level 4 spellovima, logistikom (sir mulich!) i diplomatijom. a citao sam i da je ceo conflux zabranjen tako su igrali ljudi na onim online ligama godinama a i tacno je da su neki previse bolji u odnosu na ostale samom pojavom 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 15, 2013 Report Share Posted March 15, 2013 наравно да је Конфлукс забрањен, па оно стварно нема смисла. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted March 15, 2013 Report Share Posted March 15, 2013 Kili nobino sir mullich nema logistiku! Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted March 15, 2013 Report Share Posted March 15, 2013 bese unit speed? A unit speed doprinosi overall movementu heroja, bese tu neka formula? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 15, 2013 Report Share Posted March 15, 2013 јунит спид ограничава мувмент хероја, војска се креће брзином најспорије јединице, на коју се (не знам сад којом формулом) додаје мувмент хероја. нека ме неко исправи ако грешим.логистика повећава мувмент хероја, заборавих који проценат (25%, па 50% па 100% ваљда). имамо и патфајндинг, он је за раф терен. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted March 15, 2013 Report Share Posted March 15, 2013 (edited) plus svaka jedinica (ili heroj?) ima svoj natural terrain za koji ne vaze rough terrain penali, al se ne secam kako je ako imas raznorodne jedinice edit: evo ga http://www.heroesofm.../movement.shtml jebote sad sam se opet nalozio da igram ovo :) Edited March 15, 2013 by тrooпer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts