K0baya Posted March 10, 2013 Report Share Posted March 10, 2013 Fuuu, Killy...Mora sad da se instalira HOMM. -.- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 10, 2013 Report Share Posted March 10, 2013 Zato skupljaj pare da nadogradiš kompjuter pk nemate pojma. nekropola je majka i otac. uzmem onda Tanta i doviđela sine pozdravi doma. i vidomina, tamika i vokial!:) Momci, što toliko numete? Rampart Pesma i Mohi HOMM3. rampart i kyrrie su mi omiljeni, al jebes logistiku kad ti dodje neko sa milion skeletona:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted March 10, 2013 Report Share Posted March 10, 2013 For the Dungeon! Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrHe Posted March 10, 2013 Report Share Posted March 10, 2013 +1 za nekro Quote mrf... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted March 10, 2013 Report Share Posted March 10, 2013 Rampart je najbolji, Necro je jak ko zemlja, Conflux je gay, ali je zato Castle jednostavno imba op najjaci. Jbg, Loynis i Sir Mulich su najbolji heroji a castle jedinice su jednostavno prejake :). Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 10, 2013 Author Report Share Posted March 10, 2013 upravo igram xl mapu sa rampartom i jedino je realno da svaki zajebaniji fajt prezive samo patuljci i drvece koje kad se dogega do nekoga ide root u mesto pa onda malj u glavu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 10, 2013 Report Share Posted March 10, 2013 samo u glavu...ja uzeo da igram xl mapu sa confluxom malo, ono nije normalno koliko su imba, pocistio sam celu mapu za jedno popodne:) Rampart je najbolji, Necro je jak ko zemlja, Conflux je gay, ali je zato Castle jednostavno imba op najjaci. Jbg, Loynis i Sir Mulich su najbolji heroji a castle jedinice su jednostavno prejake :). mullich je zabranjen! al zato lyonis sa prayerom izuva:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted March 10, 2013 Report Share Posted March 10, 2013 Lyonis one love <3 ali samo sa Water magic na expert! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nT.Shark Posted March 10, 2013 Report Share Posted March 10, 2013 (edited) peglate WoG 3.56f? //tazar. fortress. Edited March 10, 2013 by nT.Shark Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 10, 2013 Report Share Posted March 10, 2013 jao da i tazar i armor kao spec izuva:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 10, 2013 Author Report Share Posted March 10, 2013 pravila kazu da nema heroja sa level 4 pocetnim spellovima, kao ni logistike i diplomatije o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nT.Shark Posted March 10, 2013 Report Share Posted March 10, 2013 pravila kazu da nema heroja sa level 4 pocetnim spellovima, kao ni logistike i diplomatije o loynis duva sa 1-in-10-chance free prayerom? :) mozda neki geon sa dungeonom. eagle eye je zapravo korisan skil cak i u vanili. //enihauz, ako peglate WoG i imate neku frku oko setapovanja.... radio sam na tom projektu, mogu da pripomognem sa trablshutingom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 10, 2013 Author Report Share Posted March 10, 2013 poceo sam jutros, xl mapa ispala su mi jaja dok nisam dobio town portal i expert earth ravno 350 poena na kraju :( a kraljica level je bio! 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted March 10, 2013 Report Share Posted March 10, 2013 nikad nisam umeo da dobro kombinujem jedinice iz 2 ili vise gradova :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 11, 2013 Report Share Posted March 11, 2013 kyrre drugarica stara...evo ja se danas malo zajebavao sa confluxom:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted March 11, 2013 Report Share Posted March 11, 2013 Tjah, ja sam ovo presto da igram kad mi je uspelo da pobedim sa Infernom, random heroj, XL mapa sa podzemljem, protiv 7 kompova u alijansi na impossibru. Al sad nekako dobijam zelju da potegnem ovo iz naftalina... :) Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 11, 2013 Report Share Posted March 11, 2013 врхунска игра. врхунска. :) мислим да је комбо Тант-вампири ипак бруталан. не мо'ш их убити, јебига, ни да имаш НР неколико пута више... па дред најтови, дабл демиџ, па још кад их какне потковица.... ејџинг код змајева. пасивна болест од зомбија. свака јединица има пасивну магију, јебига. црпљење мане убија на почетку...па ја мислим да једно 7 година нисам укључио ХОММ3. играо сам четворку и петицу, и заборавих сад, где оно нагруваш хероја па ти не треба ни војска, ударцем убијаш 50 змајева, до курца са игром. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted March 11, 2013 Report Share Posted March 11, 2013 To je cetvorka, seme joj se zatrlo. Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted March 11, 2013 Report Share Posted March 11, 2013 (edited) ne verujem... ja sam heroje igrao jos kao klinac i pre par dana/nedelja sam poceo da se igram ponovo, sam protiv compa... kad malo skapiram taktike u mp, cisto da bih pruzio iole nekakav otpor... racunajte na mene :) ne bi bilo lose da me ubacite u neku grupu pa da malo pojasnite mozda i neki sharescreen partije itd.. btw.. na gamerangeru ima stalno puno servera i igra radi fino, ja sam probao sa drugarom Edited March 11, 2013 by E jebes baku Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
kblo11c Posted March 11, 2013 Report Share Posted March 11, 2013 Jel ima nesto od ovog peglanja ? I dalje vazi ovaj link sa prve strane sa tom verzijom ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted March 11, 2013 Report Share Posted March 11, 2013 btw.. jel koristite hd mod ? Ja sam ga stavio pre par dana i svidja mi se, samo ne znam da li svi treba da ga imaju da bi igrali u lanu Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 11, 2013 Report Share Posted March 11, 2013 Tjah, ja sam ovo presto da igram kad mi je uspelo da pobedim sa Infernom, random heroj, XL mapa sa podzemljem, protiv 7 kompova u alijansi na impossibru. Al sad nekako dobijam zelju da potegnem ovo iz naftalina... :) isto to, samo ja igram WOG bez ucitavanja save-ova, dakle die hard mod instaliracu sve pa pikamo kada god zelite Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 11, 2013 Report Share Posted March 11, 2013 PAE BRE, kili i ja vs ostatka sveta! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemi187 Posted March 11, 2013 Report Share Posted March 11, 2013 preko cega igrate mp i koje verzije heroja koristite? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 11, 2013 Report Share Posted March 11, 2013 ma gde cemo da igramo, nema nista od toga, 10 puta smo se dogovarali i nista nije bilo:( ja pikam ove homm3 complete sto smo kili i ja skinuli, ima sod, ab, wog i sve:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts