Dule_smor Posted March 31, 2013 Report Share Posted March 31, 2013 zavisi od mape, a ako te usere dd/fly sa logistics herojem stizes po celoj mapi za dva kruga...okacicu skrin kad zavrsim ovu sa gunnarom:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 1, 2013 Report Share Posted April 1, 2013 PHAE BRE LOMI! a moze i ovako:) inace random xl mapa, 200%, 1v7 allied (ovoga puta je radilo kako treba), no water, underground, bilo je milion artefakta, skor na kraju 432 valjda:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nT.Shark Posted April 1, 2013 Report Share Posted April 1, 2013 vidim igras sa "heroes gain artefacts on each level" ;) ali 'zamak' heroj koji ima legiju i titans thunder... cenim tu je i neki 'learning objects can be revisited each month" :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 1, 2013 Report Share Posted April 1, 2013 nemam pojma sta si rekao sad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 1, 2013 Report Share Posted April 1, 2013 misli da si igrao WOG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 1, 2013 Report Share Posted April 1, 2013 ah, nije wogified mapa, ne radi mi to iz nekog razloga, a i ne verujem da bi mi bilo nesto zanimljivo...obican xxl, bez vode, sa podzemljem i milion artefakta:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted April 1, 2013 Report Share Posted April 1, 2013 Malo drami.. :) Realno, sasvim je moguce da nabuca heroju statse na vecoj mapi, ako svrati u sve kucice za ucenje, sto ja recimo ne radim posto jurim sto manje poteza pa nemam vremena da se zajebavam sa tim pikanterijama. I sasvim je moguce da navata sve te artefakte, sto po mapi, sto po trgovcima artefakata kojih na random mapama ima dovoljno. Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 1, 2013 Report Share Posted April 1, 2013 tako je, ja volim da se zajebavam na kraju i obidjem sve na mapi i nabudzim heroja maksimalno...zato mi i skor nije neki verovatno posto partija onda traje 6 meseci:) mada primetio sam da na skoro istoj mapi, sa istim settingsima koja je zavrsena za otprilike isto vreme dobijem isti skor kad igram 1v7 allied i 1v7 ffa, who was phone? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted April 1, 2013 Report Share Posted April 1, 2013 (edited) I meni se tako cinilo, a onda sam odigrao par 1vs7 u savezu i dobio 488 i 492 skor. Mada su obe dobijene u do 90 poteza pa je moguce da taj broj poteza drasticno povecava skor. Edited April 1, 2013 by Ramirez Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 1, 2013 Report Share Posted April 1, 2013 verovatno onda vreme dosta utice, kacio je neko onu formulu za skor, mrzi me da trazim sad:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted April 1, 2013 Report Share Posted April 1, 2013 Shto manje dana to veci skor. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
micairvas Posted April 6, 2013 Report Share Posted April 6, 2013 Jao bre Heroji, igrao sam turnire heroes 2 pre 15 godina, bilo bi dobro prisetiti se. Jel vas ima da igrate ovo, sutra cu da skinem, pa se nadam da cemo odigrati koju partiju :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted April 10, 2013 Report Share Posted April 10, 2013 Igrao sam malo i ja heroje ponovo, ali imam večiti problem da završim partiju - kada jednom skontam da sam jak i da gazim, plus je tu Expert earth/town portal, ili neki logistika/fly/dimension door, smorim se, i ne mogu da se nateram da dovršim kompove... Počela i meni jedna partija sa lvl 10 herojem. Takođe, jedna random velika mapa mi je počela sa 3 conflux-a :-) Naravno, nisam igrao, nije mi bilo fazon, a i mrzim conflux... Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted April 16, 2013 Report Share Posted April 16, 2013 Ja tek sada vidim topic :O :O. Gledam screenshotove, kakve vi mape igrate jebote i koliko dugo traju partije :D Igrao bih i ja, jel ima neki termin ili se ovde dogovara :S Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 16, 2013 Report Share Posted April 16, 2013 mozemo da odigramo Longley danas i sutra ne mogu sigurno najbolje za vikend mozda vazi i za ostale :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 16, 2013 Report Share Posted April 16, 2013 Ja tek sada vidim topic :O :O. Gledam screenshotove, kakve vi mape igrate jebote i koliko dugo traju partije :D Igrao bih i ja, jel ima neki termin ili se ovde dogovara :S samo xl, 200%, 6 meseci :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted April 16, 2013 Report Share Posted April 16, 2013 Ајде да пробам да питам, ваљда неће глава да ми падне :) Како успевате да играте на 200% противу више компјутера? Још на рендом мапама. Мене рутински убије лик који искочи кроз портал са војском која је 2 пута моја :/ Има ли неки хинт, или нека тактика за почетак без ресурса? Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 16, 2013 Report Share Posted April 16, 2013 pa i ja sam mislio da je nemoguce 1v7 allied dok nisam probao...treba imati i malo srece doduse sa mapom i resursima na njoj...ali uglavnom je taktika da sjebes brzo najblizeg kompa i onda se malo stekas dok ti ne uleti neki dd/fly/town portal ili nesto kul iz dragon utopia/pandora's box...posle je samo pitanje vremena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted April 16, 2013 Report Share Posted April 16, 2013 Ја сам пробао да играм и мапе које долазе уз игру, на 200%. Додуше small мапе :) Оперу ме само тако. Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted April 16, 2013 Report Share Posted April 16, 2013 (edited) mozemo da odigramo Longley danas i sutra ne mogu sigurno najbolje za vikend mozda vazi i za ostale :) Ja ne mogu nista da obecam sto se vremena i termina tice, jer mi je radno vreme "kolko ima posla" a samim tim i slobodno vreme, ali zelja je tu. Recimo da mi je nedelja popodne slobodan termin, al pocelo i ovo lepo vreme pa i to nije sigurno. A cele zime se raspadao i bio slobodan za gaming :S Mislim da sam slabiji player od ekipe sa topika, ali videcemo, a i svakako sam uvek vise voleo da nisam u ulozi favorita :). Uglavnom, gejmujemo o/ samo xl, 200%, 6 meseci :D In game mape ili random mape? Kada igram sa ortacima, igramo random mape, velicina L, bez podzemlja, bez vode, strong monsters, najveca tezina, radnom zamak i heroj, artifakt za pocetak. edit: Mislim to su neka nasa pravila koja su se oformila nekako sama od sebe dok smo igrali. Edited April 16, 2013 by LongIey Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 16, 2013 Report Share Posted April 16, 2013 sve je stvar dogovora uglavnom se formiraju slicna interna pravila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 16, 2013 Report Share Posted April 16, 2013 In game mape ili random mape? random, in game su sranje uglavnom:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 16, 2013 Report Share Posted April 16, 2013 postoje random map generatori koji su dosta bolji od obicnog map generatora stvaraju se balansirane zone za svakog igraca, pa nema onih retardiranih zilion teleportova, malih isprepletanih zona i sl. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 16, 2013 Report Share Posted April 16, 2013 al verovatno nema ni pandora sa dd-om :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted April 16, 2013 Report Share Posted April 16, 2013 postoje random map generatori koji su dosta bolji od obicnog map generatora stvaraju se balansirane zone za svakog igraca, pa nema onih retardiranih zilion teleportova, malih isprepletanih zona i sl. Кад си већ поменуо имао би моју вечну захвалност ако би поделио један самном и овом заједницом. :) Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts