gruja Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 Ae vidim da je vec pocela prica,ko ce gde,spominje se i Bela crkva itd itd. Pa eto,voleo bih svako da iznese ako ide,gde ide i zasto... Ja ne znam da li cu ove godine ici bilo kuda,u nekom sam tripu da raspizdim gajbi rostilj i da ustedim koji dinar a i istovremeno da iskoristim praznu gajbu. A inace Bela Crkva je kul skroz,ima kao glavno jezero i Vracevgajsko,i na jednom i drugom ima kamp,samo sto ja na ovom drugom nikad nisam bio tako da ne znam zapravo kako je.Na glavnom je plaza sredjena sa jedne strane,ima i skakaonica itd itd,a sa druge strane je kamp,a tamo ima lijana koja je imba :)) Pesak tj. deliblatsku pescharu ne bih preporucivao,osim ako nemate izmedju 14 i 16 godina,posto tamo dominira to godiste,to je bukvalno najezda klinaca iz Panceva,a i nema gde da se kupa,nema ni kamp koliko ja znam,nego ono,ispod kog drveta vam se svidi tu grunete sator :) Srebrno jezero je tradicionalno kul za prvi maj,jezero je imba,kamp je kul sredjen,jedino sto nema nesto puno ljudi (tj. u poredjenju sa peskom i Belom Crkvom) E sad,ako neko zna isto neko mesto gde je do jaja za prvomajski uranak,nek preporuchi :) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 (edited) Nigde ko i prosle, iako sam uvek za sve akcije hrane i alkoholisanja i zena, prvi maj je praznik koji ne podnosim (kontam jedini u drzavi), uvek je na kraju bilo neko sranje, onda celo to njakanje sa rostiljem u 7 ujutru put pod noge, aaaaa, pa dok dodjem na odrediste, dok nadjem mesto, dok zalozim vatru, dok ribe prestanu da seru zbog KRPELJA, STRSLJENOVA, onda vrucina, posle kisa, zlo, zlo Edited April 23, 2008 by Longleyy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 uvek mora padne neko sranje sto mi izrazito ide n kurac jer su akteri retardi sisli sa obliznjih grana/brda .... Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 Nigde ko i prosle, iako sam uvek za sve akcije hrane i alkoholisanja i zena, prvi maj je praznik koji ne podnosim (kontam jedini u drzavi), uvek je na kraju bilo neko sranje, onda celo to njakanje sa rostiljem u 7 ujutru put pod noge, aaaaa, pa dok dodjem na odrediste, dok nadjem mesto, dok zalozim vatru, dok ribe prestanu da seru zbog KRPELJA, STRSLJENOVA, onda vrucina, posle kisa, zlo, zlo slazem se, i jos na sve to dodas guzvu i malog cigu koji ti trazi ćevap za poneti :D I jos smo mu i dali ćevap na kraju ali on ne bio cigan da nije tražio i "za sestru" :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 Verovatno na Avalu :) Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpo Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 na dunav u shumu Quote potreban shalter za rad na devojci!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 ko to pricha o beloj crkvi? kontam da tju ja biti u blizini taj dan :]] Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 Kontam nadji ribu gari! Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 od par poziva i eventualnih varijanti, isto sam se odlucio za @home akcijanje, posto sam sjeban finansijski skroz... Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 porodichni stiljro u najavi...vrat, bataci i alergija - deadly combo =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 na kosmaj najverovatnije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 (edited) ... Edited November 25, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 slazem se, i jos na sve to dodas guzvu i malog cigu koji ti trazi ćevap za poneti :D I jos smo mu i dali ćevap na kraju ali on ne bio cigan da nije tražio i "za sestru" :D kili ima sestru? :O Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 ekipica oko nas 10-tak idemo da raspalimo rostilj a gde i zasto to je vec manje vazno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 jbg nemam devojku inache bih zapalio negde na naku planinu u neku zabit da pobegnem od svakodnavnice... ovako u najavi opet neko alkoholisanje sa masnom dimljenom pologom :| ... a gde? nemam pojma... krsh nekih varijantica al nista konkretno... u glavnom burenca hajnekena su spremna, rezervoar pun... bice negde nesto... inace da uvek slavim prvi maj uvek je pala kisha, nikad nismo bili smoreni... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 ukoliko ne budem radio, palim na dunav, ortak ima sojenicu preko puta lida ^_^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 Meni je roždenden, tako da ću verovatno da odem u selo i da se razvalim.. same shit every year :D Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
pUNyZ Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 ja nazalost idem na neki put al se vracam treceg i onda pravac kosutnjak nocno rostiljanje:) Quote edesi.org :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 kontam da odradim neki jednodnevni izlet po srbiji, ne mora baš za prvi maj, tu negde u okolini. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 trebalo na zlatibor, ali se najverovatnije izjalovilo pa cu sad da kujem sledeci plan Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 Ne idem nigde. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 Dunav. Dan prvi - prase. Dan drugi - paprikash od taurena. Za dalje i ne planiram - ne'm pojma dal tju da prezivim :)) Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 Poslednjih 5-6 godina odem za Ohrid na 3-4-5 dana, ove godine nista od toga, jedan drugar nema pare, drugi nema pasos :/ Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 Na posao... Zato sto radim u jebenoj kablovskoj i zato shto za nas praznici ne postoje... Quote Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 Sedim kod kuce i slavim drugi rodjendan :) Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts