WickedWitchOfTheWest Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 chestitamo!!! mislim da se sulja cepa ocu, ali... ako sutra vidite moju sliku na naslovnoj strani dnevne stampe, znacete da sam ubila komsiju... Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 (edited) Josh jedno u nizu predavanja. Ovo je na srecu zapanjujutje dobro proshlo, tako da sam prilichno zadovoljan i pored jebenog umora :( Edited May 13, 2008 by -protA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 opala, živeli, striko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 rikno mi stric od srchke jutros, i izgleda da nemaju gde da ga sahrane. sva groblja puna jbte. chak i ova po obodima bg-a :o zvuchatju surovo, ali kad vetj netje kremaciju, nek se pate. zadrti ljudi, nestanite... e da, danas sam skapirao da sam alergichan na neki polen valjda. ceo dan kijem, popizdeo sam. shta ono ti kole preporuchujesh za te alergije? unos nekih vitamina vishe? Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 idemo strikotrone :) dosao sa posla, malo se zadrzao, pa malo guzvica al eto me, idem da jedem i malo da odmaram Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 juhu u cetvrtak se pali na menadzerijadu :D ha 5 dana izdrkavanja ! ha zivote lep li si :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknwn Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 (edited) @ rami klaritin hasaj @ strikotronisanje hvala momci Edited May 13, 2008 by Govnotron . Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 (edited) not tajm for džouks... Edited May 13, 2008 by voodoo_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 rikno mi stric od srchke jutros, i izgleda da nemaju gde da ga sahrane. sva groblja puna jbte. chak i ova po obodima bg-a :o zvuchatju surovo, ali kad vetj netje kremaciju, nek se pate. zadrti ljudi, nestanite... e da, danas sam skapirao da sam alergichan na neki polen valjda. ceo dan kijem, popizdeo sam. shta ono ti kole preporuchujesh za te alergije? unos nekih vitamina vishe? saucheshtje :/ tek si danas skapirao :) ? rinasek. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 pocinjem da se treznim xD don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 kada sam se jutros, u stvari to je lazh,...kada sam se danas oko 1 probudio, bilo mi je bash loshe, kao da sam prethodne noci meshao pitja a sto nije bio slucaj, a josh mi je i bubnjilo u desnom uhu. Onda sam izasao napolje, prosetao se po ovom selu i sad mi je mega lepo. josh me i krenulo, dobio sam novu poslovnu ulaznu liniju. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 rami saucheshtje, mada stvarno mislim da ne bi trebao da hejtujesh rodbinu u takvim trenutku, ono, chovek zasluzhuje da bude sahranjen kako zheli... @ alergije - presing ili rinasek su oldskul antihistaminici, oni izazivaju pospanost. klaritin je noviji i ima manje nusefekte, probaj prvo to, ako ne radi posao predji na nesto jache = kortikosteroidi (becloforte + flixonase) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 Najzad nadjoh vremena da odem da se oshisham \o/ ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 imam zilion stvari za prekosutra i nista za sutra i mrzi me da ih radim:) konacno sam snimio vokal s kojim smaram vec mesec dana otprilike, danas da se umiksuje sve i vuhuu:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 Don't forget da okačiš kad završiš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 Nakon mnooogoooo godina, otisao (bajsom) do 11 aprila i odigrao 3 * basket (2vs2). Sad ne znam od umora i vrtoglavice dal su me ovo komarci izujedali ili imam alergijske reakcije na ove epic napore :( made, s vedrije strane nit sam pao sa bajsa, nit sam slomio koleno, nit su mi se svi smejali. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 Don't forget da okačiš kad završiš. aj vount forget, al tek kad uradim jos par komada cu da krenem da kacim, napravio sam zaokret u muzici, pa mi glupo sad da okacim dvaes matorih stvari i jednu novu koja veze nema s njima, nego bih samo par novih:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknwn Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 kortikosteroidi (becloforte + flixonase) de me nadje :S malopre sam se bas zajebavao na svoj racun, kortikosteroid man. flixonase, becloforte, elocom :P . Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 pomalo je uzasno kada se neki ljudi toliko razumeju u lekove... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 sti odlepio nesto u poslednje vreme? much anger i sense in you -_- ma znam pricu tog dela porodice. kada izhejtujem, imam razlog koga vi koji ne znate pricu niste svesni. al dobro, not the time and place mozda... tek si danas skapirao :) ? rinasek. pa do sada nisam bio alergican... kakvo crno kijanje i curenje nosa dok ne krenu oci da me peku :[[ Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aniblas666 Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 rikno mi stric od srchke jutros, i izgleda da nemaju gde da ga sahrane. sva groblja puna jbte. chak i ova po obodima bg-a :o zvuchatju surovo, ali kad vetj netje kremaciju, nek se pate. zadrti ljudi, nestanite... e da, danas sam skapirao da sam alergichan na neki polen valjda. ceo dan kijem, popizdeo sam. shta ono ti kole preporuchujesh za te alergije? unos nekih vitamina vishe? ajde dobro za strica mozda je bio stariji covek...... ma cuti ovo za alergene zato sto sam ja veoma kasno provalio da sam alergican na konje......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 ja lepo kazem da je rami nesto odlemio :) btw sto se tice polena, moj brat je previse alergican, ne moze da dise... primao je mesecima svake ned po dve vakcine i kljuka se nekim francuskim lekovima i sad mora da napravi pauzu od dve ned i vec posle tri dana mu je bas lose :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 @Rami: Sauchesce. Nisam bio danas u skoli jbt ceo dan za WoWom. Boli me glava... Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 skinite mi se bre sa tim odlepom :] mozak mi je procureo na nos od ove alergije, radio sam po najgorem suncu, na loakciji izmedju cigan-male i azotare u pancevu, i onda me je, niko drugi nego portir u zgradi, obavestio za strica. i sad mi se sve vreme jede slatko, a nemam nista gajbi izgleda... sugar level droping, alert alert! :[ Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 A mrzi te da protegnes noge do prodavnice... Ionako je super vreme, svez vazduh. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts