Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Dobro jutro...danas malo duže spavanje bilo....:)

@Kole

Što ne odeš kod neimenovanog neimara i zamoliš ga da svoje neimarije neimaruje u vreme za neimarovanje? Odnosno, posle 10 i ne između 2 i 5!

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

I ja sam bila na Karmini Burani... previse ljudi i previse "kulturnih" zena koje cokcu cim neko kaze A a ovamo aplaudiraju izmedju numera... inace, sve ostalo je bilo super!! pa i onaj bis sa O fortuna !!! pa posle toga jos i sarajevski cevapi!!! :) ih kakvo vece :) videh i Kojota al me je mrzelo da odem da se javim...

Edited by Marinica

I ja sam bila na Karmini Burani... previse ljudi i previse "kulturnih" zena koje cokcu cim neko kaze A a ovamo aplaudiraju izmedju numera... inace, sve ostalo je bilo super!! pa i onaj bis sa O fortuna !!! pa posle toga jos i sarajevski cevapi!!! :) ih kakvo vece :) videh i Kojota al me je mrzelo da odem da se javim...

lol....Ja sam bio sa Koyotom....a, sreli smo i Jovanu....

Edited by absolute

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

Ubili me u pojam dok su me nasli na spisku posto moja zgrada nije dobila ni 1 glasacki listic...

valjda je bio pijan postar ili stavec...

Zavrsih i to chudo a sad da overavam anime \o/

Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents?

"He was the perfect son" or "She was the perfect daughter."

"Such a tragic accident they were the perfect family."

"They died together, the perfect couple till the end."

Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife.

Kind of makes me immortal.

citam vesti, i umesto parlamentarni, procitam "planetarni izbori" lul.

trazio sam teglu da metem kafu koju sam doneo iz becha, i slucajno nasao teglu moke, koji bingo :D sad lochem kao alavo djubre, vrhunska je. ustao sam danas u 2, koje jebeno gubljenje vremena. juce radio, danas ustao u 2, sutra ujutru opet posao, izem ti zivot. trebalo bi na bajs, ali me mrzi da menjam sediste, iskrivila mi se sipka. meni i bajs od titanijuma da naprave ne bi pomoglo :P

nego, jel zna neko, valja li filter kafa kad se spremi kao turska?

.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...