LESkOpoz Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 dobro jutro! idem na turnir,pa da glasam,pa na Adu...uzivanacija... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 svarno prelepo jutro, no u mojoj kutji se majstori od zore...veselo =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 Dobro jutro...danas malo duže spavanje bilo....:) @Kole Što ne odeš kod neimenovanog neimara i zamoliš ga da svoje neimarije neimaruje u vreme za neimarovanje? Odnosno, posle 10 i ne između 2 i 5! QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 sad ustao, jedem plazmu Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 (edited) I ja sam bila na Karmini Burani... previse ljudi i previse "kulturnih" zena koje cokcu cim neko kaze A a ovamo aplaudiraju izmedju numera... inace, sve ostalo je bilo super!! pa i onaj bis sa O fortuna !!! pa posle toga jos i sarajevski cevapi!!! :) ih kakvo vece :) videh i Kojota al me je mrzelo da odem da se javim... Edited May 11, 2008 by Marinica Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 Zao mi bi sto nisam bio sinoc na Morandiju, a mog'o sam za dz. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 ja razmisljam da odem, al me mrzi do jaja :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 ko kuvana noga sam, al josh uvek u sebi vrishtim od smeha zbog sinotjnjeg karambula :) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 (edited) I ja sam bila na Karmini Burani... previse ljudi i previse "kulturnih" zena koje cokcu cim neko kaze A a ovamo aplaudiraju izmedju numera... inace, sve ostalo je bilo super!! pa i onaj bis sa O fortuna !!! pa posle toga jos i sarajevski cevapi!!! :) ih kakvo vece :) videh i Kojota al me je mrzelo da odem da se javim... lol....Ja sam bio sa Koyotom....a, sreli smo i Jovanu.... Edited May 11, 2008 by absolute QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 njah... kad sam ga videla, bio je skroz pozadi i kao, javicu se kad pocne da se razilazi guzva... kad sam ja krenula ka tamo, okrenem se, njemu glava viri iz guzve skroz napred... i onda sam batalila Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 Bio na pripremama,pa glasao,i sad gajbi uchenje,bleja...:S vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 Ubili me u pojam dok su me nasli na spisku posto moja zgrada nije dobila ni 1 glasacki listic... valjda je bio pijan postar ili stavec... Zavrsih i to chudo a sad da overavam anime \o/ Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 eh nemanja druzhe, neimenovani neimar sam ja =o))) zavrshio sa krechenjem (za danas) i'm se sredim i odem napolje, greota da propadne 'vako lep dan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 bio i ja na boraniji, meni bilo kul, spoj kulturnog eventa sa klosarenjem po parkovima, de ces vise! brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknwn Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 koja noc, oprao sam. i njih, i sebe :P . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 odradio prepodnevnu smenu.. sad cu da se komiram do 6, pa kafa budjenje i u 7.5 natrag na izborno mesto, valja brojati listice u 8 :] laku noc Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 Zao mi bi sto nisam bio sinoc na Morandiju, a mog'o sam za dz. how ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 sutra poslednja dva ispita i letoooo :]]] Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 odo napolje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 a da ! sinoc je na Povetarcu bilo fantasticno ! ! ! :) mnogo mi se svidja ta cela atmosfera kao da sam kod najboljeg druga na rodjendanu :) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 ispunio sam gradjansku duznost olol brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknwn Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 citam vesti, i umesto parlamentarni, procitam "planetarni izbori" lul. trazio sam teglu da metem kafu koju sam doneo iz becha, i slucajno nasao teglu moke, koji bingo :D sad lochem kao alavo djubre, vrhunska je. ustao sam danas u 2, koje jebeno gubljenje vremena. juce radio, danas ustao u 2, sutra ujutru opet posao, izem ti zivot. trebalo bi na bajs, ali me mrzi da menjam sediste, iskrivila mi se sipka. meni i bajs od titanijuma da naprave ne bi pomoglo :P nego, jel zna neko, valja li filter kafa kad se spremi kao turska? . Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 ne valja You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 ne valja za tebe chicha gorio, za kruka bi mozhda bila prava stvar. da ga vrati u zhivot malo :p Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts