pilauda Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 naspavao sam se, jedem plazme i prckam po netu, pa na bajs Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknwn Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 sa jedne strane "loshe su nam ulice", a sa druge "ne trebaju nikome mountain gume za grad" ;o)) srbija, zemlja kontradiktornosti :) razmisljam se da vratim krampache na gume, smara me vise da mi pucaju slick, a ulicom ne smem da vozim, pokupice me neki retard. inace, evo me na poslu, do 4 sam sedeo gajbi i spremao muziku za vecerasnju tezgu, raspadam se, imam jos da radim dok dodjem, a u busu do tamo moram da pisem tekst za rush, omg, hocu li imati mira bar malo . Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 (edited) spremam se za kuglanje da derem ove pacere;)) Edited May 10, 2008 by Urgh No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 Kasnim malo na kuglanje....uleteo mi neki sastanak u 1:30 :((( *&Y^$%$#$^%* [:(] [:(] QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 prvo ti je uleteo sastanak, a onda ce ti uleteti nesto gore...nesto gore ;o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 Ko jos dolazi na keglanje :) ? Thats the spirit Urgh ! Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 nije to spirit, ja stvarno dolazim da vas derem:)) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 Samo nemoj da mi uzimas 7. kuglu ako smo jedan do drugog :) Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 danas napadam 150 averge, naravno to ej samo teorija, sve ispod 130 cu smatrati kao losh dan:)) ne iskljuchujem opciju ni da sakujem za sva vremena poshto sam izgovorio sve ovo:)) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 Oh no, ti si jos jedan od matoraca koji ce doci, nema nikog <20 godina :( Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 Nocas do 3 nas 11 rnjalo po Kraljevu. Bleja za medalju, nisam se proveo tako dugo vremena! \o/ Ishli vozom, parkirao kola na zeleznichkoj i neki kloshar(jebem mu dete mrtvo) mi otkinuo znak mechke. Ispizdeo sam za medalju, mislim da bih mogao da ga shutiram u glavu pola sata i da mi ne bude dovoljno. Govna jedna retardirana!/hate Elem, probudio me ortak, treba da dodje da mu kucam maturski, oduzice se do predveche sigurno. ;\ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 Oh no, ti si jos jedan od matoraca koji ce doci, nema nikog <20 godina :( Pa, ne deli se tamo Chokolino besplatno... @Kole sta oces mi dovedes exw da me opet j*... @Margi avg 150....impressive, most impressive.... QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 Ceo zhivot mi je jedan veliki maler ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 sad dosho sa ekonomskog... koja seljanija jbte. :S vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 (edited) nema nikog <20 godina :( pa to i jeste za nas matore, vi deca, treba da igrate fudbal, basket, sve ono shto smo mi radili kad smo imali 16:)) Edited May 10, 2008 by Urgh No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 Pa Nemanja ima 30 godina, pa opet igra basket redovno... I ja imam 17, a ne 16 :) Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 ^ stvarno velika razlika :))) trebalo bi da pisem neki seminarski za ponedeljak ali bas me mrzi i imam jos dosta stvari da odradim... a samo razmisljam o tome kako bi bilo super da na ovo leto odem na neku veliku turu bajsem sa shatorom i tako :) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 uff, vruce prasece pecenje+ajvar+mlad luk+jagode, eh to je zivot:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 a samo razmisljam o tome kako bi bilo super da na ovo leto odem na neku veliku turu bajsem sa shatorom i tako :) A što sa Shatorom zaboga? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 ијаој. синоћ сам се код другара на рођендану ис-пре-ки-да-о. било је мегастично, упознао сам неке нове људе... још сам на сејф моду. уф. вечерас рилоудед. \o/ MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 jebem ti unutrashnji sat koji me automatski probudi u jedno vreme bez obzira kad sam zakuntao. budio sam 3x da bih nastavio da kuntam .. sad samo da vidim gde je levo pa da nastavimo ovaj dan :) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 jebem ti unutrashnji sat koji me automatski probudi u jedno vreme bez obzira kad sam zakuntao. Same here :( Legnem u 3 = probudim se u 8 Legnem u 22:00 = probudim se u 8 T.T Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 TAI RAD!!! (ne, stvarno, uzasno je ) Bio u teretani, sad palim na engleski, vraticu se kuci mrtav... Btw, da ne bude da spamujem: klik Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 (edited) In this article, you'll learn, among other things, why master pianists only practice one hour a day (the ten-hours-a-day practice is a myth), how taking breaks makes you learn FASTER and why you should welcome failure with open arms. You will also learn how to use the same principle as the master pianists to learn any new skill orders of magnitude faster. hajde,brate,lazu te! Edited May 10, 2008 by rockdudbg vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 BRATE, AKO JE REKO LIK IZ IBMA, ONDA MORA DA JE TACNO!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts