unknwn Posted May 9, 2008 Report Share Posted May 9, 2008 dosao sa bajsa, za dva dana sam slomio pedalu i iskrivio sediste na bajsu (nije moj, burazerov je, na mom pukla guma pa me mrzi da krpim :)) pun kurac murije na nbgu...zagoreli mi fileti dok sam gledao fatu kako pada na glavu pa sad jedem ladne virsle, pola paradajza, hleb od 3 dana, i jogurt diskutabilnog roka trajanja (ili ti dodji juce)... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted May 9, 2008 Report Share Posted May 9, 2008 ahahha, odlichni ste obojica :]] Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 9, 2008 Report Share Posted May 9, 2008 uf konachno zavrshih za danas .. sad josh da se fino raspadnem L:) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Latino ^ Beat Posted May 9, 2008 Report Share Posted May 9, 2008 jeo tresnje i bas mi do jaja sada... veceras na rejv, Marko Nastic minimalist techno o jea Monkey business. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 9, 2008 Report Share Posted May 9, 2008 Sad sam u nedoumici dal da idem sutra uvece na Morandija, likovi iz odeljenja rade pa mogu da me ubace za dz, ali me tako mrzi... A i ide mi se u nedelju na Adu ako bude ono sto su pricali rostilj i basket. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 9, 2008 Report Share Posted May 9, 2008 bio posle skole do SC,posle gajbi na rucak,pa na Adu na fudbal,sad se spremim,i na 18i da se unezverim...a sutra ujutru pocinje rad na eurosongu,u 9...u najboljem slucaju bicu mamuran :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 9, 2008 Report Share Posted May 9, 2008 Izađem napolje jednom u sto godina ko Kili i samo se smorim. Jebem ti neživot praćen depresijom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted May 9, 2008 Report Share Posted May 9, 2008 dosao sa bajsa, za dva dana sam slomio pedalu i iskrivio sediste na bajsu (nije moj, burazerov je, na mom pukla guma pa me mrzi da krpim :)) pun kurac murije na nbgu...zagoreli mi fileti dok sam gledao fatu kako pada na glavu pa sad jedem ladne virsle, pola paradajza, hleb od 3 dana, i jogurt diskutabilnog roka trajanja (ili ti dodji juce)... Kruko, jel ti voziš taj bicikl ili šta...svaka 3 dana prijavljuješ nasilne akcije na njemu...:))) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 9, 2008 Report Share Posted May 9, 2008 Omg ceo dan se raspadam pokusavajuci da izvucem sto vise % u GH3 iz through fire and flames za vecerasnji okrsaj (koji se igra u ozbiljno satiranje od klope na racun izgubljenog) bem ti srecu ne ide mi uopste... jos samo 4 sata omgomgomg... Najteza pesma, ja jedva nabacio 87% na medium. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maraaram Posted May 9, 2008 Report Share Posted May 9, 2008 zavrshila stazh.. sad jedan veliki odmor i odlazak u rijeq na par dana.. ٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶.٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknwn Posted May 9, 2008 Report Share Posted May 9, 2008 Izađem napolje jednom u sto godina ko Kili i samo se smorim. Jebem ti neživot praćen depresijom. javni se pa idemo na vopi da se cheer upujemo Kruko, jel ti voziš taj bicikl ili šta...svaka 3 dana prijavljuješ nasilne akcije na njemu...:))) ne da vozim, nego ga razvaljujem :) realno lose su nam ulice, burazerov bajs je sranje od 50 evra, a moj je vec mator, moram da menjam vecinu delova :/ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 9, 2008 Report Share Posted May 9, 2008 javni se pa idemo na vopi da se cheer upujemo Brate sedećemo i vikaćemo jedan drugom "der, der", jel to oćeš? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted May 9, 2008 Report Share Posted May 9, 2008 kakvi ste kraljevi :) elem fina blejka veceras, do jaja sam umoran, stiglo me valjda, sutra cu se naspavam ko zivotinja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted May 9, 2008 Report Share Posted May 9, 2008 Aaaaaah , slatke li pobede :D Jeste da je par bednih procenata presudilo ali Toliko sam se sabio da mi je loshe :D Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 9, 2008 Report Share Posted May 9, 2008 Izađem napolje jednom u sto godina ko Kili i samo se smorim. Jebem ti neživot praćen depresijom. welcome to my every day life :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted May 9, 2008 Report Share Posted May 9, 2008 ^ jebote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted May 9, 2008 Report Share Posted May 9, 2008 blea, cimer zaspao, ja zavrsavam pivo i tako kuliranje... godspeed... If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 ne pamtim kada sma zadnji put spikao sa nekom zenkom do ovoliko sati... jbte... zena koja izgleda kao san snova, a kao klinka je chitala zagora, padala sa drveta, gledala vesterne, voli horore, ima smisla za humor etc etc... amg zenio bih je :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 e ljudi, samo rejv! • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 (edited) ne pamtim kada sma zadnji put spikao sa nekom zenkom do ovoliko sati... jbte... zena koja izgleda kao san snova, a kao klinka je chitala zagora, padala sa drveta, gledala vesterne, voli horore, ima smisla za humor etc etc... amg zenio bih je :] Yeah, its all funny game untill somebody losses an eye... BTW dobro jutro radni ljudi....hm...izgleda je samo jedan radni ljud....:) kuglanje u 2..... idemo.... Edited May 10, 2008 by absolute QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 ne pamtim kada sma zadnji put spikao sa nekom zenkom do ovoliko sati... jbte... zena koja izgleda kao san snova, a kao klinka je chitala zagora, padala sa drveta, gledala vesterne, voli horore, ima smisla za humor etc etc... amg zenio bih je :] pa zeni je :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 Too Nemanja, dolazis :)) Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknwn Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 pa zeni je :)) taj fazon, cisto sumnjam da je pricala sa tobom do 4 ujutru jer si joj dosadan, i ne dopadas joj se :) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
shecky Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 doruckovao, sad teretana, pa bazen, pa grad :d Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 ne da vozim, nego ga razvaljujem :) realno lose su nam ulice, burazerov bajs je sranje od 50 evra, a moj je vec mator, moram da menjam vecinu delova :/ sa jedne strane "loshe su nam ulice", a sa druge "ne trebaju nikome mountain gume za grad" ;o)) inache alergija mi vadi dushu ujutro...posle sam grubo prekinut iz "druge ture spavanja"...sad malo chituckam nesto za svoju dushu, a pre odlaska na kuglanje moratje da padne i neki drustveno koristan rad =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts