jasamnepismen Posted April 19, 2008 Report Share Posted April 19, 2008 Doshla draga u 12 i probudila me, uopshte mi nije smetalo iako mrzim kad me bude. Celo posle podne sam joj kucao maturski o turizmu Francuske. Jebeni Pariz ima preko 650 bioskopa bre a ja imam jedan nenormalan!!! ;\ Odvezao je kuci i sad gledam shta da radim...da jedem i blejim prolly...a vecheras...ko zna? . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted April 19, 2008 Report Share Posted April 19, 2008 radim na novom uplatnom mestu + sam sef :) Bash me briga za kisu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted April 19, 2008 Report Share Posted April 19, 2008 danas mora nesto da se uci, jos 25tog maja kuci... macane!! Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted April 19, 2008 Report Share Posted April 19, 2008 super danas bilo na kuglanju i post-kuglashkom blejanju...sad cu d'jedem...gajba i dalje zdiba na dim od sinotj... =o)) sto se tiche rute margi thnx, nisam gledao forum inache bi te cimnuo...tosha je bio izgleda bash otvoren tako oko 13:30-14h...ne nemavez, lepo stigli lepo se izigrali (igor opet pwn prosek 140+, ja ispod 100...zamalo gori od kjoota da budem =o(( @kisha u odsudnom trenutku - neki od kuglasha su bili peshaka na brankovom mostu u trenutku kad je krenuo pljusak...i stigli su do pinkija suvi =o) @nemanja - ako imash nod koji radi ok i koji mozhe redovno da povuche od nekuda updateovani virus database onda si cool...moj je iz nekog razloga prestao to da radi i db mi je otu of date...tako da sve mislim da posto ionako gotivim nod bolje da stavim original jer sigurno nije toliko skup koliko bezbednosti/smirenosti pruzha... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 19, 2008 Report Share Posted April 19, 2008 igrali fudbal nekih sat i po,i krenula kisa...kako je rokalo,zlo... dosao gajbi,sredio se,rucao,i otisao na Zvezdu... evo me sad gajbi,idem da se vidim sa devojcicom,i posle blejka uvece sa ortacima...nesto casual...nema se para za ludarije svako vece :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted April 19, 2008 Report Share Posted April 19, 2008 uf kakva blejica, poziv je stigao u pravi chas :) sad sam josh i hasnuo ... mogu da se izvrnem da dremnem. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 19, 2008 Report Share Posted April 19, 2008 omg, kole, opet si bio na kuglanju:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted April 19, 2008 Report Share Posted April 19, 2008 kole ide na kuglanje svake nedelje, ali to mu ne pomaze jer i dalje sakuje:O :p :) @nemanja - ako imash nod koji radi ok i koji mozhe redovno da povuche od nekuda updateovani virus database onda si cool...moj je iz nekog razloga prestao to da radi i db mi je otu of date...tako da sve mislim da posto ionako gotivim nod bolje da stavim original jer sigurno nije toliko skup koliko bezbednosti/smirenosti pruzha... skini poslednju verzijus a sajta, poslacu ti ja crak. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted April 19, 2008 Report Share Posted April 19, 2008 U kurac i taj Brankov most....krenuo je najgori pichwise baš kad sam bio na sred....pokiso ko miš... Posle odigrao loše na kuglanju...sad me nešto cimaju didem u Atom.... Kad bolje razmislim, nije tako loše za radnu subotu.... Još 4 radna dana pa onda malo pauze... @Kole Meni NOD32 upgraduje svaki put kad uključim komp, tako da je valjda ok... Inače, još nisam stigao da ga "doradim".... QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted April 19, 2008 Report Share Posted April 19, 2008 Prespavala sam seminar danas :/ probudim se u pola 12 umesto u pola 9 bila sam na slavi kod najbolje drugarice, nazdrala sam se ko nikad... jedva sam se dogegala do kuce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted April 19, 2008 Report Share Posted April 19, 2008 kole ide na kuglanje svake nedelje, ali to mu ne pomaze jer i dalje sakuje:O :p :) sad but true...zapravo radna verzija nove teorije je da igram loshe ZATO sto idem svake nedelje ;o) tj dok sam ishao 1-2x mesechno svaki put sam popravljao prosek, sada kako idem svakih 7 dana sve gore...zamor materijala ;o) skini poslednju verziju sa sajta, poslacu ti ja crak. okidoki, posalji mi na gmail, thnx Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 19, 2008 Report Share Posted April 19, 2008 i'm turnin' in...gn! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 19, 2008 Report Share Posted April 19, 2008 crkao mi je ultrakvalitetni sezamov kung-fu ruter, ali nije da mi nije prijao ceo dan bez neta.. dokle tju vishe da frpujem samo mi iskachu ovi crniorci epic win "podigla si mi ključeve, sad moram da te ženim" mada i dalje ne razumem kako nismo dobili batine matori na selu.... znači na gajbi su ti bili sve vreme? :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted April 19, 2008 Report Share Posted April 19, 2008 epic win "podigla si mi ključeve, sad moram da te ženim" mada i dalje ne razumem kako nismo dobili batine Ako je ovo nesto o Milicu, ocu da cujem full verziju, makar na vip delu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted April 20, 2008 Report Share Posted April 20, 2008 zovite me na neki CW picke :) Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted April 20, 2008 Report Share Posted April 20, 2008 znači na gajbi su ti bili sve vreme? :/ hotjesh li ikada odrasti, mali veseljache.... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
back4round2 Posted April 20, 2008 Report Share Posted April 20, 2008 bio u kuba libre-u napio se ko stoka , posvadjao s curom , pobracao i sada cu da spava,m laku noc I do it backwards but I don't wake up... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted April 20, 2008 Report Share Posted April 20, 2008 Smorio sam se...a neam ama bash nikakav razlog. Odo' da dogledam The Bucket List... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 20, 2008 Report Share Posted April 20, 2008 eh kakva mega bleja bila u ns-u !!! znachi milina jedna ti novosadjani, fin kulturan narod :) kupio sam usput i krevet \o/ a onda i pohasao neku mega pizzu u zmaj jovinoj !! nazalost ipak sam zakucao veceras u shabaji... nije loshe ali sam mrtav umoran, sutra psavanje do kasno u podne a onda basket do kasno uveche ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted April 20, 2008 Report Share Posted April 20, 2008 Izadji bre u Bg G! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted April 20, 2008 Report Share Posted April 20, 2008 jebem ti zivot evooo ustao oo samm u k rack j brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 20, 2008 Report Share Posted April 20, 2008 i ja ustao u 11.30.... idem sad na Adu,ortak igra americki fudbal,ima tekmu,pa kao da gledamo... posle mora malo da se uci,ovo ono...a za kasnije cemo videti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted April 20, 2008 Report Share Posted April 20, 2008 Sad ustadoh. Treba da se uchi a mene tako mrzi...prelep je dan da bih ga ubio uchenjem! :\ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted April 20, 2008 Report Share Posted April 20, 2008 Ustao i jeo neke batke, onako ravno iz kreveta za astal. Da sam se najeo, nisam. Da sam gladan, nisam. A ja idem u privatnu srednju pa ne moram da uchim buahahaha :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
back4round2 Posted April 20, 2008 Report Share Posted April 20, 2008 jeo sam spanac , cu da budem jak ko popaj !!1 sve me boli od alkohola. kontao ako neshto pojedem valjda ce da se smanji hangover , nishta. lep dan ali necu napolje , nisam reprezentativan izgledam ko zombi. I do it backwards but I don't wake up... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts