Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

Doshla draga u 12 i probudila me, uopshte mi nije smetalo iako mrzim kad me bude. Celo posle podne sam joj kucao maturski o turizmu Francuske. Jebeni Pariz ima preko 650 bioskopa bre a ja imam jedan nenormalan!!! ;\ Odvezao je kuci i sad gledam shta da radim...da jedem i blejim prolly...a vecheras...ko zna?

.

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

super danas bilo na kuglanju i post-kuglashkom blejanju...sad cu d'jedem...gajba i dalje zdiba na dim od sinotj... =o))

sto se tiche rute margi thnx, nisam gledao forum inache bi te cimnuo...tosha je bio izgleda bash otvoren tako oko 13:30-14h...ne nemavez, lepo stigli lepo se izigrali (igor opet pwn prosek 140+, ja ispod 100...zamalo gori od kjoota da budem =o((

@kisha u odsudnom trenutku - neki od kuglasha su bili peshaka na brankovom mostu u trenutku kad je krenuo pljusak...i stigli su do pinkija suvi =o)

@nemanja - ako imash nod koji radi ok i koji mozhe redovno da povuche od nekuda updateovani virus database onda si cool...moj je iz nekog razloga prestao to da radi i db mi je otu of date...tako da sve mislim da posto ionako gotivim nod bolje da stavim original jer sigurno nije toliko skup koliko bezbednosti/smirenosti pruzha...

igrali fudbal nekih sat i po,i krenula kisa...kako je rokalo,zlo...

dosao gajbi,sredio se,rucao,i otisao na Zvezdu...

evo me sad gajbi,idem da se vidim sa devojcicom,i posle blejka uvece sa ortacima...nesto casual...nema se para za ludarije svako vece :)))

2ch4bup.jpg

kole ide na kuglanje svake nedelje, ali to mu ne pomaze jer i dalje sakuje:O :p :)

@nemanja - ako imash nod koji radi ok i koji mozhe redovno da povuche od nekuda updateovani virus database onda si cool...moj je iz nekog razloga prestao to da radi i db mi je otu of date...tako da sve mislim da posto ionako gotivim nod bolje da stavim original jer sigurno nije toliko skup koliko bezbednosti/smirenosti pruzha...

skini poslednju verzijus a sajta, poslacu ti ja crak.

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

U kurac i taj Brankov most....krenuo je najgori pichwise baš kad sam bio na sred....pokiso ko miš...

Posle odigrao loše na kuglanju...sad me nešto cimaju didem u Atom....

Kad bolje razmislim, nije tako loše za radnu subotu....

Još 4 radna dana pa onda malo pauze... [blue]

@Kole

Meni NOD32 upgraduje svaki put kad uključim komp, tako da je valjda ok...

Inače, još nisam stigao da ga "doradim"....

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

kole ide na kuglanje svake nedelje, ali to mu ne pomaze jer i dalje sakuje:O :p :)

sad but true...zapravo radna verzija nove teorije je da igram loshe ZATO sto idem svake nedelje ;o)

tj dok sam ishao 1-2x mesechno svaki put sam popravljao prosek, sada kako idem svakih 7 dana sve gore...zamor materijala ;o)

skini poslednju verziju sa sajta, poslacu ti ja crak.

okidoki, posalji mi na gmail, thnx

crkao mi je ultrakvalitetni sezamov kung-fu ruter, ali nije da mi nije prijao ceo dan bez neta..

dokle tju vishe da frpujem samo mi iskachu ovi crniorci [:D]

epic win

"podigla si mi ključeve, sad moram da te ženim"

mada i dalje ne razumem kako nismo dobili batine

matori na selu....

znači na gajbi su ti bili sve vreme? :/

eh kakva mega bleja bila u ns-u !!! znachi milina jedna ti novosadjani, fin kulturan narod :) kupio sam usput i krevet \o/ a onda i pohasao neku mega pizzu u zmaj jovinoj !! nazalost ipak sam zakucao veceras u shabaji... nije loshe ali sam mrtav umoran, sutra psavanje do kasno u podne a onda basket do kasno uveche ;)

fallout_table.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...