Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

znachi i pored celog dana cimanja oko nabavke na kraju bleja knowing that the job is done je bila neverovatna. blejanje na kalemegdanu .. nisam sto godina to uradio, josh me pukle neke emocije iz detinjstva istopio sam se :) odoh da se sredim za kuntitj neophodan za sledetjih par dana :)

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

danas posla preko glave, izgleda da cu morati da sutra nosim laptop i da izvalim kako se kachi na internet preko telefona i gprs-a,ako to uopste moze kod telekoma na prepaid....

ne ne, sutra to sigurno netjesh raditi. javlja mi se... :]

mnogo ubavo veche, od kuglanja sa drugarima (gde nakon dugo dugo vrmena nisam sakovao) do igora koji se pojavljuje i organizuje Lido....ajm so hepi rajt nau... =o)))

kad je to lido? i jel primate mladje od 35? ;D

Danas je bio Queen's Day u Amsterdamu, znachi kao neki ogromni praznik njihov, i ulice su bile PREPUNE ljudima, preko 50 stejdzeva bukvalno, nisam stigao ni trecinu da vidim, u svakoj progkletoj ulici po jedan :D

A holandjani koji su idioti pa to nema nigde, ko pushteni sa lanca :))

Piju pivo napolju, pa ulete u prvi cafe shop i navare se ko mentoli i onda opet napolje i tako ceo dan danas :D

Ludilo totalno, mrtav sam umoran, ceo dan peshachimo

Sutra cemo verovatno do mora da odemo malo, da opalimo tamo roshtilj neki, mozda i do Haga odem da vam pozdravim Sheshelja lol ne

Sad cu skinem neki film za tipa 5 minuta, s' obzirom da je ovde 20 evra 20 megabita, a ja placam kod kuce 40 za 1.5 megabita, pa vi vidite gde smo mi.

Danas je bio Queen's Day u Amsterdamu, znachi kao neki ogromni praznik njihov, i ulice su bile PREPUNE ljudima, preko 50 stejdzeva bukvalno, nisam stigao ni trecinu da vidim, u svakoj progkletoj ulici po jedan :D

A holandjani koji su idioti pa to nema nigde, ko pushteni sa lanca :))

Piju pivo napolju, pa ulete u prvi cafe shop i navare se ko mentoli i onda opet napolje i tako ceo dan danas :D

roflmao koj tjesh ti coko u holandiji [:D]

a te koje si opisao nisu holandjani to su turisti, holandjani sede kod kutje rade to isto i pikaju sp3 :D

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

To rade radnim danima posle posla, a ovo im je ko izduvni ventil, totalno su prsli kada dodje ovako nesto :D

Inace pored toga sto su svi na ulicama ima gomila koji imaju svoje chamce i brodice, i na njih nakache ozvuchenja i DJ-a, i onda plove kanalima Amsterdama i igraju i piju i vare :)))

evo jednog takvog brodica recimo

rejv.jpg

To mi svi trazhe :D

Inace imaju i specijalizovani shopovi za to, recimo pakovanje od 5 spremljenih rizli sa sve flopom za 3 evra, onda neke mega gigant rizle, itd itd

a u tim kofi shopovima se vutra kupuje za valjda 7 evra 3 grama ili tako nesto, ne znam tacno

Veceras je izlazak bio vrh, znaci davno se nisam ovako polu trezan proveo negde, jedino mi je zao sto sam poslednji put jeo oko 6 pa sam morao ranije napustiti lokal i to odprilike u vrhuncu, ali jebiga, proveo sam se i najeo (posle :)), sad malo da odgledam spice platinum i prijatelje pa kunt. Prejeben dan \o/

Edited by Longleyy

To mi svi trazhe :D

Inace imaju i specijalizovani shopovi za to, recimo pakovanje od 5 spremljenih rizli sa sve flopom za 3 evra, onda neke mega gigant rizle, itd itd

a u tim kofi shopovima se vutra kupuje za valjda 7 evra 3 grama ili tako nesto, ne znam tacno

Jebo to imamo i mi ovde "HOLANDSKU" vutru [roflmao]

Nego imash one mushroom shopove, porcija shrumsa ti je od 12e do 25e kad se vetj nudish :]

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...