Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Sad se vratio s trcanja, nisam znao da imam ovoliko kondicije s obzirom da mnogo vremena provodim za kompom. 20 pretrcanih krugova oko fudbalskog terena (oko 8km), sa samo jednom pauzom...

[claps]

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

Ma moze on da prica sta oce, ne secam se kad je zadnji put potrcao, tako da fuck off...

Smislio sam puni sjajnih i britkih fora, al vudu je moj net drugar i necu :*

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

jebote, ladno cu se navuci i na bilijar pored stonog tenisa i kuglanja...nista, moram da kupim sto za bilijar ili tenis, kad vec ne mogu kuglanu:)

Potpuno isto i kod mene, s tim da bilijar nisam dugo igrao.. ali mi je kul kao "alternativni" sport. :)

facebook.com/speed.rs

kako super dan a zamalo i super veche... jbt bio sa nekom omg ribom ne zna se dal lepsom ili zgodnijom i tu sve lepo krenulo kada ulece njen bivshi i pochinje da je smara a ona josh u fazonu da drhti od njega i posle reche da je kao manijak... e jebote... taman pomislish kako sve kul ide...

fallout_table.gif

jebote, ladno cu se navuci i na bilijar pored stonog tenisa i kuglanja...nista, moram da kupim sto za bilijar ili tenis, kad vec ne mogu kuglanu:)

uzmi za bilijar i postacu tvoj new best frend [:D]

vec 2 dana gajbi u cha, dobio sam 30 sranja da radim a posle me pitaju sto ne svracam cesce [roflmao] ... tek sam sad provalio kolko sam navikao da spavam s nekim zvukom u sobi (muzika,tv,pr0n w/e)

Auuuu vecheras je bila opasno istripovano veche... Nashao se sa drushtvom, nismo znali shta da radimo,predlozi ortak da odemo da izblejimo na kalishu,potrpa se nas 10 u 3 auta i odemo... ja i ortak u jednom, 2 ortaka u drugom, 4 ortakinje i ortak u trecim kolima. Ortak parkira auto, ja izashao da mu vichem koliko ima mesta josh, i stane na 3 cm-a od branika drugog auta ja mu kazhem da izadje da vidi koliko je blizu parkirao on izleti,dok prekoputa nas ortak parkira drugi auto, sada stojimo nas dvoje i gledamo njega kako se muchi, dodje i treci ortak i gledamo ovog jednog kako se muchi da parkira, uparkirao on nekako, pokupimo se mi odemo na kalish zaboli se kod pobednika blejimo, ortak koji je bio sa mnom u kolima chachka kljucheve igra se sa privezkom ,vamo tamo... prodje sat vremena, i kao ajmo dalje... ustanemo i krenemo, spushtamo se ka 25om maju(tamo smo parkirali) kad ortak na 10m od auta kazhe meni su ispali kljuchevi... svi ga pitamo kako bre kada si malo pre chachkao privezak, kazhe on ne znam... i lepo svi polako nazad da trazhimo kljucheve... istim putem se vratimo, pregledamo sve lepo mesto na kome smo blejali , nema nishta... krenemo nazad opet detaljno gledamo nema nichega. Ortak vec vidno smoren kazhe nema veze razbicu staklo moram da uzmem kljucheve od kuce i ostalu dokumentaciju ne mogu bez toga... kazhe drugi ortak ma jok da da probam ja da otkljucham sa mojim kljuchem mozhda uspem... dodje do brave zabode kljuch (kljuch inache od floride, a ovaj shto je izgubio vozi Yuga ) i okrene kljuch u bravi i zakljucha vrata... hmmm gledamo mi kako bre zakljucha... pomeri on opet otkljucha... udje ortak unutra da uzme stvari, pridjem ja autu i vidim da je kljuch u bravi i kazhem mu da je tu kljuch... e sad najveci trip od svega je to da smo nas chetvoro njega videli kako mlatara istim tim kljuchem i privezkom dok smo bili na kalishu,a kljucha nigde nije bilo kada je trazhio kod sebe i po kalishu... i onda su naravno doshli odgovori... ma mozhda je neko nashao kljucheve pa je doshao do kola i nije mogao da upali (ortaka zeza anlaser,mora na gurku :D) i ostavio sve tako, drugi odgovor koji je i jedini logichan je da je on zaboravio sve kada sam ga ja zvao napolje da pogleda kako je parkirao i da je sve ostalo otvoreno sa kljuchem u bravi, a dok smo blejali na klupicama on mlatarao nechim drugim (poshto uvek , ali uvek kljuchevima(privezkom) mlatara) i bili smo ubedjeni da je to radio kljuchevima :) na kraju se ispotavilo da je ostavio otvoren auto i kljucheve u njemu,a mi 3h pokushavamo da nadjemo kljuch :D Misterija ogromna! :D eto malo i ja da smorim , aj zhiveli :D

ONE LOVE, TJM!

www.last.fm/user/uNkindTJM

kako super dan a zamalo i super veche... jbt bio sa nekom omg ribom ne zna se dal lepsom ili zgodnijom i tu sve lepo krenulo kada ulece njen bivshi i pochinje da je smara a ona josh u fazonu da drhti od njega i posle reche da je kao manijak... e jebote... taman pomislish kako sve kul ide...

Znaci jos se lozi na njega :(

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Dobro jutro, kolege radnici...

Kako je lepo kad nema guzve u gradu, autobusu, na poslu...Sunce napolju, nije mnogo toplo, nije mnogo hladno...lep zivot....

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...