pilauda Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 black grimac ovako nesto, ne mogu da nadjem ovaj model sto imamo na netu, nije losa kafa, meni se svidja, onako malo je jaca sto je dobro :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknwn Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 uf, dobro jutro...preksinoc rejv, sinoc igrao do kasno sa bratom gears of war u split skrinu, koje zezanje...ne znam 'de sam. hell yeah . Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 Dobro jutro radni narode, bez obzira na politicka opredeljenja... Sretoh Lakija jutros kad sam dolazio na posao...:) Sinoc bila mnogo dobra utakmica, iako smo izgubili 97-100 :( QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 od onog krechenja juche me taaaako bole ledja da je to strashno u ovom trenutku sam toliko zahvalan igoru za onu relax loptu da mi je svejedno koji penal ce neko da fabrikuje iz ovoga =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 lalalalala :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 evo javljam se sa "radnog mesta" iz SC-a... :))) sad mi je odmor,malo jeo,pa na net... :) idem sad da docekujem novinare i delegacije...POZ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 Super je kad od majstora, koji su ti na vratima, saznas da treba da dodju. Nikako da napravim neku normalnu akciju da odem do grada i vratim knjige. Zavrsicu kao Ivan_ Inace, opusten dan u najavi. Treba uzivati u njemu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 Koja vrućina, tako mi i treba kad verujem temperaturi na Studiju B pre izlaska... Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 od onog krechenja juche me taaaako bole ledja da je to strashno u ovom trenutku sam toliko zahvalan igoru za onu relax loptu da mi je svejedno koji penal ce neko da fabrikuje iz ovoga =o) CRNCI OLOLOLO You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 Dobro jutro radni narode, bez obzira na politicka opredeljenja... Sretoh Lakija jutros kad sam dolazio na posao...:) Koja sluchajnost, i ja sam sreo Nemketa! :) idem sad da docekujem novinare i delegacije...POZ ! Kad su pre krenuli da dolaze ovi stranci za Eurosong kad je Eurosong tipa 20. maja? Nije to uopste loshe, kao novinar radish, posalju te negde preko na jedno dve nedelje, bash te briga, primash dnevnice :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 lalalalala :) zadnjih par postova si tu u lala fazonu da nisi otkrila lalaland ! ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 to matori, prvi korak :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 haha :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 \o/ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 Kad su pre krenuli da dolaze ovi stranci za Eurosong kad je Eurosong tipa 20. maja? Nije to uopste loshe, kao novinar radish, posalju te negde preko na jedno dve nedelje, bash te briga, primash dnevnice :) ima valjda neko polufinale koje je pre toga. došli su pevači, videh juče ispred gajbe nekog poljaka kako nosi garderobu. inače, ja se razmišljam da izdam gajbu za vreme eurosonga, mada sam se verovatno prekasno setio.. jedino da zalepim oglas na aerodromu i železničkoj, pa da se nadam da će neko da uleti na bum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 JAOJ USTAO SAM JA SAD Danas moram raditi seminare :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 Evo i ja dosa' iz skole, "otisao" s zadnjeg casa :), likovno je tako da nema veze. Sutra samo dva casa, o yeah, ne znam ni dal da idem, a u petak s skolom na sajam tehnike. Svratio malo do Deusa, Joca radi,hvalio Igora kako nas je otresao u subotu. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 Džabe se trudiš, Kili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 elem, dosao sa posla, stigao kesh za izbore, sad dota pa spavanje... zivot je lep \o/ Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 Džabe se trudiš, Kili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 Mhm... Pa ono ... Prokleti mrtvi sajam ratarstva i sranja. Milion paora iz cele zemlje se okupilo bash na mestu gde treba da prodje moj bus za kutji. A drugi milion je bio u tom busu, aaarghhhh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 Super je kad od majstora, koji su ti na vratima, saznas da treba da dodju. Nikako da napravim neku normalnu akciju da odem do grada i vratim knjige. Zavrsicu kao Ivan_ Inace, opusten dan u najavi. Treba uzivati u njemu :) zar nije trebalo da dodjes za vikend kod mene? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 The thread just got interesting Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknwn Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 dosli coveku majstori 8) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 e ae da ne otvaram nov topik,pisali mi pre neki dan mrtvu smrdljivu kaznu za parking,zaboravih da posaljem glupi sms,pa me interesuje da li salju u Pancevo kaznu,da vozim neke crnogorske table ili tako nesto bolela bi me kara posto to znam da ne salju,a npr. za gsp kazne ne salju u Pancevo,pa reko' ae da se ponadam da mozda mogu da izbegnem da platim i ovo kao i tjilion kazni za gsp. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts