Kal1mero Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 pa G jebote jesi li pozdravio caleta :D? Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 ne tako losh rhh, iako se i dalje retardiramo u tf-u... al dobro. ceo dan sam proveo van gajbe, cenim da je vreme za poshten obrok sada! @rami- priznajem, kriv sam :/ kasno sam se setio, AL JE BITNO DA SAM SE SETIO! pitaj shula ili dula :) ma ok je, samo se setite sledetji put na vreme ;p a sa shuletom sam se chuo kad ste vetj zavrshavali akciju. morao sam da ga smorim shto ste na mene zaboravili! i rami mi je iskulirao u gradu :( mora da je ishao negde trkom da jebe! kako znash da sam bio u gradu uopshte? :] Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 Cale mi je debil, a sestra od tetke kurva. au sokole :\ @ thread yarrghhhh nadrkan sam mega, a treba veceras da kucam neke bitne razgovore roflmao a osim sto sam nadrkan, i smorio sam se sto se moja lepa kafana prodala, i preselila na neku gay lokaciju :\ osecam se tako jebeno izdano :\ cenim da cu da odem da igram malo diabla, pa sta bude bude... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 ne tako losh rhh, iako se i dalje retardiramo u tf-u... al dobro. ceo dan sam proveo van gajbe, cenim da je vreme za poshten obrok sada! ma ok je, samo se setite sledetji put na vreme ;p a sa shuletom sam se chuo kad ste vetj zavrshavali akciju. morao sam da ga smorim shto ste na mene zaboravili! kako znash da sam bio u gradu uopshte? :] pa videlo se po komesanju devojaka po gradu da dolazi jebac :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 dooooobar ;p Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 jes krule i ja tesim sebe tako ali mogao bih da legnem i da se stvarn odmorim za sutra mesto da refresujem rur ko mentol :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 Ipak ne idem kod bakute, fuckin' yeah! Kapiram da cu se zabosti na gajbi, pizza-filmovi akcija i iskulirati malo od svega, treba mi to. Maraton mi kvari planove za sutra, ali cu se snaci nekako. Upravo sam procitao najuzasniju knjigu ikad, vratite mi 10h zivota nazad :/ Samo jos jednom da izbrowsujem forume (lol, South Park me nista nije naucio ), pa na kunt. U najboljem slucaju, matorce necu ni videti sutra ujutru. Laku noc :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 bio do ortaka na picu, klopam shish i bezim na kunt, da se odmorim za sutrasnji event Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted April 19, 2008 Report Share Posted April 19, 2008 Relativno dobar dan,koji se zavrsio nekim crnim pricama ortaka, skenjao sam se. Odo da spavam.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted April 19, 2008 Report Share Posted April 19, 2008 Znaci... show tnajt ;9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted April 19, 2008 Report Share Posted April 19, 2008 SUVISHE SAM MLAD SUVISHE SAM LUD CHEKAM DA OSTARIM DA UDJEM U KLUB kakvo 3/4 veche vrisnuo sam :))) sve je kakko treba samo zivo! dokle tju vishe da frpujem samo mi iskachu ovi crniorci • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted April 19, 2008 Report Share Posted April 19, 2008 (edited) malo zaglavio u doti damn, imao sam najduzu, najdosadniju partiju ikad, u kojoj sam imao samo 3 killa, al sam zato bio imba defender. prvi mid tower ostao citav skoro do kraja partije da vidimo ko sme da pridje ezaloru na iluminomet sad cu da se ukomiram uskoro, samo da overim rur, i spusim jos cigar lagano Edited April 19, 2008 by ch1zra Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted April 19, 2008 Report Share Posted April 19, 2008 Ustajem rano i vredan sam. Jesam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted April 19, 2008 Report Share Posted April 19, 2008 dobro jutro. sad tju odem na faks - predam seminarski. a onda se zabodem u ficka i gledam ove careve sto trcu yeah top o the mornin to me brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted April 19, 2008 Report Share Posted April 19, 2008 Na poslu od pola osam....:)) Danas vodim razgovor sa kandidatima koji su se prijavili da rade... Kako lažu u CV-u....ccccc....gotovo me podsećaju na mene i moj CV:)))) Treba stići na kuglanje u Pinki iz centra, a maraton je....Pašće pešačenje.... QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted April 19, 2008 Report Share Posted April 19, 2008 EVO JA TAKO USTAO Al' sam radan, ustajem subotom rano! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted April 19, 2008 Report Share Posted April 19, 2008 Ustao i skapirao da imam 3 lap topa na stolu + desk :) Ono skidam BSG skeniram od virusa neke kompove... i tako :) I da najeo sam se prepecenog hleba i putera...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 19, 2008 Report Share Posted April 19, 2008 I ja sam poranio! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted April 19, 2008 Report Share Posted April 19, 2008 polagao sociologiju. do 5. sam miran ! JEA Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted April 19, 2008 Report Share Posted April 19, 2008 fino se naspavao, napolju mi deluje kao da ce biti fin dan, a oni kenjali drugacije, odo da jedem pa idem da uzmem neke tike Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted April 19, 2008 Report Share Posted April 19, 2008 ja najradije ne bih poranio (tj kad sam se probudio nastavio bih) al evo komshija jubilarni 11ti dan chuka i burgija redovno od 8 sabajle... iton - matorci sinotj zamalo zapalili stan, nista sem jedne sherpe nije otishlo ali kad izadjesh napolje i vrnesh se unutra vidish da ceo stan i dalje opasno zdiba na dim/paljevinu... ne igrajte se sa vatrom deco, it's fucking awfull! ps dal' neko zna tachnu rutu maratona i dal ce posle 13h da bude prohodan toshin bunar? =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChemerBoy Posted April 19, 2008 Report Share Posted April 19, 2008 ajde ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 19, 2008 Report Share Posted April 19, 2008 kako mi je bilo dobrooooo sinoc.... bio u narodnom pozoristu sa ortakom,gledali neki Intimus,smor predstava... posle toga se nasli sa 3 ortaka,i otisli u pivnicu Old town pored palate Albanije... tamo sam se jako napio,da bi ortak rekao da idemo u Kristal,tamo je kao TVRD HOUSE vece... i ja onako pijan,uz prenemaganje,pristanem...a tamo,onako,ok muzikica,a racunajuci nivo alkohola u krv,meni je bila extra... iskako se,izigrao,izglupirao,i vratio kuci... volim kad se smor vece pretvori u tako nesto... btw,sad u 11 imam fudbal,kao sto vidite kasnim...aj vidimo se :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted April 19, 2008 Report Share Posted April 19, 2008 ovaj vikend ceo ucim :/ prvo na listi bubanje "santa maria della salute" For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted April 19, 2008 Report Share Posted April 19, 2008 thnx, znachi tosha kao i uvek... edit e da, ako neko mozhe da mi linkuje virus free dl nove nod32ke ili da me uputi gde u bgd mozhe isti fa se kupi legalno? =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts